Tsk hocam. Bende bahsettigim aracin 23ü öldürmeyecegini düsünüyorum.
Printable View
2012 110 binde ford focus 3 titanium 1.6 dizel hb 6 ileri smart paket sunroof kendi kendine park sony müzik sistemi vs var değişen boya yok ne eder , kaça alınır kaça satılır ?
Şu kaça alınır dostlar? Tek parça sağ arka çamurluk değişik parça parça 4000 tramer var. Ufak tefek lokal boyaları var. Sorunsuz diyo sahibi.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
2014 1.5 dizel manuel fluence touch paket 82k km’de bir parça arka çamurluk boyalı kaça satar?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
130i ,hasar kaydı var ama cok buyuk bır hasarı gıbı gorunmuyor.
Sızce alınırmı ? Emsalı olmadıgı ıcın bır bedel belirleyemedım. e90 330ı 70 80 bın dolaylarında.Bu arac ıcın ne fıyat verılebılır.
Muhtelıf masrafları cıkacagıda aşıkar.
bmw forumunda 50 55 arası değer biçiyolar kendisine
bazı yorumlar araç için
tavan boyalı ağır hasar kayıtlı..sigortadan çekme belgeli almıştır bunu.. 50 bile etmez. 2.5 yıl daha kullanabilir..sen de iyice öldürdün demeyin..
Sase ıclerı boyasız ve dıreklerde hata yoksa 55 verebılırım
2 tane e87 130i var TR de bu 130i benimki değil, ilk giren 130 bu. dergiye vs cıkmıstı alan cocuk hasarlı şekilde aldı evet ama taklalı değil, önden tırın kasasının altına mı ne girmiş, yaptırdı bindi mis gibi
2015 punto 1.4 otomatik 30 bin km tampon boyalı sadece hasar kaydı yok
Kaça alınmalı?
Otomobil fiyatları nasıl bir artışta böyle akıl alır gibi değil! 5 senede x2 oldu nerdeyse bütün fiyatlar.
ix20 dizel cam tavan 2011 ön üç parça boyalı tramer yok. 100 k kmde. 33 lira diyor ? alayım mı :D
2010 honda Civic makyajlı kasa elegance sunroof deri koltuk 2 parça boya var nedir cezasi
abiler bende birşey sorayım f10 520i 2015 50.000 kmde orjinal m sport recaro vakum hayalet içi dakota deri harman kardon,perde orjinal özellikleri
extra nbt ekran,f1 kulakçıklar sonradan takıldı bide slamstopda elektrikli bagaj takıldı sizce bu araba kaç para eder
105 km beyaz renk otomatik
2006 leon 2.0 tfsi sport up,intercooler,komple egzos,dp,dv,stage 1 yazılım,ön arka orijinal aero tampon,cupra koltuk,mercek far.km:1760000 değişen yok.sağ arka lastikten bariyere vurmuş sağ alt kısımda boya var perde hava yastığı açılmış. Sizce ne kadar eder?
Bahsedilen Civic 'in kaputta boya yok, tramerde azsa 60 liraya alıcı bulur
2013 kazasız beyaz renk otomatik sunroflu ve fabrikadan lpg olanını 65 e sattım..bi önceki kasa için 60 filan gereksiz rakamlar..
Bence de gereksiz rakamlar ama makyajlı fd6 beyaz elegance olunca rakamlar bu ve satıyor.
Makyajlı FD6(senesini hatırlamıyorum şu an) kaza boya bela lokal v.s yok premium paket 41.000kmde Honda terakkiden aldık 51.000tlye mayısta. FD6 için örnek alabilirsiniz.