altını hiç sormayın geçen 145,5 alıp 147 görüp bozdurdum şuanli tablo zaten anlatılmaz 152,3 :(
Printable View
Bist uçtu, Dolar endeksi düşmesine rağmen dolar düşmüyor. jöleli abim parmakları oynatıyor mu yoksa? Arap sermayesi mi?
TL için düşünürsek 10 bin lira,her ay üzerine ne kadar koymalı ki erimesin?
TL bazında yıllık %10.13
kaynak : Enflasyon rakamları acıklandı - Takvim
- 03 Mart 2017
inandırıcımı tabiki değil... sorunuzun cevabı bu
40k ile dolardayım 3,63ten.bugun 2 inip çıkıyor koydum kenara unuttum bakalım ne olucak :)
ben dolar alımı için 35xx gibi rakamları bekliyorum bakalımm...
Valla bu altın işinde sene 2011 yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaşımızın kardeşi arabasını sattı gelen parayla abisi gram altın al dedi aldı.Gram'ı o zaman 108TL'di çocuk aldıkdan sonra her hafta 2 liraya yakın değer kaybetti.Çocuk en son 99TL iken sattı iyikide satmış o zamanlar ons 1.750 idi.Sonrasında altın'ın gram'ı 80 TL falan gördü baya indi.
Bu altın'ı anlamak gerçekten zor.(Altın cidden uzun vadeli bir yatırım aracı)
Yatırım tavsiyesi değildir.
beyler grafik okumayı bilen var mı 1 aydır aselsandayım 2 gundur iyi arttı
kısa bir süreliğine bugun thy ye girip beklesem mi yoksa aselsanda mı kalsam
Enpara.com üzerinden döviz alıp satmak ne kadar mantıklı bende bütçem dahilinde bazen alım satım yapıyorum,diğer bankalara oranla fiyat uygun gibi geldi de
Döviz büroları daha uygun. 3.58 satıyor büro şu anda...
yanlış oldu
Garanti ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum Sabahtan beri takipteyim 0,010 üstüne koyuyuyor.
Kendi sayfasındaki piyasa rakamı ile de çelişiyor. Hangi bankayı seçeyim.
http://i.hizliresim.com/kbp2gv.png
ayda yılda bir dolar yaptık çatır çatır düşmeye başladı gelde delirme :) bu düşüş sürer mi ne diyosunuz masterlar :)