Merkez faızı 30 puan artırmalı....
Yakın zamanda 2.kontra gelıcek. Ama buda merhem olmayacak.
24 hazıran zeka testınden cok durustluk testi olucak. Yine %50 lere yakın oy alırsa,hayat tarzımı bastan asagıya degsıtırecegım....
Merkez faızı 30 puan artırmalı....
Yakın zamanda 2.kontra gelıcek. Ama buda merhem olmayacak.
24 hazıran zeka testınden cok durustluk testi olucak. Yine %50 lere yakın oy alırsa,hayat tarzımı bastan asagıya degsıtırecegım....
5 olsa hesaplaması kolay olucak.
Artık biz hep $20 lık benzin alıyoruza döner durum![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
fakir daha fakir zengin daha sengin olan ülkemde dolar 4.32 olmuş ne farkeder olan orta direğe olur.
1 haftadır döviz veya altın almayı düşünüyorum fakat her seferinde daha da yükselmez sanırım diye vazgeçtim her seferinde de yanıldım.Bu seviyelerden daha da alınmaz sanırım treni kaçırdık.
Merkez Bankası, yükselişi durmayan dolara karşı bir hamle daha yaparak TL döviz depo ihale tutarının 1.25 milyar liradan 1.5 milyar dolara çıkarıldığını açıkladı.
Son dakika... Merkez Bankası'ndan yeni dolar hamlesi - Sondakika Ekonomi Haberleri
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Ekonomi Koordinasyon Kurulu Külliye'de toplanıyor denildi ve paldır küldür inmeye başladı...
Daha önce burada konuştuk sanırım, eğer Mb Acil PPK derse dolar paldır küldür iner... Ama düşüş kalıcı olurmu derseniz elbette olmaz bu seçimler çok karışık kuruşuk geçicek
Görünen tabloda Cb 2.turda kazanıcak ama partisi kaybedecek yani Pirüs zaferi olucak... Cb bunu kabullenmez, seçimler bir şekilde tekrarlanır ve o arada döviz faiz harlanır kimbilir belkide bilinçli olarak yapılıyordur ... Bu da bir çeşit terbiye methodu
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Sizlere yazmıstım 2.kontranın gelecegını. Daha da dusecek,suan 4.29.
Hedef 4.20 ve altı.
Faız de hayırlı olsun.
Kaldı 1 kontra.....
Nasıl eglenıyormuyuz?
Şu an 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 konuk)