6,19'dan ihtiyacım olanı çektim ve düşüyor hafiften.
Ben de 32 günlük için %8 USD faizi aldım.
MSN => raymanbu@hotmail.com
Yeni müşteriler için ICBC'nin güzel bir kampayası var. TL %27, USD'ye de %7 veriyor:
Yeni Muşteri Vadeli Mevduat Kampanyası
Düzeltme yapayım: USD oranı %5,75, Çin bankası olduğu için Çin para birimini %7 veriyormuş.
Trump konuşuyor çok ılımlı sayılmaz şuan için tr den bahsetmedi ama bakalım birazdan rte konuşacakmış sanırım
Cebimde 30 lira kaldı ay sonu ***** ,bunu nasıl değerlendirmeliyim ?
Ülke iyice boka battı her anlamda, rahmetli gazi Mustafa Kemal uyanıp ülkenin halini bi görse kahrından ölürdü.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
altın hakkında yorumlar nelerdir peki?40 bin tl civarı fiziki altın mevcut bozdurup mevduata yatırmak mı mantıklı sizce?Düğünde takılan bilezik,gram vs.vs.yani herhangi bir alım yeri mevcut değil kar-zarar gibi.
Altin konusu cok belirsiz,yukselmesi icin gereken risk yok
Ancak dolardan dolayi tl fiyati uctu. Tl ye yada dolara donup yuksek getiri alinabilir. Son karar sizin...
Rahip verilir mi? Bence verilmez ve verilmemeli belki de. Çünkü Halkbank için ceza bombası pimi çekilmiş halde bekliyor. Rahibi verirsek o bombayı patlatmamak için bir neden kalmaz. Abd güvenilir bir müttefik değil. Değildi de. Öyle olsa ypg ve fetö ye en çok desteği veren o olmazdı. Esasen Irak ve Suriye'den sonra sıralama önce İran sonra Türkiye. Enerji ve su kaynaklarını ele geçirmek için. Ve paravan olarak kullanılacak İsrail ise salyası aka aka bekliyor. Sıkıntılı günler de bizi. Kriz mriz yok diyerek bitse keşke her şey. Bu yıl güzel bir borç ödeme yılı. Milyar dolarlar uçacak kasadan hem de 241 tane. Bir yanda ise memurunu bes'ten 3 yıl çıkarmama kararları, varlık fonunun başına sülalece geçme ve içi boş bir ekonomi programıyla yapısal reformsuz bir süreç. Mühim olan bir değil iki değil üç hatta on kilo bal pardon adım sonrasını düşünmek. Bu minvalde belki de dolar için alım yerlerindeyiz. Borsanın gel gel ile 110 belki de 120k lara dokunmasından sonraki süreçte ky nin eline hisseyi veren topuklamazsa iyi. Wc ye kalkmış halimle eyyorlamam da budur. Düşün düşün kudur.
Rahip çok önemli bir konu değil.
ABD rahibi kurtarması trump vatandaşları gözünde iyi duruma getirecek
ABD nin asıl meselesi İran Türkiye iranla ticarete devam ederse
Halkbankasının fişini çekecekler ben öyle düşünüyorum
Dünkü demeçlerde destekliyor
Amaç iranı bitirmek
Sonra BOP a devam
Rusya bunu biliyor diş gösteriyor israile hatta
Oralara yakında karışacak bence
3. Dünya savaşı o bölgede patlayabilir
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Rahip meselesini bugune kadar bir kere bile haberlerde gormedim, birkac kisiye sordum kafanmi guzel fln dediler ne rahibi o da kim hos benimde pek bildigim soylenemez. Bi rahip tutturmus gidiyoruz ama buradakilerin pek bi s..nde oldugu sanmiyorum .
Rahip yatırım bankeri olsa (çok suits izliyorum sanırım -son sezon) içeriden de bilgi aktarsa benim avukat şöle dedi adamlar bunu dedi diye geçtiğimiz 1 ayda milyarder olmuştu.
Doğrudur.Düne kadar ne parayı severdim ne parayla oynardım euro usd TL altın vs gram umrumda olmaz çatır çatır yer yedirirdim
şurda 1/2 haftadır parayı sevmeye başladım biraz uğraşıp kurcalayınca zevk verdi bu sebeplede buradan ve netten kendimce araştırmalar yaptım.Dün siz 8,4 dediğinizde baktım bakındım karşıma bu söylediğim oranlar çıktı.Yani ben yapmadım onlar yaptı
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)