Pro olmayanlar islem yapmasin...
Pazartesi yaptigim 5 islemin 3'unden agzim yandi...
Printable View
Pro olmayanlar islem yapmasin...
Pazartesi yaptigim 5 islemin 3'unden agzim yandi...
dolarda artış var şuan
ohal lafı çıktı başladı oynamaya
öglene kadar artıp öğleden sonra düşüşe geçti hisseler. yeni haber mi geldi niye öle oldu.
Wikileaks?
Dolar düşmedikçe borsa çıkmayacak gibi
Bende bir miktar çıkış yaptım alttan alabilirim diye
Bakalım yarın tepki gelirmi
Böyle ortamda zarar etmemek ilk ve yegane hedeftir beyler
Bu ortam öncesi mevcut olan pozisyonundan karın olduysa ne ala ama şu anda oturup bekleme zamanı
Şuan nerdeyse tğm kağıtlar kazandırdı.
tgm nedir?
Bu meb de ki gorevden almalar ve universitelerin dekanlarin istifasi istenmesi hareketi yaratti.(1577 dekan)
Tgm klavye hatası Murat bey. Tüm yazacaktım... öylede oldu
Tamamdir,yarina dikkat arkadaslar. Tetikde olun.
tüpraş güldürdü beni biraz :)
alınacak hisse yok gibi primli hepsi bana endeks rakamına göre :(
uzun vadeli tupraş garanti dohol hurgz benim listem hala YTD
Arkadaşlar özel yorum veren siteleri incelerseniz, şuan Hüloğcu arkadaşlarımız tamamına emir verildi yorumlarda bile mevcut. Devlet destekli yada Kamu bazlı görünen markalara yatırım yapın, hisseyi yükseltin dşiye. Bu sebeple Garanti vs gibi tamamen özel banka kağıtlarıda yükselecektir ama daha gecikmeli.
Adamlar bildiğin "THY yi ayaklar altınamı düşürcez devletimizin hava yolu" falan yazmış :D
Bak bugün OHAL ilan edilecek yazısı 2 gündür piyasada sende takip ediyorsundur. Ancak şu saat daha bişey yok. Tabi hisse senetlerine bu yansıdı herkes kısa vur kaçlarla gidiyor. %2-3 ünü alan satıyor. Bakalım ben birkaç kağıt biriktirdim devam tuşuna bastım nasip :D
Bende uzun zamandır vurkaç takip ediyorum. Daha doğrusu Ata Online tavsiyeleri ve kendim anladığım kadar inceleyip giriyorum. Bu konularda borsada en çok takip ettiğiniz nokatalar var ise güzel bilgi olur açıkcası.
TRKCM da kaldım ne güzel düştü be şimdi bekle ki yükselsin :(
Garanti tepe taklak izlemesi prndan farksız :)
Dolar gevşemedikçe borsanın çıkması zor
şuan ohal çıkabilir diye satış var deniliyor bence yabancılar kaçıyor hakkımızda hayırlısı