Ben 4.88'i bekliyorum valla memeleketin iyiliği için.
memleketin iyiliği malesef ki öyle duayla vatanseverlikle milliyetçilikle falan olmuyor
lafım sana değil kesinlikle ama bu "4.88ciler" bir tek kendilerini vatansever olarak görüyorlar
bende diyorum ki bu işin arkasından akılcı kültürlü dürüst eğitimli liyakat ve bilgi sahibi insanlar olacaksa varsın dolar 50 lira olsun batalım
toz pembe rüyalar görmeye gerek yok bu ülke hakettiğini yaşıyor
biz eğitimden bilimden demokrasiden vazgeçeli çok oldu şimdi bunların sonucunu yaşıyoruz senin benim satacağımız/alacağımız 3-5 bin dolar da buna çözüm değil
evli evine köylü köyüne dönecek ülkenin başına bilen adamlar gelecek genç nesiller yeniden eğitilecek bilim referans alınacak ki biz bir temel oturtalım
ama öyle vatan millet sakarya bu krizde hükümetin yanındayız bize oyun yapıyorlar itler kurtlar falan filan boş işler hemde bomboş işler
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
bugün yapılandırma kredi sgk ödemelerinin son günü kuru bu baskılıyor olabilir
hala 5.90 a değmedik
maaşı aldım ordan biraz ayırıp icbc'de yeni hesap açtıracağım haftaya doların durumuna göre ingdeki doları da TL'ye çevirip ing ile ilişiğimi koparacağım.
icbc tekstilbank iken üni. ev arkadaşımın annesine maaş ordan yatıyordu tekstilkent atmsi yoksa yapı kredi atmlerinden komisyonsuz nakit çekim yapıyordu. Hesabı açarken soracağım bakalım.
Üretime mi başladık haberimiz yok
Para girdi demek ki bir yerden![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Reis tam zamanında yetişti @rebelh
reis bizi 50 günlük ortalamanın üstüne atsa yeter
5.96
Ekonomimize gece operasyonları ile saldırdılar...!!!! Bizim Allah'ımız var.... hülloooooğğğğğ
MSN => raymanbu@hotmail.com
5.90lar bende geçen seneki münih deplasmanı etkisi yarattı
daha ne kadar yiyebiliriz ki modunda bi gevşeme geldi![]()
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)