User Tag List

Sayfa 210/1068 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310710 ... SonSon
20286 sonuçtan 3.972 ile 3.990 arası

Konu: Dolar / Euro / Pound / Forex / Parite / Bilgi paylaşımı..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    hiç bir banka batmaz iflas verir çeker gider yüküde devlete atar.. devlette uğraşır durur..

Hiç bir gelecek vvizyonu sağlam olan iş adamı batmaz.. onlar anı değil ideoloji siyaseti değil dünya vizyonuna bakarlar ona göre hareket ederler.. o yüzden dünyada belli ailleler asırlardır ayakda dimdik duruyor.. ne bırakın siyasi akımı ne ülkeler yıkıldı sıfırdan yeni ülkeler kuruldu ama adamlar dikdik ayakdalar..

siyasi akım yada ideolojik akımlarla gelen zenginler o akımlarla beraber yok olur gider.. bunun türkiyede bir ton örneği var yaşı yetenler bilir yetmeyenler 90 lılara bir baksın kim kalmış o zamanların zenginlerinden köklü aileler dışında.. onlarda zaten her zaman siyasete mesafeli ve uzak durmuş aileler..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1994 Krizi öncesi Borsa'da yabancı payı %1 iken kri sonrası yabancı payı %60'lara çıkıyor yani bedava ele geçiyorlar... 2001 Krizi sonrası Bankalar yabancının eline geçiyor ... Sıra Türk şirketlerinde .. Eski Mb başkanı Durmuş Yılmaz'da bu uyarıyı yapmıştı...
    "Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vectra-tuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tl'de kalmayın... Son ikaz

Hazine iç borçlanması 2009 Kriz seviyesini geçmiş durumda...

Faizler sürekli yükseliyor buna rağmen Dolar düşmüyor.. Her türlü müdahaleye rağmen bir gün 3.7 bir gün 3.6 bu oynaklık çok çok anlamlı mesajlar veriyor..

Bu yolun sonu belli , Devlet öyle böyle para basacak aslında basıyor ama yetmiyor .. piyasada likitide kurudu Mb habire sıkılaştırma yapıyor, Reel sektörde vadeler aşırı uzadı .. 6-7-8 aylık hatta 1 Senelik çekler yazılıyor.. Bankalar Çek vermiyor çünki çek yaprak bedeli riski var öyle olunca Sınırlı sayıda çek alabilen esnaf mecburen büyük çekler yazıyor oda ödenmiyor...

Alabildiğiniz kadar uzun vadeli kredi alın ...

Bu yorumun aynını ben yaptığımda bazı arkadaşlar beni taş yağmuruna tuttu "Düşük faiz ile alabildiğiniz kadar uzun vadeli kredi alın"

Ben bu açıklamayı hali hazırda Şirket sahipleri için vede ev almayı düşünenler için yapmıştım. Gelelim sebebine, kredi faizleri artık asla düşmeyecek. Ayrıca kim yada hangi firma olursanız olun piyasanın gidişatı sebebi ile siz bişey yapmasanız dahi bankalar gözündeki kredibiliteniz düşüyor. Yani yarın ihtiyacınız olduğunda istediğinizde bankaların birçoğu istediğiniz rakamı size finsn etmeyecek.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu yorumun aynını ben yaptığımda bazı arkadaşlar beni taş yağmuruna tuttu "Düşük faiz ile alabildiğiniz kadar uzun vadeli kredi alın"

Ben bu açıklamayı hali hazırda Şirket sahipleri için vede ev almayı düşünenler için yapmıştım. Gelelim sebebine, kredi faizleri artık asla düşmeyecek. Ayrıca kim yada hangi firma olursanız olun piyasanın gidişatı sebebi ile siz bişey yapmasanız dahi bankalar gözündeki kredibiliteniz düşüyor. Yani yarın ihtiyacınız olduğunda istediğinizde bankaların birçoğu istediğiniz rakamı size finsn etmeyecek.
    Nakiti olmayan çok büyük sıkıntıya düşer Allah korusun... Bundan sonra Dünya'da da yeni trend Yüksek enflasyon yüksek faiz.. Hazır krediler ucuzken almamak hiç akıllıca değil.. Yalnız Ziraat bankası çok iyi aklınızda bulunsun kampanya yapmışlar 60 ay KGF 0.96 Oran 250 bin tl'ye kadar...

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şuan herbirimizin ciroları düşüyor. Hemde çok çok düşüyor 2017 de eski seneleri aramayan yoktur heralde. Peki 6 aylık mizan çıktığında ne oluyor. Alacağı dağ gibi olan ve bunun yanında eskiye göre çok az ciro yapan bir firma oluyorsunuz. Yani kısacası banka diyorki "bataktan çıkma yöntemi olarak beni finansmanmı kullanacaksın?" tabikide sana ya kredi vermiyor yada daha az krediyi birde sana KGF şartları ve inanılmaz dosya paraları ile kakalamaya çalışıyor.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abiler , Ziraat bankasına gidin kredi için , Devlet Ziraat Bankası ile diğer bankaları frenliyor ve kriz anında diğer bankalar gibi annenizden emdiğinizi burnunuzdan getirmez, zırt pırt hesabınızdan para kesmez.. Özellere bulaşmayın , özellikle küçük ve orta çaplı özel bankalara hiç bulaşmayın onlar daha beter müşterisini soyuyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Lale devrinin sonuna gelindi bence.. son ekmeklerini yiyoruz..

dolardan birileri inanılmaz paralar vuruyor şu refarandum sürecinde çocuk oyuncağı gibi oynuyorlar birileri bir 3.60 lara iniyor iki gün sonra 3.70 lere çıkıyor biraz oralarda oyalanıp gene 3.60 lara iniyor sonra gene çıkıyor.. birileri inanılmaz bu işden para kazanıyor.. bunlar normal kurun inişi çıkışı değil piyasalardan paradan anlamayan bir insan bile bunu rahatçana görebilir..
    döviz dediğin 5 kuruş düşer 10 kuruş yükselir normali budur.. 3.74 iken 3-4 günde 3.62 ye düşmez.. yada 3.65 iken 3-4 günde 3.78 lere çıkmaz..

bazıları hikaye gibi okuyor bunları özellikle toz konduramıyanlar .. ama işin sonu en çok o insanları vurucak ne yazık ki..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pazartesi 3.75 leri görür bu kararla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    hiç bir şey olmaz 3.60 - 3.75 arası iner çıkar..

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bedelliyi bekliyorum yoksa kredi çekicem de, ya çıkarmazlarsa boşu boşuna çekmiş olucam
    TB4BSA

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Abi birşey sorucam faizler düşük iken uzun süreli kredi çektik diyelim kriz anında bankanın paramın hepsini ver kardeşim deme lüksü yok mu ?
    Böyle bir durum olursa ne yapıcaz ev için kredi çektik diyelim
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Valla konuyu dolardan sebep takip ediyordum

Nedeni kayınpederden dolar 3.00 iken 20.000 dolar borç almıştım sonra ***** uçtu gitti

Şimdi baba oluyorum dede oluyor diye doları 3.00 liradan sabitleme anlaşması yaptık ve borcumu ödedim çok şükür

Yırttık bu dolar lobisinden darısı diğer borçluların başına
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sagi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi birşey sorucam faizler düşük iken uzun süreli kredi çektik diyelim kriz anında bankanın paramın hepsini ver kardeşim deme lüksü yok mu ?
    Böyle bir durum olursa ne yapıcaz ev için kredi çektik diyelim
    Bireysel krediyi geri çağıramaz. Sözleşmenize bağlı olarak ticari krediler geri çağırılabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla konuyu dolardan sebep takip ediyordum

Nedeni kayınpederden dolar 3.00 iken 20.000 dolar borç almıştım sonra ***** uçtu gitti

Şimdi baba oluyorum dede oluyor diye doları 3.00 liradan sabitleme anlaşması yaptık ve borcumu ödedim çok şükür

Yırttık bu dolar lobisinden darısı diğer borçluların başına
    İnsafli adammis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dolar için alım zamanımıdır?

Revolution - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3,60 altı alım bence.
    Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
    Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    X bir bankanın musteri temsilcisi ile görüştüm banka olarak yakın zamanda 200.000.000 eski para ile değil yeni para ile Kobi esnaf kredisi verdik inanmıyoruz is yapmak için aldıklarına dedi doları bekleyip dolar alacaklar dedi kesin

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    X bir bankanın musteri temsilcisi ile görüştüm banka olarak yakın zamanda 200.000.000 eski para ile değil yeni para ile Kobi esnaf kredisi verdik inanmıyoruz is yapmak için aldıklarına dedi doları bekleyip dolar alacaklar dedi kesin

Burasi Turkiye
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler