120 milyar dolar mı hahahahahahah![]()
hadi artık endex goo gooo
Dr.ECU
Ana direnç 83500 oldu. Her kıramayışında 100-200 aşağıya gelecek. Kıramazsa 81000-79000-77500 kabaca
セルカン+レーラ=愛
Borsacı abiler sizin yorumlarınız neler? Her akşam mb 60 milton usd satıyor borsa o saatte az yukarı gidiyor... İte kaka zar zor gidiyor, birde yıllar önce 90.000 lerdeydi sanırım, kur o zamanlar bugüne göre epey bir düşüktü...
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
60mılyon usd müdahale nedir ki?kale alınıcak biley değil kur bugün pariteden dolayı düştü,2.87 altı kalırsa dibi 2.78 olmak kaydıyla düşüş devam eder,yok olmadı tekrar 2.91
borsamız dansöz,81-84 arası sıkıştı,2 gun ıcınde üst bandı denicektir...
Sadece Mb'nin günlük yaptığı satış bu.. İçeriden devamlı döviz satılıyor dikkat edin gösterge faiz yukarı gidiyor döviz aşa gidiyor... Normalde tersi olur sermaye dışardan girer kur gevşer faiz gevşer.. Parite etkisi dışında sepet olarak da düştü
kalıplara bağlı kalmayın,ekonomi ne yazıkki bu şekilde işlemiyor.istedikleri kadar satsınlar,sonuç hep kısa düşüş kalıcı yükselişler olucak.günlük bakmayın piyasaya.yatırım yapıcakşar 2.80 civatından gözü kapalı alabilir.
Eggun 17.40 geçildikten sonra , devamında halay çektirebilir .. Ytd ytd ytd
Dr.ECU
Yok ben zaten döviz alımı yapıyorum ama satmıyorum işim bu... Ama şu anda ciddi döviz satışı yapıldığından eminim... 2014 te halkbank ucuz döviz sattığı için çok ciddi zarar etti... Şu anda ekonomi çok kötü ve motoru çalıştırmayı deniyorlar... Mb 3. Senesine girecek hergün döviz satıyor, satmasaydı kimbilir nerelere giderdi kur.. Şimdi sene sonu kuru çok önemli çünki 31.12.2015'te kur çok yüksek olursa o tarihteki kurdan bilanço hesaplamaları yapılacağı için bankalar özellikle, bilançoların hepsi kötü çıkar..(döviz borçlularının) Türk borsası zaten bankacılık üzerine kurulu
peki size soru,madem 2014 te hepimiz tarafından halkbankın sattığı dövizlerden ettiği zararlar aşikar,bilançolar geldi nerde bu zararlar
diyorumya fazla takılmayın,MB nin döviz rezervi hikaye,hiçbir işe yaramaz,anca ateş söndürür anlık.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)