bahsettiğin arabayı dün arkadaşım sattı hacı abi, onunkide 20.000km'de rengine kadar aynı
sen mi aldın dicemde adam istanbulda oturuyormuş :D
62ye verdi, alan abinin memleket kayseriliymiş iyi pazarlık yaptı valla az daha benim arabayıda alacaktı
Printable View
Yok benimki çanakkale de sahibi ev alıcak canlı para lazımmış bana al dedi,aktım arbaya da fiyat konuşmadık. Ama pek tutan bi motor değil sanırım o getirmeden önce görmemiştim hiç :) sahibinden de 65-67 yazmışlar ama o fıyatlar hayal bence 58 teklif edicem en fazla 1-1.5 daha veririm
Arkadaşlar 2011 Model Makyajsız Kasa Ford Focus Titanium HB
Benzinli LPG li (İşli) - 65.000 km de Otomatik Vites Arka Bagaj Kapağı Değişmiş Ne Kadar Eder ?
Beyler 2015 fabia 1.2 tsi 90 hp manuel hatasız 10 bin km de mavi renk 42 42.5 satar mi ?
Boş boş ambiton paket
Kaça alınır :)
SES-MOTORS BORUSAN 2013 BMW 520İ M SPORT
İlan No: 346913114
BMW / 5 Serisi / 520i / M Sport / SES-MOTORS BORUSAN 2013 BMW 520İ M SPORT sahibinden.comda - 346913114
fark etmişşindir @Yigit-Y sonradan dönme M bu, fiyatta iyimiş aslında vur vurabildiğin kadar :D
2004 SANRUFLU HONDA MEMURDAN
İlan No: 357858806
Loading site please wait...
Araç nasıl sizce 3 parça boya dışımda bişey Yok dedi sahibi pazarlıkla 35 e alsam bu aracı , şu 42-43 lük eslere benzetmem için kaç para harcamam gerekir? Araç önden bakınca biraz farklı geldi sanki bana
yazık şu civice 36 liraya ya :)
Şu araca verilecek max fiyat nedir sizce? Birebir aynısı babama alacak karşılığı teklif ediliyor sizce maksimum ne kadar etmeli?
Mercedes C180 AMG 2014 model
arkadaşlar sizce kaç lira teklif etmeli ??
arkadaşlar aracı ciddi düşünüyorum fiyatı normal gibi geldi kaça alınmalı sizce?teşekkürler
en uygun fiyatlardan birini verdi bu arkadaş bugün konuşucam malesef o fiytlara hep bakıyorum fakat bulamıyorum
2009 lci, 70binde kazasız boyasız 3.16i ne eder?
Komple bej spor direksiyon digital klima, start stop adaptif far vs vs sanrooflu hariç her donanım var
55 e alınırmı beyler :D
alınmaz mı :) bulsam hemen alırım şahsen.
2013 leon tdi dsg, füme led paket. 14.000 kayıt var, sağ ön çmurluk değişmiş bide direksiyon kutusu. Park halinde vurdular araca. Kilometre 90.000, 4 yıllık garanti var ne kadara alınır? Satarı ne olur?
Arkadaşlar öncelikle selamlar Bir arkadaşım da sigortadan alınıp. Sonradan g.t koyulmuş renk tutsun diye bel altı boyanmıs 1.6 tfi comfortline passat var gümüş gri içi siyah deri döşeme sunroof var dsg vites 56.000 tl hasar kayıdı var sizce kaça alınır ? Orj 26.000 de
Yazmayı unutmusum 2015 model
hatasızı 109-110 eder oda kaporta durumuna göre 90 95 civarı alınır
92-93 yazsak 90 liraya satılırmı peki ?
Arkadaşlar,
35-36 liralarda Fiesta-Corsa-Accent Era-Linea vb. araç arıyorum, aklıma en çok yatan araçlar fiestalar ancak fiestalar hakkında pek bir bilgim yok.
1-2 parça boyalı, 2012 üzeri tercihen 75bin km altında ki fiestanın fiyat aralığı nedir? Donanım seviyeleri nedir? 1.4 TDCI ve 1.5 TDCI diye iki ayrı seçenekler var ***** sitede bu motorlar donanım seviyesinde ki farkları nelerdir? (Yani hangi donanımda 1.4 dtci hangisinde 1.5 tdci geliyor) Boş paket hangisi tam anlayamadım aslında.
Biraz bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Bir de piyasası nasıldır bu araçların? Corsa mı önerirsiniz yoksa Fiesta mı? 4-5 ay ikame olarak kullanacağım o yüzden piyasası da önemli benim için.
207 1.4 HDI Premium
Sol çamurluk değişen 2-3 parça boya 110k km
Ne kadar eder 25 - 28 arası uygun mudur ?
Örnek araç:
2010 Peugeot 207 millesim 1.4 hdi bir parça boyalı 150 bin km de
Ne kadar verilmeli maksimum. Yada Maksimum ederi nedir.?
Loading site please wait... kaç verilmeli bu araca?
bunların piyasası çok mu yavaş arkadaşlar varmı alıp satan?? bu durumda bir araç kaca almalıyız
araba peynir ekmek gibi satılan bir araç
donanım baz olan active ondan ilandaki araç epeydir ilanda olabilir
4 kez punto geçti elimden puntoyu satamama gibi bi durumunuz olmaz pert kayıtlısını 20 günde verdim
fakat evo kasada active donanım bakmayın derim daha zayıf gidiyor