@ahmetgurlek
Aynen abi ben de anlam veremedim, ciddi artmış, ve arttığına oranla da geri düşmüş.
Acaba Merkez Bankası mı müdahale etti, neden artıp nasıl 3,57 civarına geriledi anlam veremedim.
@ahmetgurlek
Aynen abi ben de anlam veremedim, ciddi artmış, ve arttığına oranla da geri düşmüş.
Acaba Merkez Bankası mı müdahale etti, neden artıp nasıl 3,57 civarına geriledi anlam veremedim.
Seferberlik çıktı ya dolar satın diye. Kamu ve özel sektör elindeki dolarları sattılar büyük ölçüde. Haliyle döviz rezervimiz eridi muhtemelen yüklü pozisyon açıldığında yeterli hacim olmadığı için dolar tl de fiyat dengesi bozuluyor.
Mantık yürüttüm sadece. Tl varlıklarını satıp döviz alıp siktirip giden yabancı bi fonda sebep olmuş olabilir.
Everyday I ** çapuling...
Fx işlemleri ile ilgili bir aracı kurumda çalışıyorum dolar tl ile ilgili genel olarak her geri çekilmenin alım fırsatı olduğunu söylüyoruz ama bazı yatırımcılar lan diyor kazanırız fetocu derler dolartl ye bulaştırma falan diyor. Ne biçim ülke olduk. Şaka maka resmen korku imparatorluğu kuruldu baştakinin söylediğinin tersine bir şey yapmaya insanlar korkar oldu. Bu arada 15 gün önce 12 lot dolar tl alımı yapan yatırımcı 3.60 seviyesi itibariyle pozları kapatıp tüm parayı alıp gitti. 6 ay arama diyor parayı yiyip döncekmiş piyasalara![]()
3.55 den terste kaldığım dolarımı bugün 3.62 den bozdurdum bereket versinÖnceki postlarım da aceleci davranıpta 3.55 den aldığımı belirtmiştim ama kafam çok rahattı ocağın ilk haftasını bekledim şükür kurtardır hemde iyi kârla. 3.49'dan 3.50 den alan arkadaşlarım vardı benden 1 gün sonra
![]()
ABO TRADING
STR
şuan altın ons 1170 dolaylarında seyrediyor emri kapattığıma çok pişman oldum.Yusuf ile tanıştım ekran başında![]()
nalett olsun dolar 3.70, hiç hoşlaşmıyorum bu artıştan. anca paracılara yarıyor. sanayiye hep zarar.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Ekonomik kriz yok diyen kimse onun ben []{}#%%**===_•€|€\£_•_
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Ne yapacaksınız doları , dolar dolmaz boşverin Başbakan'a kulak verin![]()
![]()
Daha Trump gelecek , faiz arttırımı gelecek , Amerika ile siyasi ilişkiler patlak vermek üzere , hakkımız da hayırlısı olsun..
ABO TRADING
STR
dolar böyle artarken borsa nasıl artıda oluyor ben onu çözemedim tam. yabancı yatırımcının tamamı gitti biz bize mi kaldık borsada???
3.71 $
3.91 €
vay amısını sayın seyirciler
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)