kastın e90 diye düsünüp 75 semalarında eder f30 ise en aşagı 90 eder o donanımla
Printable View
En büyük handikabın sunroof. BMW maalesef sunroofsuz düşünülmüyor. Fiyatın aslında iyi ama belki 90 nın altına çekmen lazım. 90 üstüne 2011 leri full(ekran hariç) alma şansı var ve vergisi daha düşük. Tabi ilanlarını tam göremedim. Kumaş koltuk, boş araç ise bunlarda ayrı etmen.
Verdiğin süre aslında çok fazla bir süre değil. Satmaya kalktığında döşemesi ve 316 olması sorun olacak. Rakam olarak bence 75-80 arasında olması avantaj sağlar diye düşünüyorum.
@Erk@n Gayet aklim dan geçen rakami söylediniz 78 teklif ettim bende
Teşekkür ederim :)
arkadaş 80 istiyor ben 78 teklif ettim
Kayınpederin aracını satalım, yenileyelim diyoruz. Sizce ne kadara satabiliriz?
Toyota Corolla Terra 1.4D D-4D
Otomatik Vites
2006 model,
80.000km,
Mekanik ve kaporta bakımından hatasız.
Teşekkürler...
Golf 7 tdi comfortline
Km çok iyi, fakat hasar kaydını bilemedim. Sizce çok mu? Onarım serviste değil, dışarıda yapılmış. 11 bin tl kaydı var.
Volkswagen Golf 1.6 Tdi 105 Hp Comfortline - 160900112 - DOD - İkinci Elde Guven. Garantili 2. El Araba, Arac, Otomobil sitesi
Geçen yıl ilk sahibinden aldığım 2006 model hatasız, boyasız, otomatik vtec2 es gümüş gri 143000 km, brc lpg ,clarion double din ana ünite (sıfırı 1700 lira) aracıma sizce nasıl bi fiyat belirlemeliyim?
38-39 tl arası gider
2004 quiksilver 206, 160.000de ikinci sahibinden tüp takılmamış, sağ çamurluk değişmiş bel altı temizlik amaçlı serviste boyanmış iç kısımlarda hiç boya yok, tavan döşemesinde sarkma direksiyon derisinde yıpranma belirtileri var,
ne eder?
2015 astra j turbo hb sport paket oto. vites 12 bin de 2 bin km önce lpg takıldı garanti bozulmadan ufak tefek çizik harici sıkıntı yok. sizce ne kadar eder?
4 Parça boya , 30.000TL Hasar kaydı, Cam tavan yok , 160lık far jant var 48 veriyorlar ne yapar acaba bir arkadaşım düşünüyor ?
Volkswagen Scirocco 1.4 TSi Sportline 2011 Model 49.500 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 321981738
sadece fotodaki hasardan dolayımı 30 bin trameri var?
2013 1.2 tsi dsg şanzuman seat leon beyaz renk. 2 yada 3 parça boya. 2 bin lira hasar kaydı var. Ne kadar eder? Kaça alınsa iyidir?
1-2 parca boyali, degisensiz 2009 Volvo S40 1.6D sizce kac liraya alinmali?
dedeler 3.0 sedan 406 buldum bitane manuel onu alsam mı diye kendi kendime düşünürken sizden elimdeki araca fiyat biçmenizi rica edeceğum :D
2004 Peugeot 406 2.0 HDI SV, 188.000km, Tramer kaydı yok, Ön - arka takım sıfır, Enjektöründen Egr'sine Manifolduna kadar herşeyi temizlendi, tavan hariç yeni boyadan çıktı kılcal çizik dahi yok jantlarda çiziksiz, 4 lastik sıfır, direksiyon ve vites topuzu yeniden kaplandı kısacası hatasız
teklif aldığım bi rakam var bakalım sizin düşünceniz nedir
Peder beyin arabayı satalım diyoruz
2015 Astra 1.4 T Siyah
20000km (Yirmibin)
Kaza değişen yok
2 parçada lokal var sürtmeden.
Sunroof yok.
Geri görüş kam. Büyük ekran
Led paket falan hepsi var.
Sizce ederi nedir ?
Polo 1.2tdi Bluemotion
Loading site please wait...
Serviste onarılmış daha evvel, 7 bin lira hasar kaydı var.
Ne kaa verilir?
Loading site please wait...
sizce ne kadar eder. 3 ay binip satmayı düşünüyorum, kaça alınsa iyi
65'e falan alsak iyi mi ? 300C : Cookies and JavaScript support required
Kendi aracımı yormak istemediğim için bu fiyat bandında dizel günlük minimum 150 km bineceğim araç arıyorum maksimum 80 bandında başka önerileri de değerlendirebilirim .
Piyasası aktif olan bir araç soracağım bende kendimce bi rakam belirledim aklımda ama benden daha iyi bilenler vardır piyasayı illaki..
2012 Model VW CC 1.4 Tsi Dsg , 50 bin KM , hatasız boyasız , cam tavan , LED bi-xenon , interlagos , elektrikli bel destekli ısıtmalı koltuklar , iç renk krem .
Nedir piyasadaki ederi ? Min ve max aralık olarak ?
Şimdiden teşekkürler..
85 ile 90 arasında eder satıcıyla pazarlığınıza ve arabanın denk gelmesine bağlı.
Bende o aralıkta düşündüm aracımla takas durumu var o yüzden piyasası nedir öğrenmeye çalışıyorum..
Araç deri koltuk harici en dolusu sanırım RNS ekran , bluetooth vs herşey var
2.0 Tdi Quatro 65000kmde 700yediyüz tl hasar kayırlı 2013 A5 bayi çıkışlı 167.000tl isteniyor piyassa sahibinde de 175000 üzeri ne diyorsunuz_?
2011 2012 max 100binde Megane coupe 1.5dci cam tavanlı manuel vites. Sizce ne kadar hakediyor ?
Alfa 2.0 TS - ilk sahibi - 75K km de. Al boyat bin denilir mi ? ederi nedir sizce ? 19 - 20 arası rakam teklifi küfre girer mi ?
Cookies and JavaScript support required