Dream 2008 model 3500 hasar kayıtlısını evveli gün 31.000tl ye almadım. Alınırmıydı? Görrceli tabi
Printable View
Dream 2008 model 3500 hasar kayıtlısını evveli gün 31.000tl ye almadım. Alınırmıydı? Görrceli tabi
Bu paralara epey kaliteli ve prestijli bir araba. Tam bir f/p arabası , ancak satarken sıkıntı illa ki yaşatacaktır :) Ayrıcada otomatikleri öyle problemli bir şanzıman değildir.
Yedek parçası gayette kolay bulunur. Motorundan elektroniğinden şasesine kadar çoğu parçası bravo ile aynıdır. 3 tane bravo kullandım , 2 si uzun süreliydi , en ufak sıkıntı yaşamadım.
Klima abs Yok güvenlik paket değil 2000 model Honda civic sedan 1.4 s 195 bin km de tüp takılmamış benzinli
3 parça boya var sağ arka çamurluk sol arka çamurluk ve bagaj onun dışında orjinal sizce bu araba kaça alınır kaça satılır? Sahibi acil satılık 25 bin yazmış 24 e bırakçam dedi telefonda ama bana çok fazla geldi fiyatı sizce kaça alırsam kar ettirir ve klima abs yok sizce satılır mı?
18 e almıştım bundan 2 sene önce hemen hemen aynı araç beyazdı
Ben 2 sene önce almadım bu araçtan diğer arkadaş almış ben fikrimi söyledim kendin yazmışsın en boşu diye bende eğer 24-25 vereceksen git 1.6 ies al dedim ama anladığım sen kararını vermişsin hayırlısı olsun şimdiden iki post yukarıda bi abimiz 2 kasa üstünü 31 almamış sen oradan bedel biç işte ...
3 parca boyalı 1.4is klimalıyı 22 e verdim 3-4 ay önce.
Klimasız arac o fıyatlar fazla hocam bnce
@ENGean En sonunda doğru düzgün fiyata zaten gördüm civic piyasasında. Ama bide şu var abi cila atıp değişik jant modeli taksaydın kesin 30'za çakacak birini bulurdun.
Vtec 2'lere 40, 1,6 İes 30, veren tayfanın kafanısı yaşamak istiyorum
53 civarı zorluyorum demeki ki edeceği rakam o kadar zaten. Fazla vermiş olmam demektir. Sağolun yorumlar için.
Arkadaşlar 2. Sahibinden 97 tipo 1.4s metalık gri tek sol çamurluk boyalı güneş yanıgı bile yok 170.000 de motoru 10 numara tüp ilk defa 1 ay once takılmıs muayne yeni 11 diyor sahibi 13-14 e verebilirmiyiz meraklısına araba çok hoşuma gitti tık sesi bile yok
birde arkadaşlar 2000 model bordo renk 1.6 sx brava var 200.000 de komple boyalı. Bordo renk,body kit,varex egsoz 17 inç jant çıtırdan müzik tesisatı var 16 diyor sahibi en son alınır mı alındı diyelım kaça gider ?
Fiyat 17.250 2003 hususi 1.7 dti 195 bin km abs klima var 1 parça değişen komple boya , tf035 turbo büyük emme egr wg kat iptali
Hard yazılım turbo timer , komple alt takımlar ön takımlar, triger seti ve sıvıları 2bin km önce değişmiş. Bu aracın ederi nedir veya alınır mı? Yarın kapora verme ihtimalim var
Bilgisi olan Yok mu?
Abi sorgulamada orjinal gözüküyor kmsi 2 kazaya karışmış ancak fiyat yazmıyor yarın Bursa'ya gidip expere sokucam fiyat 19.250 den düşürdüm. Arkada bakalitler vardı ekstra onları söküp orjinalini takıcak, cruze kontrollü sinyal kolu vardı onu söküp orjinal sinyal kolunu takıcak , arka tamponda boya atması var sıfır tampon takıcak bide sanırım turbo hortumu mu ne verecekmiş yanında(klima sökülü onu da vericek)
Normalde almıcaktım e46 veya vtec es bakıyordum şans eseri denk geldi sahibinin dediğine göre 150 hp ve geçemiceği 160lık scirocco ve stock 320 yok dedi merak etttim 3-5 ay binip denemeyi istiyorum
Bi alacak karşılığı elime 2 tane araç geçicek sizce ederleri nedir
2011 duster 4x2 ambiance 110bin km gümüş gri kaza boya tramer yok
2012 mitsubishi l200 4x4 intense 150bin km siyah renk kaza boya tramer yok ancak ön diferansiyel hafif uğultu yapıyormuş
Sizce ikisini kaça saymalıyım ?
@AhmetKaratay sağlam baktır ama bana hakkı ederi max 15,000-15,500 gibi geldi o da üzerinde turbo falan filan var diye
ama karar senin dostum
2011 duster 4x2 ambiance 110bin km gümüş gri kaza boya tramer yok --- 35.000tl
2012 mitsubishi l200 4x4 intense 150bin km siyah renk kaza boya tramer yok ancak ön diferansiyel hafif uğultu yapıyormuş --- 40.000tl
İlk sahibinden 94 mavi 60s uno değişen boya yok ama boya solmuş boya,kaporta,lastik işi var.çekme belgeli lpg hiç takılmamış 130,000 de 3000 son diyor 2500 e bırakırsa alınırmı araba yaklasık 6 senedir yatıyor aku koyduk tek marşta aldı
2009 model honda civic dream manuel vites siyah renk arabada 3 parça boya var değişen yok 3 tane hasar kaydı var birisi 3571-3673-çarpma olarak benzinli komple yetkili bayi bakımlı 128 k da ne kadar eder acaba ??
Kolay gelsin beyler,
Toyota corolla 2015 model 1.4 D-4D Touch 40 binde beyaz renk hatasiz. Fiyat 68.500 istiyor kendi araçını bana takas olarak gönderdi. Toyota hakkında bilgim satari hakkinda bir fikrim yok 2 eli nasıl?
Kendi araçım ise; 2014 model 17 binde 1.16i bmw hatasiz sonradan M pakete çevirdim extralar vs.
temiz corsa
İlan No: 360309381
Loading site please wait...
Araç nasıl sizce hususi ruhsat klimasını sökmüş çalışmıyormuş absli orjinal turboyu hybride çevirmiş telefonda 15.500
Dedi ama araç başında iner daha
15e verse alınır mı , en fazla ne tür masraflar çıkabilir?