Saat 21 de altın. İn de dolar 3.60 a indi diyorlardı da inanmadim ne yüklediler piyasaya
Printable View
Saat 21 de altın. İn de dolar 3.60 a indi diyorlardı da inanmadim ne yüklediler piyasaya
Görünen o ki bugün(pazartesi) oldukça çalkantılı olacak. alım fırsatı doğarsa bende dolara girmeyi düşünüyorum.
Pariteye baktiniz mi? Bizle alakasi yok,boyle basit seyleri kacirmayin...
Önümüzdeki günler neye gebe peki abi?
Ab çok sert gidiyor üyelik dondurmadan ziyade get out diyorlar
Euro sağlam 3,93
Dolar az bir gevşeme 3,61 civarı en dip 3,50 bence ama oraya kadar salmaları zor
Kısa dönem 100 milyar dolar ödeme var
Çaykur teminat verilmiş
6 ay 1 sene zarfında devlet bankalarından biride teminat olursa şaşırmayın derim :)
yakında bu köyüde bizide satmaya kalır dürzü.verilen cezaya razıyım admin.Affola...
Fransa seçimlerinden dolayı Eur değer kazandı dolara karşı.. Ancak Tl'nin değerlenmesi beklenemez normalde aksine Euro güçlendikçe Doları'da yukar taşıması gerekir ancak;
Yarın Ap kararı var (%99 olumsuz olacak)
2) Mb PPK kararı var
3) Çarşamba Trump vergi indirimi açıklması var...
Bu sebeplerden dolayı ön hazırlık olarak Dolar bizzat hükümet tarafından gevşetilecektirki olası olumsuz haberlerde zaten yukarı gideceği bilindiği için başlangıç noktası ne kadar aşağıda olursa o kadar iyidir.. Bu yazdıklarımı aslında ezberledik
3.595 den 20 lirakik girdim ben aldım diye 3.40 a iner
çok fena ters köşe yaptı şu an, çok fena para kazanıyor birileri
Bunu gören herkes alım yapıyorsa patlatirlar sanki
daha ne kadar düşecek küçük bi alım yapmak için yarını beklemek kayıp mı olur ?
Ortalık 56 oldu bu hafta cok fazla toplantı ve kararlar var 3.64 65 lersen büyük toplayanlar satıyor trumpn vergi indirimi dahada düsüse sebep olur ytd
Bundan daha fazla düşeceğini ben sanmıyorum.
Yarın Ab ile ilişkilerimizde çok kritik bir gün. Yarınki sonuca göre bu süreçte 35 yıl geriye gidebiliriz. Buda ekonomik ve sosyal anlamda hiç hoş olmaz.
Ben yarın alım yapacağım kısmstse, yarın Ab kararı ve çarşamba Mb kararı üzerine de Trump vergi paketi var.. Bu düşüş Türkiye'nin notunun düşürüldükten sonraki düşüşün aynısı.. Yarın kısmet olursa sabahtan alacağım.. 3.6 yı geçirmemek için uğraşacaklardır.. Bu arada mevduat faizleri 14-15 bandına..
Trump vergi indirimi açıklaması sonrası ve/veya Her fed toplantısı öncesi dolar güçlendiğinde Arbitraj ile Euroya geçebilirsiniz... Veya Altına .. Bu şekilde hiç Tl'ye bulaşmadan üç beş kuruşta olsa para kazanabilirsiniz..
fazla düşüceğini sanmam siyasi belirsizlik refanrandumdaki şaibeler avrupanın içine refandumun sinmemesi açıkcası bence şahsi fikrim hileli sonuçlar olduğunu düşünüyorlar okuduklarım verilen demeçler bu yönde.. ohalin uzatılması uluslar arası yapılıcak açıklamalar..
dolarcıların tam pusuya yatıcakları aralıklar bu rakamlar 3.57 - 3.55 burdan alırlar kanaatimce pusuya yatarlar burdan dahada düşüş olmaz gene kanaatimce ondan sonra hep çıkış..