Bilgili arkadaşlardan yardım bekliyoruz![]()
Şuan elimizdeki 3-5 tl yi dolara mı altına mı yatırmak mantıklı olur ? Yada daha değişik öneriler var mı ?
Bilgili arkadaşlardan yardım bekliyoruz![]()
Şuan elimizdeki 3-5 tl yi dolara mı altına mı yatırmak mantıklı olur ? Yada daha değişik öneriler var mı ?
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Ekonomik kriz yok diyenlere inat
Rekor bizim işimiz
Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bugün yine bizi rekorlar bekler
50 tl lik benzin ve döviz alanlar nasılsınız
Borsa 100.000 rallisi yapar diyen dostlarada selam![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
evet yok mu tavsiyesi olan o zaman ? altın dolar ne diyorsunuz ?
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Ben altın derim
YTD
Dr.ECU
ABO TRADING
STR
Dr.ECU
ABO TRADING
STR
Öğlen maliye bakanı açıklama yaptı. Dolardaki oynaklık dış piyasalar kaynaklı diyor. Ötv artışı hakkında da konuştu konuştu, en sonunda biz yaptık oldu'ya bağladı işi. Bilmem kaç lira gelir bekliyorlarmış falan. Piyasada satın alacak insan kalırsa bulursanız hesaplarsınız artık geliri![]()
Ak(b..) parti yalakaları : Şu aşamada dolan alan vatan haindir diyor.
Ay başı maaşı alıp severler bebeğim diyip 300 dolar daha alacam, yaksın ortalık
200 Bin tl civarı para ile dolar almak mı mantıklı mevduat mı?
Hayat akrep yelkovan otobanında yanına yolluk almadan çıktığın yoldur.
dohol ne olacak bakalım sıkıntıda gibi
bu satten sonra dolar karaborsa bence uzun vadede altın daha mantıklı geliyor bana
gariban 106 gti....
Doğan yöneticilerinden biri gözaltına alındı fetö ile alakalı o baya bozdu hem doğanı hem piyasayı.
ilgili haber Doğan Grubu hisselerine FETO darbesi haberi - BorsaGundem.com
Dün Trump Zarrab'ın davasına bakan savcı Bhrara ile görüştü. NY deki görevine devam etmesini ve elindeki davalara aynı şekilde devam istemiş tarzı birşeyler söylemiş. Ayrıca Aydın Doğanın Trump a yakınlığı ve yine Aydın Doğan'ın yöneticilerinden M. Ali Yalçındağ'ın şu an Abd de olması ( Kendiside Trump la oldukça yakındır) gibi bir durum var.
Acaba Trump'ın savcı ile görüşmesine bir kontra mı bu tutuklama diye düşünmedim değil hani.
Tetikçi gazeteciler salyalarını akıta akıta hedef gösteriyorlar Doğan grubundaki gazetecileri ve aydın doğanı. Ahmet Hakan ve İsmail Saymazı alırlarsa yakında şaşırmam.
Fetö soruşturması dışarıdan (yurt dışından) bakıldığında ciddi anlamda cadı avı gibi görülmeye başladı yabancı yatırımcı rahatsız olabilir.
Son birşey daha ekliyeyim Bist endeks 72800 civarı şu an öyle aman aman düşmedi gibi gözüküyor ama son 3 gündür Bist 30 dışındaki daha küçük şirketlerin hisselerinde çok ciddi bir düşüş var. Dikkatli olmak gerek.
Everyday I ** çapuling...
Biri bana kötü haber yokken bile bu aq mun THY sinin paraşütsüz düşmesini açıklayabilirmi? % 30 düştü son 3 haftada
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)