Aynısının focuslusu olsa 52 verilir. Bunada xenon, deri, sunroof varsa temizinden 55 gömülür. Üstü alıcıya kalmış.
Printable View
2009 honda civic Elegance BRC tüp otomatik vites 2 parça boyalı ne kadar eder
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
2003 e39 525i bu fiyatlar çokmu fazla olur bu araç için?
2014 astra j 1.6 cdti 136hp , sport still paket 72 bindetek parça boyalı ne eder sizce
emsal karar
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
senin yazdığın kanka 65-70 aralığında olması gerekir :)
Yiğit abi ben 2005 Landrover Freelander 160k'da motoru sıfırlanmış 2 kapı bir marşpiyel 3ünün birleşim yerinde 2 avuç boya olan kayıtsız SE pakete 55dedim, aracın kozmetiği ortanın üstü diyebiliriz, sende yeni sattığın için soruyorum. İyi demişmiyim sence gideri ne olur. Yaza girmeden satmak istiyorum ama b iaciliyet yok.
2011 MODEL_HATASIZ_TEMİZLİKTE_110Bg
İlan No: 427880927
Peugeot 308
Kaça almalıyız piyasasını bilen var mı?
Abiler bu arabaya ne diyorsunuz? Sizce eder mi fotolarda çok yorgun durmuyor.
2004 MODEL PALİO GO 1.2 MOTOR 16 WALF
2005 model Hyundai Elantra 1.6 gls otomatik vites sizce ederi nedir yakıtı nasıldır ?
Arkadaşlar 2006 range rover 3.0 td6 boyasız hasar kaydı yok 260.000 de galerici 125 son diyor sıkısık suan alınırmı ?
2012 model 208 Access donanım en boşu yani 90 binde 1.4 dizel 2 parça boya var kaça alınır kaça satılır sizce ?
43.000 km de kazasız boyasız 2012 manuel siyah 1.6 tdi passat sedan, 78 e bırakıyor aracı, alınır mi? Tramer 4000 lira cihaz çalınması ve yan cam patlatıldığı icin cam şoför cam değişimi ve 800 kusur sağ ayna değişimi var, harici kaporta hatasız, 45 bin bakımı yapılmamış halde, ne dersiniz?
Abiler S.a. 2006 model Dynamic paket 200bin kmde 2 parça lokal boyalı Albea kaç para eder?
66 demişti en son gerçekten nokta hata olmadığını söyledi bilemiyoruz tabi. Ben nokta hatasız arabamı sattım böyle bir araç arıyorum. Takıntılı oluğum için kaç kişiyle pazarlık bozdum.
Sizce bu arabanın ederi nedir?
Ekran, sunroof, otomatik en dolusu işte.
2006 peugeot 307 1.6 hdi 110hp 85.000 km hatasız araç kaç lira eder ?
2013 Polo 1.4 Comfortline manuel vites, aracın ilk sahibi 40.000 km' de füme renk. Ön kaput değişik 2500 TL kaydı var. Kaça alınır?
36 a bitirip 38-40 arası satarsın diyor ben
Ben geçen ay çok baktım bunlara 1,4 dışındaki ilanlar alınacak araçlar 3,4 güne satılıp gidiyordu o yüzden
Her malın bir alıcısı elbet var kardeşim :)