Aceleye geldi atlamışım dizel manuel opsiyon olarak led far var gerisi standart leon.
Printable View
Hocam km fazla olduğu için alabildiğin en düşük rakama al satarkende 1-2 aşagı yaz ki hızlı gitsin zaten manuellerin piyasası çok süper değil heleki cam tavanda yok . Millet tdı dsg diye yiyo ortalığı manuel o kadar istekli değil. Bence 57-58 gibi almaya çalış ekmek yemek istiyosanız :)
genede bilen arkadaşlarda yorum yapsın yanılırız falan, zarar ettirmeyelim.
Kendim 1,5 yıldır Cerato kullanıyorum.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Donanım olarak Megandan zayıftır. İç hacim , konfor , performans olarak çok daha iyidir. İlanlar bakılabilecek araçlar. Daha düşük paralara daha modelli cerato alabilirsiniz.
2016 makyajsız clio icon 13 binde beyaz boyasız 90’lık kaça satar ? 63-64 yapar mı ?
Ağır hasatr kayıtlı 2011 model 130.000 km de tavan dahil boyalı beyaz Punto Evo m var. Araca dıştan bak en ufak bir sıkıntısı yok. Araçta bordo iç vsar. Dijital klima start-stop vs var. Kaç para istemeliyim
2014 model 1.4 85 hp Seat İbiza reference sıfır almıştım ilk günden bu yana titizlikle kullandım şuan 41K km' de en ufak hata, boya ve hasar kaydı olmayan aracım sizce ne kadar eder?
Passat B8 manuel benzin hakkında ne düşünüyorsunuz?
Trendline 106 Comfortline 122 bin sıfır fiyatı
2. El 1 sene kullanılmış 10.000 KM hatasızlara ne kadar vermeliyim?
Megane Icon veya Gt-Line 2014-2015 arası 1.5 edc biniciye kaçar gider?
Bahsettiğim iki donanımda da xenon far, sunroof var. Cam tavanlı olanlar nadir oluyor. Onu bulursam onun da fiyatını sorarım
Polo 1.2 tsı dsg allstar kaç para yapar beyler kaça satılıyor bu arabalar ?
Honda civic euro 1997 model 1.4
Komple yeni boyalı sağ ön çamurluk değişik 230 binde. Klimalı Sunrooflu. Kaça Satar?
2012 PASSAT CC 2.0 TDİ-2.0 TDİ 100.000 km hatasız boyasız. Kaça alınır kaça satar beyler acil !
2011 Punto EVO 1.4 Dynamic paket, dijital klima çelik jant var Gri renk 106.300 km' de 2 parça boyalı demiş 1500 TL tramerli araç ne kadara satılır? Benim araçla takas teklifi etti, kaça alsam kaça satarım? Para kazanmak değil amacım, benim araç 45000 civarlarına gitse yeter.
caddy 36.500 e gitti ekspertiz falan yapıldı sabah satış vereceğim. pejo 39 gördü vermedim. 40 verene hayırlı olsun deriz :D era olmadı :D
caddy 2 gün detayda kaldı :D :D
önceki hali
https://i.hizliresim.com/YO6Y4A.jpg
sonraki hali
şu edit gelse iyi olur , pejoya 42 verene hayırlı olur deriz yazacaktım :D kafa beyin kalmadı koşturmaktan arkadaş D:
Araba diri ise boyalar yanda ise 18-20 arası satar.
39 verdim geçen hafta doğuşta 2300 liraya kayışlar balatalar her şey değişmiş onu görünce yok dedi son 39250 trilyonluk herif 250 peşine düşünce bende vermedim almadım sebebide şu şöför koltuğunda yırtık var sırtlıkta konsoldaki bardaklık kırık serviste bile yok tedarik edemiyoruz dedi bulamıyoruz falan sağında göçükler kaportada çizikler ona rağmen. Herkes esnaf olamıyor harbiden tekstilci bi dayı valla yazık :D
2017 1.2 tsi Polo dsg comfortline 17k km’de bir çamurluk boyalı kaça satar?
2014 1.5 dizel fluence touch manuel 82k km’de bir çamurluk boyalı kaça satar?