Beyler 2009 model fiat fiorıno camlı 2 sürgülü kapılı tavan hariç boyalı 200.000 de turbo ve abs beyni arızalı (şuan yürüyor ama performans yok) 19.000 diyor en son ben 18.000 verdim 18.500 e falan alınırmı ?
Printable View
Beyler 2009 model fiat fiorıno camlı 2 sürgülü kapılı tavan hariç boyalı 200.000 de turbo ve abs beyni arızalı (şuan yürüyor ama performans yok) 19.000 diyor en son ben 18.000 verdim 18.500 e falan alınırmı ?
Parça parça 6500 tl hasar kaydıda var
Arkadaşlar hyundai i20 bi arkadaşım filodan 4 tane almış şimdi satıyor henüz 1.300kmde beyaz renk kaza boya çizik söz konusu değil
elit plus paket navigasyon dijital lima cam tavan vs full araç aşşağıya bi link veriyorum bu aracın beyazı al sat yapıcam sizce ne kadara almalıyım
alırsam hemen satabilirmiyim ikinci eli hızlımı
Loading site please wait...
Şehiriçi dağa taşa vurmalık latitude verip bunu almayı düşünüyorum 75-80'e alsam iş görür mü? En mezar fiyat ne vermeliyiz? :D
Ben de öncelikle 2. ellere yönelmiştim Fiorino bakarken.
Öncelikle Bipper'lar son partiydi, bi daha gelmeyecek diye ölü fiyatına verdikleri için sıfırların oldukça uygun olduğunu gördüm. Bipper kalmadığı için Fiorino'ya yöneldim ve sıfırlarda ciddi indirim artı olarak da faizsiz kredi olduğunu görünce sıfır aldım. Piyasayı araştırmayanlar 2.elleri ucuz diye alıyor ancak sıfırını almak çok daha mantıklı.
40-45 arası var mı ekmek yediricek araç :)
Binmek için alıcam, ne kadara kadar alınır? Kolay satılırmı? İkinci eli nasıldır?
siteden bir arkadaş aynısının tıpkısını iç/dış/yürüyen s-line olarak full + full dedikleri cinsten, çakılı olanını aldı :) cidden bu kadar fullunu ben de görmemiştim, taba deri direksiyon vs ... konusunu açar yakında.
aracı inceleme fırsatım oldu, bence audi A1'de bile kaliteden ödün vermemiş, bagajı ufak ama 1-2 kişi iseniz, arka koltukları da kullanırsanız fazla fazla yeterli. arkadaşımın dediğine göre gidişi tsi'lar kadar hissettirmiyormuş ama katalog verilerine bakarsak a1'in gidişi bence gayet tatminkar, yakıt tüketimi gayet güzel, 2.eli de bence hızlı :)
özetle, ilandaki araç alınır mı alınır, ilan denildiği gibiyse 50bin tl eder gözümde, fazlası sizin elinizde :)
O arkadaş kaça aldı :) ?
Vallahi bakıyorum piyasada saçma sapan arabalara o paraları isteniyor ve gerçekten bunların yol tutuşu olsun, yakıtı olsun gidişi olsun çok çok güzel diyorlar. Bu arabanın mekatronik, kavrama falan yeni değişmiş.
Benim amacım 50 gibi bir rakama almak :) Ben biraz A1' lere pusuya yatayım en iyisi :)
2013 1.5 dci joy paket boyasız 75.000 de sahibi paraya sıkısık 35 piyasası 32 e al dedi 30 a alınırmı ?
Bu arada 2005 model skoda fabia stationwagon 1.2 benzinli bel altı boyalı 109.000 aracımı, piyasası yok denildiği halde 1 saat içinde internetten 22 bin e verdim.pek bilinen bir araç olmadığı için aracımın resmini yüklüyorum piyasası olarak referans olsun diye.
http://i.hizliresim.com/yNdypy.jpg
Fn2ye sarmis durumdayim onumuzdeki yilin hemen basinda allah kismet ederse alicam yalniz 60bin tlye de var 90bin tlye de peki bu nasil araci bilen taniyan var mi?
2015 1.4 tsi act golf, 30k km camtavan dsg kaza boya yok Pasifik mavi fiyat ne eder arkadaşlar varım bilgisi olan
Burada videosu var aracın
Honda Civic Type-R FN2 Test Suruşu / Son Atmosferik K20 - YouTube
2000 model 1.4 is otomatik vites Honda Civic.
Orjinal 303k kmde. 15 yıllık sahibinden tek kişi tarafından kullanılmış.
Bütün bakımları aksatılmadan Honda özel servisinde yapılmış.
Bir tane kazası var. Kaput değişmiş.
Boya olarak vernik atmasından 2 parça boya var.
Şuan hiçbir masrafı yok
Çürüğü pası yok kasa düzgün.
Ne kadar eder?
Edit geri gelsin.
Abs var airbag yok.
Kol dayama bardaklık var.
2014 golf 7 1.4 tsi 122ps bmt highline tungsten gri cam tavan u led ve led stop ne eder acaba ne kadara alınır ?