F30 ilanı kayboldu bu arada :D
Printable View
F30 ilanı kayboldu bu arada :D
@MK8800 gardaş f30 nerde :D sen uygun buldun mu direk bana at watsaptan :D 1 lira yaz kendine ahuhaha :D
F30 hakkaten para olsa ilk uçakla mersine gitmelikti
Araç hanemize geçmiştir teşekkürler :D @MK8800
Tekrardan açılmış F30 ilanı :)
iki parça değişen (kaput, sol ön çamurluk) Belaltı 4-5 parça macunsuz çizik boyalı trameri 15 bin tl civarında olan 2010 model 90 binde Ford Focus trend paket araç günümüz şartlarında kaç paraya satılır sizce
Kaput ve çamurluk değişimi varsa 15.000 tramer çizik boyatmadan değilmiş gibi sanki. Araç dizelmi benzinlimi, lpg varmı, kmsi nedir bilgi verirseniz daha iyi olur. Bel altında 4 parça boyalı, 5.000 TL hasar kaydı olan, 140.000de LPGli Focusa 39.000 istiyorlar. Benzerinin dizelinede 41.000 diyorlar. Kıyaslamaya emsal olsun diye yazdım. İkiside sedan bu arada.
Jetta lar nasıl uçmuş yahu öyle. 2015 1.6 tdi comf&dsg beyaz içi bej 50 k km. sol ön çamurluk çıkma ile değişmiş , kaput yarım , sol arka çamurluk tam boyalı. tramer 3-4 lira var. 81 diyor sahibi. ne yapar sizce ?
manheimden 2012 dizel trendleri 40 42 lere aldığım günler aklıma geldi şimdi hüzünlendim :) 79 - 80 e alınır o zaman bu.
Merhabalar,
Teyzem aracını satmak istiyor. Sahibinden ilanını da ben açtım.
Aracın geçmişinde kazaları var ama bunlar pertlik vs şeklinde değil.
Bayan kullanıcı kazaları diyelim.
İlanı aşağıda; 5664'e mesaj attım fakat henüz yanıt gelmedi.
Sizce kaça vermeleyiz aracı.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
2010 model B6 passat 1.4 tsi higline yeni göğüs geçen araç. Sunroof yok sadece . Dsg şanzuman gümüş gri 140 binde expertiz olarak değişen yok . Bel altı ayrı zamanlarda olmuş 5.6 parça boya mevcut tramer 6.7 bin parça parça eksta lpg takılmış sıvı sistem denilen 4-5 bin arası ücretle ne yapar bu araç .
günaydın
sizce değerlendirilirmi temizlik km vs.baş ağrıtırmı bu araba?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
2012 80 binde 1.5 clio Grandtour Night & Day modeli, tekerden hasarlı airbag açmış ama boya değişen yok. ne kadar eder? yada teklif vermek isteyen varsa sahibine iletirim.
edit:Araç şuan hasarlı/kazalı değil
2015 55k km’de 1.6 hdi active 301 bir parça boyalı hasar kaydı yok kaça satar?
bugün eski mesajıma beğeni gelince paylaşayım dedim.
https://www.youtube.com/watch?v=yxdxxPTDLxM
SCIROCCO | bir depo yakıt ile kac km gidilir? - YouTube
2015 130k km’de Polo 1.4 dizel manuel motor kaputu boyalı hasar kaydı yok biniciye kaça satar?
2011 120k kmde, beyaz renk, birkaç parça önemsiz lokal boyalı, xenon sunroof cruise deri döşemeli E90 320d kaç para eder, kaça alınır?
hali hazırda aktif olarak 301 ve c-elysee almaya niyetli biri olarak söyleyeyim sebebini;
Galeridekilerin neredeyse hepsi filo çıkması, şirket çıkması. Fiyatları 1-2 lira daha pahalı.
Şahıstakiler daha temiz.İhtiyaçtan satanlar galerilere oranla 1-2 lira daha uygun.
En azından benim baktığım tüm ilanlar bu yönde :D
Aynen öyle abi çamkıran hondada var bi tane 2 parça boya 1 parça degisen mi ne var arabada 2016 49 küsur yazmış hem ağlanıyolar satamiyoruz diye hemde deli rakam yazıyolar :D
Bu arada 2016 active şirket cıkması olmayan beyaz kayıtsız 29 binde ön çumurluk boyalı sökme takma işlem yok hasar kayıtsız var elimde düşünürsen abi :D
Mesaj attım :)
Bahsettiğim araç bu 2 parça değişen var mış , bayiler tok satıcı ayağı mı yapiyolar napıyolarsa :D
2015 linea pop bagaj kapagı değişik sadece 60k de asr li model 36bin e alınırmı yada kaça satar tramer 2bin