Bende isbankasindan 3.67 Fen alım yaptım tam kumara döndü bu iş
teşekkürler bilgi için
bende onu anlamadım hesaplarım enpara'da ama garantide var ancak garanti hesabım boş deneyemedim o sebeple
gerçi alıcağımdan değil sadece meraktan bu tür olaylar aşırı riskli , sabaha ne olcağı hiç belli olmaz
Livestrong
bizim piyasalar açılonca bakalım ne olucak.
bankalar şuan kapalı olduğu için fiyatlar garip.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Dolar almam gerekiyordu seviyeden dolayı almadım, şu an itibarı ile elimdekini de 3.7'den sattım... Bekleyeceğim artık ... Ödemeleri geciktiricez bir süre
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
yuvarlayarak yazıyorum
günün en yükseği 3,98 3,85 3,8 şimdilik baktığım 3 ayrı aracı kurum
böyle bir gecede para kazanacağım diye atlayan sazanların vay haline...
terste yakalanıp batmadıysan öp başına koy bırak zengin olmayı yada para kazanmayı
Tam dedıgım gıbı,sabah cokk daha dusugunu beklıyorum demısyım. 3,72 yı yakalıyamadım. 3,68'e cokk hızlı geldı.
Eger aynı acıklama gelırse,bır atak daha olur ama gerı vıtes yapmaya bayılırız...
Imkanım olsaydı gece bozardım,aracı kurumla calısmak fena bırsey.
Tamah iyi değildir.. Almışsın 3.40'dan dolar satmışsın 3.6x'den daha niye üzülürsün be Mübarek...
Şu anki Döviz hareketleri spekülatör kaynaklı... En ufak bir olumlu haberde o kadar çabuk inerki satmaya vaktin olmaz...
Yinede siz bilirsiniz
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Yine satmadik elimizde kaldi. Herkez cikar diyor ama kime guvenesin. Cok hareketli bu ara bu dolar. Sene sonu tahmini neydi ki ?
Garanti alisla satis arasinda 15 kurus oynuyor bende 3.6801 suanda satis 3.42 den almistim 3.71 leri goedugumde saticam
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)