Kaza, boya ve değişen yazılmamış sadece hasar olarak belirtmişsiniz. Km'si düşük ve modeli yüksek. Ortalama 37-38 lira eder, hatta sony sistemlisi ise 40'a kadar verilir benim görüşümde.
Printable View
Vergi kaydımı kuydumu tamamladım , Allahın izniyle haftaya almaya başlayacağım. maltepede bi galeriden 2 tane fluence almıştım. 2 arabada 4 er 5 er lira ekmek yedirmişti. galeride leaseden almıştı. düşün artık. inşallah şimdide iyidir. ama iyi sermaye lazım sermaye :D
bilgi amaçlı 2016 320İED Mplus 155.000 tl alındı 8k tramerli
ww polo 1,4 85 hp 2011 kırmızı 50 binde tramer yok manuel 3 parça bel altında boyaları var sürtmekten kaç para eder
Manheime falan girerde lease falan zor yaa. Herkes 5 lira teminat veremiyor. Ayda 3 4 tane araba alsam yeter bana.
1.4 TSİ JETTA Manuel Trendline 60.000 km kapısı lokal boyalı. Kaça alınır, satar beyler ?
İlk sahibinden pejo 407 1.6 hdi comfort, 175 kmde, park halinde çarpmadan sol ön çamurluk değişti, 2008 model. Baya aktif kullanılıyordu, artık kullanılmıyor, satmak istiyoruz. 40 yazan da var 32 de, biz kaç isteyelim?
Ald garanti fleet bunlar genelde nazlı biraz uzun sürüyor onaylamaları evraklar gider gelir beklersin kansere beş kalır falanda söylediğim gibi artık herkes işi öğrendi herkes sinyalde iki üç arkadaş toplanıp boyasız symbol kovalayıp alıp satanda var söylediğim firmalarda boyasız araba çıktımı yaşarsın mutlaka kavga çıkıyor sanki 100 tl 100 tl diye artıra artıra fiyatlar oluyor tavan garantinin şöylede bir kaşarlığı var boyasızlara kapalı zarf usulü ihale açıyor patlak çatlaklara açık artırma şeklinde :D onlar bizlerden daha kurnaz biliyorum çünkü son iki yıla kadar güzel kazanıyoduk şimdi söylediğim gibi herkes yapıyor ben artık dışardan bulup alıyorum mesela hiç bakmıyorum ihalelere galerilerede gitmiyorum herkes birbirini ayarlama peşinde Allah kolaylık versin umarım beklediğin gibi olur işin gücün rast gider :)
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
arkadaşlar bu araç sizce ne kadar eder dedikleri doğru ise fiyat makul gibi geldi
2013 1.6 access pejo 301 aldım 186.000 de komple boyalı. Ön iki çamurluk değişik. hasar kaydı yok 27.000 e takastan 32 e falan satılırmı acaba ?
2017 1.6hdi c-elysse kaput ve çamurluk değişik. 30 binde kaça alınır, kaça satılır? Hasar kaydı sanırsam yok.
hasar kaydı yoksa aptalın biri orjinal fiyatına gelir alır. değişmiş demeyin sökülmüş takılmış deyin , hasar kaydı yok sonuçta. (inşallah sadece hasar kaydına bakarak kendini bi *** ve bişey bildiğinin zanneden birine saplarlar o arabayı.)
2015 dacia sandero stepway dizel 35 binde bordo boyasız 52'ye falan satar mı ?
Abiler 60.000tl ye
2017 301 allure dizel manuel 9.000km kaza boya hata yok alındı
ne diyosunuz zarar mıdır kar mıdır nötr müdür
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Bu şerefsizin ilanına dikkat edin bugün gittik arabanın kaportası haşat arabayı expertize soktuk 2 parça boya var dedi ön kaput değişik çıkmasına rağmen 250 tl indirdi Arkadaş alacaktı arabayı ama babam yaşında adam olmasına rağmen adam elimde kalacaktı expertiz parasını vermemek için kaçtı bide kocaman adam
2013 58 binde jetta benzin dsg boyasız ne yapar beyler ?
2015 Volvo V40 T3 152 Hp Benzinli Advance paket, 34,000 Km'de, 29 bin tl hasar kaydı var ( Ön tampon, kaput ve göğüslük değişti). Sizce kaça satar ?
bencede ederi 75
2013 Polo 1.4 Comfortline paket füme renk 39.000 km' de sadece ön kaput, farlar ve tampon değişik tek parça 2500-3500 arası bi hasar kaydı olan komple yetkili servis bakımlı araç kaça alınır?