User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
72 sonuçtan 58 ile 72 arası

Konu: Telefon alimi hakkinda

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sürekli fotoğraf çekiyorsanız ve stabil bir telefon istiyorsanız ben lumia 830 öneririm fotoğraf konusunda diğerlerinden farkı yok ama daha stabil ve mail v.b işlemlerde daha pratik işletim sistemine sahip tek kötü yönü var değeri çabuk düşüyor 2. el temiz 830 alabilirsiniz. 930 önerecektim ama onda şarj sorunu var 1080p çözünürlüğe sahip olduğu için bataryası 830 ve 735 modellerine bakınca biraz daha geriden geliyor. Benim önerim iphone 5s veya 6 yada lumia 830 şarj sorun olmaz diyorsanız lumia 930 kesinlikle.
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-Dylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sürekli fotoğraf çekiyorsanız ve stabil bir telefon istiyorsanız ben lumia 830 öneririm fotoğraf konusunda diğerlerinden farkı yok ama daha stabil ve mail v.b işlemlerde daha pratik işletim sistemine sahip tek kötü yönü var değeri çabuk düşüyor 2. el temiz 830 alabilirsiniz. 930 önerecektim ama onda şarj sorunu var 1080p çözünürlüğe sahip olduğu için bataryası 830 ve 735 modellerine bakınca biraz daha geriden geliyor. Benim önerim iphone 5s veya 6 yada lumia 830 şarj sorun olmaz diyorsanız lumia 930 kesinlikle.
    5s kafamda ok. Fakat bir abimizde huawei g7 diye bir telefon söyledi . Özelliklerine bakınca işlemci/ram filan 5s ten üstün varmıdır bu cihazı kullanan içimizde ?

drn106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samsung Galaxy serisinden uzak dur bence, kanser etti beni. iPhone'ye çok sallardım zamanında, gereksiz diye, ama düşüncem tamamen değişti. İhtiyaçlarını karşılıyorsa 5s iyidir.
    HORSEPOWER is how fast you hit the wall
    TORQUE is how far you take the wall

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meslektaşım merhaba,
    Eski ıphone kullanıcısı olarak android büyük rahatlıkmış.Bir daha ios mu tövbe... o paraya G3 te alınabilir Note 3 te..

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    G7 fena değil ama sar değeri diğer cihazlara göre yüksek. Baştada dediğim gibi 5s bütün işlerinizi görür. Lumia serisi alırsanız günlük kullanımda uygulama eksikliğini hissedersiniz. Diğer konularda iyi cihazdır. Note 3 falan sakın düşünmeyin .

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bugün itibariyle 5 ve 6 serisine zam geldi.
    Android senin ihtiyacını şu an için ekonomik olarak karşılar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    G7 fena değil ama sar değeri diğer cihazlara göre yüksek. Baştada dediğim gibi 5s bütün işlerinizi görür. Lumia serisi alırsanız günlük kullanımda uygulama eksikliğini hissedersiniz. Diğer konularda iyi cihazdır. Note 3 falan sakın düşünmeyin .
    sar değeri radyasyon değeri herhalde 1 ile 1.31 arasında nasıl bir fark vardır acaba g7 nin sar değeri 1.31 miş.

geceleri zaten odama sokmuyorum telefonu başka odada bırakıyorum gündüz sürekli elimde sadece ama g7 ,5s ten iyi duruyor ekran büyüklüğü vs açısından filan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki hafta önce aldım 5s tabi 2050 vermedim garantiye gidip sıfır gelen telefonu aldım kutusunu ben açtım 1400 liraya aldım sanırım dahada 1 sene garantisi var böyle birşey denk getirebilirseniz memnun olursunuz diye düşünüyorum

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    huawi güzel markadır pek bilinmez o tip ikinci eli zayıf markalara giriceksen 600-700 tl lere jiayu s3 var 64 bit lik işlemcisi 3gb rami var android 5 ve üstünü destekler çok rahat.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi 2. eli filan pek düşünmüyorum ölene kadar kullanıcam. Sensation xe var elimde kac senelik telefon yap hesabını abi .

Umut melek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim aklına gelicek her teli kullandım experia z 1 2 3 lumia 920 ve + samsung s4 5 minileri iphone 4 5 6 plus .. Lg g2 ve g3 de kullandim hatta suan g3 kullaniyorum mevcut kamerasi muazzam çekiyor hız ve sensor kabiliyeti de ck memnun eder g4 çıktı suan ama bakiyen belirli oldugu icin soylemiyorum 2 bin üstü rakamlara alınabilecek en iyi tel note edge ve g4 ... Lg G3 ten ck memnunum ekran kalitesi muazzam foto kalitesi desen video kaliyesi ztn you tube da karşılaştırma var tüm kocabaş tellerin iphone 6 plusun kamerası da muhteşem ama 5 ve s in G3 ten iyi bir yanı yok bnce butcene gore g3 al gec kardeşim kasma kitleme vs yok netlemesi ztn kullananlar söyler

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya gel ben sana 5 veriyim paranın çoğu cebinde kalsın
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim bütçem 1000 lira civarıydı birazda kamerası iyi olsun istiyodum k zoom aldım eğer kamera ön planda olacaksa k zoom derim takılma vsde yapmıyor,şuanda vatanda kampanyasıda vardı yedek batarya,16 gb hafıza kartı,koruma için arka kapak,yedek batarya şarj standı dahil.
    Linea 1.6Mjet

yigitblr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    z3c almalısınız bence hem boyutları ideal hemde bataryası çook iyi 2 gün götürür sizi isteklerinizi çok rahat karşılar

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eskidenmiş Iphone veya Samsung krallıgı

Bütceniz yetmiyor buna ..

G2 kullanıyorum 1.5 senedir yaklasık ve 6 ayda telefon degiştiren biriydim yanı dayanamıyor malesef..

Yogun olarak Watsapp,Face,Muzik,Konusma yapıyorum bazen veri veya wifi hiç kapanmadıgı oluyor. Ekranı kırdım iç ekran hala calısmaya devam ediyor.LG den baska andorid tavsiye etmem ben heleki G4 ün MUHAKKAK ve MUHAKKAK videosunu izleyin derim.

Simdi sarjım ve cektigim 1 resmi atıcam LG ye örnek olarak.

G3 hakkındaki yorumum ise ben ısınamadım alete G2 daha iyi geliyor.

Resim pixeli düşmüş olabilir upload oldugu için.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)