Altın gitsin onda sürekli alım var bende
doları kaçırdık sanırım
1 kuruşluk inat yüzünden
Altın gitsin onda sürekli alım var bende
doları kaçırdık sanırım
1 kuruşluk inat yüzünden
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Her seviyeden alabilirsiniz diyorum siz en alt seviye hastalığına yakalanmışsınız. Defalarcada diyorumki bu dalgalanma bizlere çok kazandırıyor. %1-1.5 olsun bizim olsun. ben 3.5090 danda aldım dün, 3.56 danda aldım geçen hafta, hatta 3.66 dan aldığım dahi var. Hepsinin vakti gelecek
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Burada aldım sattım kuruş hesabı yapanlar (belli başlı kişiler hariç) ne kadarlık alıyorda bu kadar takipte. Hani 100.000 dolarla mı işlem yapıyorsunuz minimum da kuruş hesabındasınız.
ziraat 145,4 den bozuyor. garanti 146,10dan bozuyor altını. bu ziraati kredi dışında sevmiyorum. bir tek kredi alımında rakipsiz faizleri var. sigorta şu bu çok maliyet çıkarmıyor öbürleri gibi.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Altın'ın zamanı yaklasıyor ama dedıgım yerden alanlar karlarını 2.kez realıze zamanı.
Uzun vadecıler,hedefe az kaldı.
Dolar %3 yukarı asagı oynasın,yon degısmedı. Yıne zorlayacak 50'yı.
Parıte cok sakın kaldı,secımden sonra hareket beklıyorum.
Valla açık konuşayım ben ilk defa dolar aldım. 3.537 den aldım. aldığımada pişmanım ya çaresiz adam işi yada çok zengin oturduğu yerde inmiş çıkmış çok umrunda olmayacak adamın işi bu döviz işi. 106 bin lira bağlamışım , kısa vadeli düşünüyorum. kazanacağım para en fazla üstüne 10 kuruş binse kazanacağım para 2000 tl falan. riskine dğeer mi bence değmez. zaten 20 - 30 bin lira bir arabaya bağlasam 2-3 lira kazanıyorum. ne uğraşacağım dolarla euroyla. büyük sermayelerin işiymiş bu iş , anladım.
örneğin benimki tamamen eğlence, ilerde o bahsettiğin rakamları ayrı ayrı altın usd borsa takılabilmek için eğitim gibi bir anlamda. örneğin 10bin lira faize yatırmış olsam şu kadar kazanırdım ama altın dolar al sat ile şu kadar kazandım yada zarar ettim demek ki 100binle yapsam şöyle olurdu v.s gibi.
tamamen eğitim amaçlı ve eğlence amaçlı. bahsettiğim tecrübeyi kazandığımda o rakamlarla gireriz umarım. ancak şuan korkuyorum çünkü tecrübe minimum birkaç yıl kar zarar etmeyi gerektiriyor.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
murat abi alıntıya cevap yazmayı unutmuşum. bu altın ve usd ons muhabbetlerini detaylı kendimi eğitebileceğim bir yerler kaynaklar var mı? altın sürekli dolarla orantılı mı yükselir, hangi durumlarda bağımsız değerlenme veya değer kaybetme olur v.s gibi konularda eğitici kaynaklara ihtiyacım var.
Bence şu anda yüklü miktar üzerinden düşük oynamalar ile al sat yaparsanız mantıklı. Tren kaçtı. Ben 2.4, 2.6 lardan olan yükselişleri 20-30-40 puan fark ile yakaladığım zaman mantıklıydı ki az buz bir miktar da girmedi cebime.
3,51 den almalıydım
Yapacak birşey yok
Bitcoinden kazandım az birşey![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Burada dediğim gibi siz ayda %1.5 alıyorsanız zaten yanlış yatırımdasınız. aylık vadelide nerdeyse %1 hemde stresi yok.
Ancak yaklaşık 6 haftadır her hafta %1.5 luk hareketler veriyor. Daha fazlasını veriyor hatta da benim bir baremim var %2 mi aldımmı bakmam çekilirim yatırımımdan (bu arada alım satım farkını çıkıncadan bahsediyorum) buda ayda en az %6 yapar. Yani yıllık vadenin yarısına tekabül eder.
Bakın geçen hafta bitcoin alsanız bu haftaya kadar %30 kazanırdınız. macerayı sevenleri bence oraya alalım![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Konudan biraz uzak olucak ama ben de internet bankacılığı ile ay ay altın-döviz biriktiriyorum.Bir nevi şimdiden birikim olsun diye.Şu anki birikimim 5000 tl civarı,dolayısıyla bu hareketlenmelerden hiçbirşey bırakmıyor haliyle.Mevcut olarak elimde az altın ve euro var.Bana önerebileceğiniz birşey olur mu peki? Bu biriktirme işine devam edicem çünkü en azından uzun vadede ya da kısa vadede azda olsa ana paramın üstüne koyabileceğim bir aksiyon yakalayabilir miyim ?
Şimdi dün aldığımdan bugün kardayım. Ancak onu daha satmıyacağım çünkü onu möalzeme almak ithalat yapmak ve malzeme maliyetimi düşürmek için aldım.
Geçen hafta 3.56 dan aldığımın bana para bırakması için en az ama en az3.65 leri görmeli. Peki görürümü? politik ve siyasi sıkıntılar böle devam ederse haftaya haftasonu olmadan seviyeye gelir.
3.66 nın bana para bırakabilmesi artık malesef tcmb nin yıl sonu tahminini beklemem şart daha önce oraları bulursa ne ala tabi.
Yani gün içi iyi takip ederseniz zaten kayıp yok.
Bunun yanında altın zaten sürekli kazandırıyor. ben bu seviyeden çıkarım çünkü alım seviyes 142 di
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)