Bu hafta çocuğa bakıcam çok nete giremem 6.03-6.05 2 dir kıramıyoruz 2 li dip oluştu eğer 3. Yü de dener de kıramazsa artık 6.05ler taban olur
13e geldik 13ten alımda geldi ama şu an kıramadık 13 altına salmadık hedef 22
13 ve 07 den aldıklarımın bir kısmını 22den veririm bir kısmını taşırım
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
fed muhtemelen + 0,25
Dr.ECU
Faiz arttırımını herkes biliyor dolayısıyla çoktan fiyatlandı diye düşünüyorum
Piyasanın konsantre olacağı şey tutanaklar ve aralıktaki faiz beklentisi olacaktır
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
0.25 gecen hafta fiyatladlandi.
Suan sendikasyon kredileri ve papaz fiyatlandi.
Eger tayyip Trump ile gorusurse 6.05 i kirariz.
Yarin faiz articak,onemli olan tutanaklar.derse ki ekon iyi gidiyor,bizde geregini herseye ragmen(Trump) yapmaya haziriz,hos geldin 6.40.
Ama derse ki biz piyasayi izliyoruz,artislar kararinda oluyor dengeleri korumak gerek gibi derse. Hos geldin 5.85....(yukar ve asagi limitler,illa net orasi degil)
Risklerimiz yok,daha cokk var ama sadece global duzeyde yazdim.
Elinde dovizi olanlar icin bu mesajim,bankalarin ciddi dolar acigi var...
Bugün%8.4 ile 32 gun bagladim.
Inanilmaz bir oran,kacirmayin.
tam rahibi göndermelik hava oluştu bence
Dr.ECU
usd en para %3,25 veriyor arkadaşlar.Bu rakamların üstü için doviz miktarı önemli olur bence.
örnek olarak 5.000Dolar %3,25 veriyor gidip 500.000 dolar derseniz %8-9-10 açarlar.
para çokomel ilişkisi.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Durum böyle eskiden'de böyleydi.Ben çocukdum hatırlarım faizle geçicenenler vardı parasını bankadan bankaya taşırlardı.hangisi fazla verirse ona gidilirdi duyardım hep.
Şuanda böyle.Birde bankanın ihtiyacına göre değişir.Döviz'e çok ihtiyacı vardır pazarlık yapar senle gitme diye.Dediğim gibi hesapdaki bakiye önemli.
TL'den örnek verelim resimlerle.
rakam arttıkça oran'da artıyor.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Vadeli koyacaklar İng E-turuncu 1 yıllık %25 veriyor(oran arttıkça güncelleme vaadi ile) .100k lira üstü için görüşüp pazarlık yapılabilir.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)