User Tag List

Sayfa 10/1068 İlkİlk ... 8910111220601105101010 ... SonSon
20286 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Dolar / Euro / Pound / Forex / Parite / Bilgi paylaşımı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben halen eurusd de aşağı yönlü görünümün daha ağır olduğunu düşünüyorum. Geçen sefer dediğim gibi anlaşma olsa dahi sanki başka şeyler çıkacak gibi. Aslında euro bölgesinde yunanistanın gölgesinde kalan İspanya - İtalya gibi ülkelerinde problemleri olduğunu unutmayın. Teknik olarak bakıldığında ise 1.1110 seviyeleri kırılırsa 1.08 e kadar orta -kısa vadeli bir kanal var oraya oturabilir. satış için yer arayanlarda yukarda 1.1280 -1.1320 seviyelerini bekleyebilirler.

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Euro için

Yunanistana s... g.t derse euro uçar

Demez ise kene gibi kalacak uzerinde 2.80 lere doğru gelir.

Burada ben olsam yunanistana git la burdan derim.

Ab ye kene değil üreten gelişen ulke gerek.
    İlk etapta euro fenaaa düşer o dediğin olursa...ama daha sonra ucar...lakin çıkarmak işlerine gelirmi ?? Kesınlıkle gelmez...bu gören sıkıntıdakı ulkelerde cıkmak ıstıcek...yada şuan bile yunanıstana saglanan ımtıyazları ıstıcekler zaten...

Valla ben euro/dolar paritesinin cıkacagına ınanıyorum... dün guzel bır kaar elde ettık...ayda 4 kere öle bir ivme yakalasak..tabiri caiz ise paranın amına koyar ismini değiştirir 1 hakan 2 hakan diye sayarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Black_Eagle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben halen eurusd de aşağı yönlü görünümün daha ağır olduğunu düşünüyorum. Geçen sefer dediğim gibi anlaşma olsa dahi sanki başka şeyler çıkacak gibi. Aslında euro bölgesinde yunanistanın gölgesinde kalan İspanya - İtalya gibi ülkelerinde problemleri olduğunu unutmayın. Teknik olarak bakıldığında ise 1.1110 seviyeleri kırılırsa 1.08 e kadar orta -kısa vadeli bir kanal var oraya oturabilir. satış için yer arayanlarda yukarda 1.1280 -1.1320 seviyelerini bekleyebilirler.
    Sana bişey söliymmi ben ne zaman istatistiklere göre hareket etsem,analizçileri dinlesem burnum boktan cıkmadı...bende tam tersını yapıyorum...olay meğersem iç sesını dınlemekmiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sana bişey söliymmi ben ne zaman istatistiklere göre hareket etsem,analizçileri dinlesem burnum boktan cıkmadı...bende tam tersını yapıyorum...olay meğersem iç sesını dınlemekmiş
    Bence de en doğrusu. Yani dinleyin herkesi ama kendi düşündüğünüzü yapın etkilemelerine izin vermeyin sizi. Bu arada size forex piyasasıyla ilgili bir bilgi daha veriyim işlem yapılan kurumların %90 ı kayıptan kazanır. Yani siz kaybettiğinizde kurum kazanır siz kazandığınızda kurum cebinden öder bu sebeple işlemlerinizi iyi takip edin SL koyduğunuz yer de mi TP koyduğunuz yerde mi fiyatlar çok kayıyormu pozisyonlar hep sizin aleyhinize negatif slipajmı oluyor iyi takip edin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Black_Eagle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence de en doğrusu. Yani dinleyin herkesi ama kendi düşündüğünüzü yapın etkilemelerine izin vermeyin sizi. Bu arada size forex piyasasıyla ilgili bir bilgi daha veriyim işlem yapılan kurumların %90 ı kayıptan kazanır. Yani siz kaybettiğinizde kurum kazanır siz kazandığınızda kurum cebinden öder bu sebeple işlemlerinizi iyi takip edin SL koyduğunuz yer de mi TP koyduğunuz yerde mi fiyatlar çok kayıyormu pozisyonlar hep sizin aleyhinize negatif slipajmı oluyor iyi takip edin
    Valla ben artık dövizcimde yapıyorum işlemleri...aracı bir kurum ile çalısmama kararı aldık...biraz yüksek yada eksikten alıyoruz ama kafamız rahat

Uur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün bi forex firmasında seminere katılacağım merak ediyordum uzun süredir hazır boş vakit bulmuşken akşam seminer varmış çağırdılar. Bakalım neymiş ne değilmiş euro/usd paritesinden para kazanma olayını hala anlayabilmiş değilim ama açıklasanız az

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Uur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün bi forex firmasında seminere katılacağım merak ediyordum uzun süredir hazır boş vakit bulmuşken akşam seminer varmış çağırdılar. Bakalım neymiş ne değilmiş euro/usd paritesinden para kazanma olayını hala anlayabilmiş değilim ama açıklasanız az
    Çok basit...misal 100000 euron var...parite yüksek ise örn: parite; 1.1450 100000x1.1450 =114500 dolar

Sonra parite düştümü, örn; 114500$÷1.1120(parite)=102967 euro...

Burdaki kazanç=2967 euro'dur..

Böle bi örnek işte... bakın eurodan dolar alırken parite çarpılır...dolardan euro alırken ise bölünür... bukadar basit

NakkaSss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Takip ettiğim bir aracı kurum canlı yayında şuan yunanistan konusunu ve pariteler hakkında konuşuyor ilgili arkadaşlar takip edebilir baya yararlı şeyler konuşuluyor ben her hafta takip ediyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=Jt2q2pRwZjY

Uur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok basit...misal 100000 euron var...parite yüksek ise örn: parite; 1.1450 100000x1.1450 =114500 dolar

Sonra parite düştümü, örn; 114500$÷1.1120(parite)=102967 euro...

Burdaki kazanç=2967 euro'dur..

Böle bi örnek işte... bakın eurodan dolar alırken parite çarpılır...dolardan euro alırken ise bölünür... bukadar basit
    Hakan abi gayet net anlaşıldı çok teşekkür ederim. Tl paritesini sanırım hiç bir akıllı yatırımcı tercih etmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Uur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakan abi gayet net anlaşıldı çok teşekkür ederim. Tl paritesini sanırım hiç bir akıllı yatırımcı tercih etmez.
    Olay dolar/euro'da kardeşim..inşallah bir gğn bu cümleyi TL içinde söyliyebiliriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tavsiye edeceğiniz bloglar, siteler vs var mı acaba?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olay dolar/euro'da kardeşim..inşallah bir gğn bu cümleyi TL içinde söyliyebiliriz
    Bana da çok mantıklı geldi euro/dolar... bol kazançlar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bason Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tavsiye edeceğiniz bloglar, siteler vs var mı acaba?
    Benim tavsiye edebileceğim programlar; investing.com- metatrader4 bunlar akıllı telefonlara yüklenebilir...anlık olarak haberler,anlık parite durumları yeni başlayanlar için güzel programlardır..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim tavsiye edebileceğim programlar; investing.com- metatrader4 bunlar akıllı telefonlara yüklenebilir...anlık olarak haberler,anlık parite durumları yeni başlayanlar için güzel programlardır..
    Umarım bilgi kirliliği yapmıyorumdur... Sağlam bir ön bilgi gerekiyor. Ekonomik durum yerinde olsa biraz oynayarak öğrenirim ama kendimi sağlam kazığa bağlamalıyım.

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Küçük bi bilgilendirme yapayım diyelim ki eurusd paritesinde karlı bi işlem yaptınız 10000 dolarınız 10500 dolar oldu bu aşamada dolar tl karşısında değer kaybederse tl bazında zarar edebilirsiniz aklınızda olsun
    Everyday I ** çapuling...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkür ederim hepimize bol kazançlar olsun inşallah...verdiğim örnekleri 50 milyon euro 250 mılyon dolarlar ile oynayanları düşünün ayda hiç birsey olmasa bile hadı sakin oynarım kaybetmemek için sabırlı davranırım beklerim diyen bir adam 3 kere işlem yapsa... 100000 euro ile...güzelde parite oranları yakalasa...ki bu hiç de zor değil ülkemizde... karı 8 bin euroları bulur.... 100 bın euro ıle 8 bın euro kazanmak...... !! Öle bi dunya ben bilmiyorum...yani illakı vardır ama ben bilmiyorum ki bu bahsettıgım 3 kere işlem yapmayla olan şey...pc başında in çık hareketlerı günlük yapan trader'lar paranın ırzına gecer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onamdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Küçük bi bilgilendirme yapayım diyelim ki eurusd paritesinde karlı bi işlem yaptınız 10000 dolarınız 10500 dolar oldu bu aşamada dolar tl karşısında değer kaybederse tl bazında zarar edebilirsiniz aklınızda olsun
    İki kulvarda da yeşil olacak yani. İkisini de aynı anda gözlemlemek lazım anladığım kadarıyla... Hepsi birbirne bağlı bir nebzede... Doğru mudur?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onamdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türk lirasını unutacak artık onun karıda zararıda euro dolar...kı kazandığı meblalar o acıgı fazlasıyla kapatır...türk lirası bir anda deli gıbı deger kazanıcak bı para değil...dolar,euro karşısında hıcbırzaman olamıycakta şimdi dolar düştü diyelim...tl değer kazandı... bu nekadar sürer ? 1 haftamı ? Yoksa ikimi okadar ince düşünülmemeli bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türk lirasını unutacak artık onun karıda zararıda euro dolar...kı kazandığı meblalar o acıgı fazlasıyla kapatır...türk lirası bir anda deli gıbı deger kazanıcak bı para değil...dolar,euro karşısında hıcbırzaman olamıycakta şimdi dolar düştü diyelim...tl değer kazandı... bu nekadar sürer ? 1 haftamı ? Yoksa ikimi okadar ince düşünülmemeli bence
    1 ay önce dolar almıştım. İndi çıktı vs şuanda hala kardayım. Fuat avni 2.90 olacak demişti ona ithafen almıştım olmadı ancak yinede zararda değilim. Bu dediğinize katılıyorum. Ancak arkadaşın verdiği bilgilendirmede son derece faydalı...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler