sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
aracı bılen var mı alınır mı ?
Printable View
2012 passat 1.4 trend 80 bin km. beyaz komple orjinal manuel. 60 liraya alıyorum. biraz pahalı gibi ama sizce nasıl ? üstüne ufak birşey atan olursa direk paslayabilirimde.
ah bi dsg olaydı , müşterisi hazırdı zaten :D
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
ilandaki araçlar nasıl sizce ? Binici için alınır düzeyde midir ? Fiyatları olması gerektiği gibi mi yoksa yüksek mi kalıyor ?
-2010-11 model,
-60-70.000km,
-değişensiz,
-önemsiz bir kaç yer boyalı
-Audi TTS (270hp olan) sizce kaç para eder?
merhaba, 2015 model 1.5dci touch fluence, 80k km.de edc vites, yarım parça lokal boyası varmış, piyasa fiyatı nedir acaba?
Rahat 65 e satarsın comfortlıne olaydı ben alırdım :) bizim çanakkalede comfortlıne ve beyaz oldumu rahat 77-80 arası gidiyor trendline ne olursa olsun tutmuyor. Ama vw trendline a hıc bışey koymamış arkadaş. Alıcı da haklı o kadar para ver broadvay donanımlı araba al
bizim millet gerzektir. Gider 2004 - 2005 modelini alır o paraya km si 150 - 200 binde diye. (gariban bilmiyor ki 500 binlerden gelmiş o 206 lar hep :D) ama şu arabanın yüzüne bakan olmaz km si yüksek diye.
340.000 e boyasız gelmesi de ayrı muallak illa 1-2 parça çıkar sonra bende kuzenden aldım, bacanaktan aldım bilmiyordum der. Çok başıma geldi
Aslında KM çekecek olsam 20-21 gibi alıp 24-25'e satar gibime geliyor. Neyse bulaşmayayım :D
Kul hakkı ıvır zıvır onlara hıc girmicem. Çevremde yapıp satan cok hepsi bi zamandan sonra patlıyor ya mahkeme ile geri alıp 3-4 lıra tazmınat ödüyorlar ya da araca göre değer kaybı neyse onu veriyorlar yakın zamanda bi al-sat cı 2011 i 30 u 75.000 km düşürmüş muaynede belli oluyor. Alan dava açıyor. 15.000 tl değer kaybı tazmınatına carptılırdı eleman. Bende 2 defa km sı düşürülmüş araba yedim uğraşmadım öylece sattım artık direkt dava açarım :)
adam 340 binde muayeneye sokmuş. daha ne olsun.
muayeneden sonra düşürmüş olması için gerizekalı olması lazım. aklı başında hiç kimse öyle bir şey yapmaz.
Hem ne olursa olsun bu işlerde her zaman kabak en son satana patlar
Akıllara bak, çay demle. Belki muayeneden sonra düşürmüşmüş.
Ya siz adli mercileri ahmak falan mı sanıyorsunuz. Bu aracın kilometresiyle oynamak sana 3-5 bin lira kazandırır ya da kazanmaz. Ama anlaşılırsa cebinden 10 bin lira çıkar, siciline de bir güzel işlenir o ceza.
o yüzden araç alım ve satımında araç satış sözleşmesi yapıp km yi yazmakta fayda var. 2015 c-elysee sattım 150 bin km deydi , ilk muayenesine girmemişti müsaitti yani servise en son 60 binde girmişti. istesem rahatlıkla 90 bine çekerdim. ama bereketi olmaz o kazanılan paranın. az olsun öz olsun helalinden olsun. sattığım adam ekspertize soktu , bir kopyasınıda ben aldım dosyama koydum. Yarın öbür gün bir sıkıntı olursa tak diye yapıştırırım ben bu km de satmışım aha belgeleride bu diye.
Benim aklımı sorgulamak sana düşmez. 500 vergi ödeyecektiniz şimdi 700 ödeyeceksiniz ne var canım diyen ahmak bir bakanın olduğu ülkede diğer kademelerin ahmaklığını tahmin etmek zor değil. Muayeneden sonra satmak için KM düşüren bir sürü tanıdığım var. Kimse de ceza yemedi. demek ki merciler ahmak olabiliyormuş?
Senin aklına bir amacına iki.
Alan kişi şikayet etmemiş ki, ceza falan almamışlar. Ahirette hesabını verirler artık.
Gelmişsin buraya km sahtekarlığı için taktik kasıyorsun. Git başka yerde yap km hilesini. Bu araba için niyetin varsa da nah alıp düşürürsün. İfşa oldu artık. Başka bi tane kovala. Gözümüzden kaçarsa itelersin birisine. Yine yakalanırsan elinde patlar.
Valla muayneden sonra km düşüren çok arkadaşın varsa arkadaş ortamını değiştir bence. Şeytanım diye geçinen saflarmış onlar
Bak bilader, bu işin ticaretini yapanlar sana yapma diyor, yapılmaz diyor. Hala kıllatıyorsun, çevremde yapanlar var bi şey olmadı diyorsun. Ondan sonra gelip bana sarıyon.
Bi daha yazıyorum, burası sahtekarlığın övüldüğü bi yer değil. Böyle uğraşanın yüzüne de derim sahtekar diye. Bu işin adı km sahtekarlığıdır çünkü.
* 2-3 bin lira için sahtekarlık kovalayan biri bana varoş falan diyemez. Ölürüm; gene de üç kuruş için hile hurda kovalamam. Sen kovalayacaksan o senin ucuzluğundur.
konu değişsin de bi el atın alınır mı kaça alınır sıkıntısı ne olur
hanım kullanacak bebek binecek falan
mazda 3
98 Palio Hl 1.6 16V Klimasız Lpgli Beyaz Değişen yok 4 5 parça boya var kaç eder 17 yapar mı ?