User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
102 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Modifiye Araçlara Ceza Yağdı

braga26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla lüzumsuz sis yakana özellikle de arka sis yakana çok kızıyorum. Elimden gelen gıcıklığı da yapıyorum. Bir de akdeniz bölgesinde motorcular modifiye yapıyoruz diye aynaları söküyorlar.Sonra arkalarını göremedikleri için dönüp bakmaya çalışıyorlar.Bu arada kafalarını ne taraftan çevirirlerse motor o tarafa kayıyor. İşte bunlara rastlayınca cinlerim tepeme toplanıyor. Bu nasıl bir modifiye anlayışıdır bir türlü çözebilmiş değilim. Sözün özü millete hava olsun diye yapılmaya çalışılan saçma sapan işlere modifiye denmesi hiç hoş değil. En temizi düzgün modifiye yaptırabilip onu da ruhsata işletebilmek.
    çok akıllı bi arkadaşım silecekleri söktü neymiş görüntüyü bozuyormuş e dedim çamur olsa falan ne yapıcan kenara çeker silerim dedi değişik insanlar var bu şekilde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kim o bağırtarak gelen piste?
    İstanbul Park'ta pist gününe katılmaya gelen adamların hemen hemen hiç biri böyle bir şeye alet olmuyor artık.
    Zaten biliyor ki piste çıkacak, stresini atacak, şov yapacaksa da orada süresiyle yapacak. Dışarıda egzoz şov yapıp, 129301*2-4k kelvin sisleriyle caka satacak adamlar pek yok.
    valla bence bu kadar emin konuşma

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onn_dear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Suriye plakali araclarda yanan ampul yok, gecenin karanlığında zifir zindan gidiyorlar, onlara birşey diyen yok tabi
    +1 Illa trafigi duzenleme taraftariysalar once bunlara cozum uretsinler. Zaten hala arap plaka olanlara durdurup ceza da yazamiyorlar okuyamadikllari icin. Sanki bizim trafigimiz bize yetmezmis gibi birde Etraf 34 SAA Plaka doldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AşkınS. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şahsen bende ön sis açma hastalık derecesinde. Yapacak bisey yok rahat edemiyorum. Gündüz farım yok, ***** f458 alacak param da yok bizde kendimize gore birseyler yapiyoruz.
    Senin kulaklarin cok çınlıyodur ellam. Sana yazılan ceza müstehaktır.

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 saat evvel daha başakşehir shell in içindeki atm den para yatırcam abime, abimi aradım ne kadardı falandı sorucam tam o esnada bir şahinmidir doğanmıdır nedir geldi , içinde 3 tane zibidi cayır cayır bağırtıyor arabayı durduğu yerde. Ses öyle böyle değil ne abimi duyabiliyorum nede abim beni.. Döndüm olanca sesimle (sesim harbi çok çıkar ) bağırtma lan şunu diye bağırdim bidaha basmadılar gaza. Yani bence uyarın.
    Ayrıyetten polis iyi yapıyor. ben trafikte arkamdan sisler açık gelen olduğu zaman fren hyapıp önüme alıyorum uzunları yakıp dibine giriyorum. o hızlanırsa hızlanır yavaşlarsa yavaşlarım illallah ettiririm. pisliğe pislik. buda bir uyarı yöntemi. sizde uyarın..

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Gulu seven dikenine katlanır.

Cezalariniz saray avlusuna yol olur.

Altın varakli su bardağı olur.

Devam edin paramız çok zaten sokağa atmak için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı braga26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim merak ettiğm bi konu var süpersport olarak tabir edilen lüks araçlar (lambo,ferrrari.porche) ve harley davidson marka motorlar normal 50 liralık olarak tabir edieln sanayi tipi eksozdan daha fazla ses çıkartıyor en 2 mahalle öteden duyuluyor bunlara neden bişey olmuyor bi evrakları vs mi var
    Kac tane lambo gordunde polisin kayirdigini gördün. Birisi bi taş atiyo herkes pesinden gidiyo. Sis mis yakmakla egzos takmakla bu işler olmuyo. Yapicaksan hakkını vereceksin. Ya da ben gibi hic bulasmiyacaksin. Modifiye anlayışı soba borusu takip birde 200 tl cakma varex takmakla olmuyor malesef.

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ertekin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 saat evvel daha başakşehir shell in içindeki atm den para yatırcam abime, abimi aradım ne kadardı falandı sorucam tam o esnada bir şahinmidir doğanmıdır nedir geldi , içinde 3 tane zibidi cayır cayır bağırtıyor arabayı durduğu yerde. Ses öyle böyle değil ne abimi duyabiliyorum nede abim beni.. Döndüm olanca sesimle (sesim harbi çok çıkar ) bağırtma lan şunu diye bağırdim bidaha basmadılar gaza. Yani bence uyarın.
    Ayrıyetten polis iyi yapıyor. ben trafikte arkamdan sisler açık gelen olduğu zaman fren hyapıp önüme alıyorum uzunları yakıp dibine giriyorum. o hızlanırsa hızlanır yavaşlarsa yavaşlarım illallah ettiririm. pisliğe pislik. buda bir uyarı yöntemi. sizde uyarın..
    Abi sen değil miydin arabanı alacak adam arabayı almadan test sürüşünde kaza yapınca dövüp parayı alıp ama böyle olmadı diyince bir daha döven ? Belki ondan korkuyorlardır. Herkes bir değil işte pısırığı var deliyüreği..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Körfez pistinin çıkışına hiç denk geldin mi ? S2000ler 350zler yan yan girip üstüne de varexleri açık kesiciyle cikanlari cok gördüm hemde bu forumdan hepsi. Herkes bilinçli zaten. Youtubeda acip rollingleri draglari ya da drift videolarini izlerken ooo bravo deniyor ve şakşakcilik yapiliyosa ben kimsenin samimiyetine inanmıyorum.
    Böylelikle sana sis yakma hakinin doğduğuna mi inaniyorsun.
    Sis yakatim ,Sanrufu yarim acip bi de yayları kestik mi. Offf ne modifikli oluyor demi. Su forumda project cars başlığı var bi girip bakin isterseniz....

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ön sisini aç kardeşim bende açarım ama gündüz aç, park sis geziyorsanda gündüz gez. Tutupta akşam açarsan o sisi olmaz. Herkesin gözü çok iyi görmeyebilir, tek gözü %10 görüpte araba kullananda var bu memlekette. Yani ne kadar seversen sev ama karşındakinin özgürlüğünü kısıtlamadan, hayatıyla oynamadan kullanın bu mereti.

Bu arada inşallah tek şerit bir yolda ayarsız, merceksiz xenon far ve xenon sisini açmış biriyle karşılaşırsınız hele birde yol virajlıysa işte o zaman bizi anlarsınız.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi bir kaç satır bir şey yazcam ama herkes bir değil genelleme falan diyecekler ama ben daha istisnasını görmedim..

Ankara Yenimahalle'de oturuyorum.E30-36-46, şahin doğan, eski mersedesler hepsinden gına geldi..Bu mesajı yazarken bile şerefsizler bağırta bağırta geziyo.Geceleri uyku uyuyamaz olduk.Alayında kör eden xenonlar, abartı egzoz milletin karısını kızını kesen taciz eden tipler.Bunlara para cezası da değil hapis direk.Gecenin 1inde 2sinde egzoz açıp gezmenin yanlamanın zevki olmaz..Polisde bir şey yapmıyor ki.Anca benim cam filmime app plakama ceza kessin.Hoş ben bana kesilen cezayada razıyım ama şu çakallara bi ders verilsin artık.İvedik caddesinde kaldırımda yürürken bir insan korkar mı ya?Tek arabanın zor geçtiği yerde yanlamaya çalışıyorlar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dqn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi bir kaç satır bir şey yazcam ama herkes bir değil genelleme falan diyecekler ama ben daha istisnasını görmedim..

Ankara Yenimahalle'de oturuyorum.E30-36-46, şahin doğan, eski mersedesler hepsinden gına geldi..Bu mesajı yazarken bile şerefsizler bağırta bağırta geziyo.Geceleri uyku uyuyamaz olduk.Alayında kör eden xenonlar, abartı egzoz milletin karısını kızını kesen taciz eden tipler.Bunlara para cezası da değil hapis direk.Gecenin 1inde 2sinde egzoz açıp gezmenin yanlamanın zevki olmaz..Polisde bir şey yapmıyor ki.Anca benim cam filmime app plakama ceza kessin.Hoş ben bana kesilen cezayada razıyım ama şu çakallara bi ders verilsin artık.İvedik caddesinde kaldırımda yürürken bir insan korkar mı ya?Tek arabanın zor geçtiği yerde yanlamaya çalışıyorlar..
    Biz dogancilardan cok cektik. Simdi hondacilardan cekiyoruz. S*ktimin 1.4 motorlu arabayi adam fuze saniyo . 1.4 motorlu arabada bi zahmet bağırmasın.

DB18a2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Böylelikle sana sis yakma hakinin doğduğuna mi inaniyorsun.
    Sis yakatim ,Sanrufu yarim acip bi de yayları kestik mi. Offf ne modifikli oluyor demi. Su forumda project cars başlığı var bi girip bakin isterseniz....
    Parasını verde air yaptılarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı slave2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Parasını verde air yaptılarım
    Lan sana o parayi versem cebe indirip yine kesersin hic tartismayalim.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Sadık Özyer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi sen değil miydin arabanı alacak adam arabayı almadan test sürüşünde kaza yapınca dövüp parayı alıp ama böyle olmadı diyince bir daha döven ? Belki ondan korkuyorlardır. Herkes bir değil işte pısırığı var deliyüreği..
    aynen bir miktar döven ve iyi yapan abimiz Sadık
    1881 - 193

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hala on/arka sis farini acilmasini savunuyorsunuz ya,ustune gevrek gevrek sosyal mesaj veriliyor diyorsunuz. Suan ulke ne durumdaysa bu kafanin urunu. Sizde suc yok,45yildir duyarsiz olup en kalitesiz egitime mahkum edildigimizden sebeb.
    Yay kestirmek en fizibil ve teknige uygunu. Arac ureticisi bizden iyimi bilicek. Egsoz mu? Varex mi? Hadi ordan!orta susturucuya sapla makasi bak ne ses veriyor. 1.6 motor 4.0 V8 gibi inliyor....
    Uyuyan hasta yada bebemi? Amannn icerde cosuyoz kanka biz!!

ÇALIŞKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lastik ebatlarında değişiklik yüzünden ceza yazanıda ilk defa duyuyorum

anıl turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şahsen bende ön sis açma hastalık derecesinde. Yapacak bisey yok rahat edemiyorum. Gündüz farım yok, ***** f458 alacak param da yok bizde kendimize gore birseyler yapiyoruz.
    gunduz fari bir tek f458 de mi var?

ayrica f458de sis farida yok sana gelmez zaten...

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Benim DRL'lerde led falan falan değil passatlardaki gibi sis farının içinde hep yanıyor.(iki bölmeli iç kısımlar drl dışlar sis) yani parkları acmadan sürekli sisleri acıkmıs gibi gezebilirsin
    1881 - 193

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)