Editin kalması iyi olmadı ya :D
http://i.hizliresim.com/MyzlO1.jpg
Printable View
Editin kalması iyi olmadı ya :D
http://i.hizliresim.com/MyzlO1.jpg
Adam güzel caps demiş hemen dandik espri anlayışınızı sergilemişsiniz tamam paylaşmayın işi bilenler paylaşsın pls.
Şu son capsleri görünce ben temsili falan değil amk
http://i.imgur.com/2cRJHTF.gif
Hondatugral gücüne mi gitti bastın eksi yi :) ah cnm ya
Ahfsassa neden kendini capsstar jürisi gibi hissediyorsun caesar reyiz? :D
Doğus otomotıv neden sevılmıyor sosyal medyada süreklı görüyorum birkac yıldır bu olay patlak verıncede ıyıce gormeye basladım merak ettım açıkcası
Golf 7'min 5.0 inçlik çin malı tabletten hallice ekranı bozuldu bence emisyondan oldu içine gaz kaçtı dava açsam kazanırmıyım?
İsviçrede satışı durduruldu
http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=379562
Ardından belçikada da durdurulmuş
http://tr.euronews.com/2015/09/26/vo...is-durduruldu/
Bakalım bu domino etkisi devam edecek mi?
Vw'den yılın kampanyası! Tüm vw'lerde 48 aya kadar uygun kredi fırsatı takas desteği ve çok büyük indirimler plazalarımızda sizleri bekliyor. Sizde gelin vw sahibi olun!
:p :p
Bizde olsa olsa bu olur şu an. İkidir benzer yorumlar yapıyorum ama gerçekten aksinin gerçekleşeceğini hiç düşünemiyorum. Biz mi kurtarıcaz dünyayı fazla kirletsin nolacakmış denecektir. Bkz dolmuşlar otobüsler 1315 model taksi albealar accentler
İsviçre, belçika. Oralarda satış durdurulur tabi. Bizde de ben eminim ki şu an bayram tatili bitse de vw'a gitsek diyen tipler vardır. Burada da var, adamlar formula teknolojisini standart kullanıcıya sundu diyen insanlar :) araç 1.6 tdi, 0-100ü 12 saniye, ama milisaniyede vites değiştirdiği için insanlar keyif oluyor. Golf r'da audi r8de anladık hadi, ama normal bir araçta buna gerek var mı? Ben daha uzun sürede vitesim değişsin ama bozulmasın diyenlerdenim. Anneme dizel polo alsam milisaniyede vites değişse bu hem çok komik hem de çok saçma bir olay.
Hep diyorum, yine söyleyeyim. Bundan belki 13-14 sene önce, biz daha yeni yeni otomobil ortamına girerken, vti alamayıp 1.4 civic turbolayan abilerim vardı. O dönemin bmw kullanıcıları, '1.4 araba 1.6 araba turbolanır mı saçmalık' der bizle testis geçerdi. Sonrasında bu almanlar 1.4 1.6yı fabrikada turbolayıp verince hemen koşup gitti aldılar. Şimdi de herkes bunun normal olduğunu savunuyor, ben hacimli bir atmosferik motor istiyorum diye çarmıha geriliyorum.
Bunları anlatmamın sebebi, Türkiye'de yeni çıkan her şeyin peşinden sorgulamadan giden, gitmeyeni de beğenmeyen sapık bir kitle olması. Zamanında bizim amcalar dayılar babalar almanya yerine japonyaya gitseydi şimdi millet 6 ay mazda bekliyordu toyota bekliyordu. Ama japonlar karaktersiz adam değil, 3 kuruşa elin garibanını çalıştırayım da kar edeyim demedi hiç. Bu yüzden, millet burada 124 131 görüp orada w123lere e21 e30lara binince la dedi noluo, ne biçim araba yapmışlar uzay mekiği gibi. Bunun kabul gördüğü ortamda, bunu kabullenen bayanın da ilgisini anca bununla çekiyorsun, herkese tek tek süregelişi, popüler kültürün nasıl oluştuğunu, niye milletin deli gibi 1.6 golfü 6 ay beklediğini, niye illa beyaz olsun dediklerini, niye daha arabayı almadan ikinci el piyasasını düşündüğünü mü anlatacaksın? Bu ve bir sürü neden, alıp geçiyorsun işte. Kimse de 100bine 1.6 golf alıp 'evet ben 100 bin tlye golf aldım ama *** gibi çıktı' der mi? Demez tabi ki.
Sonuçta şu durum ortaya çıkıyor, yarın görün muhabbeti. Vw grubunda kampanyalar olacak teşvik olacak, elin isveçlisinin belçikalısının amerikalısının yasakladığı araçlar bizde çatır çatır satılacak. Toyota dünyada 13 aracının gaz pedalı paspasa takılıyor diye yüz binlerce aracı geri çağırır araba yapamıyor olur, vw emisyon değeri hakkında yalan söyler bozulması zorunlu şanzıman yapar yağ yakar otomobillerin kralı olur bizde. S*en yarıyor çünkü bize hakikaten.
Vw sorunsuz diyenler bence arabadan bir s.km anlamayan cahiller ordusu.
Bu ülkede kusursuz deniliyor vw bende bi s.ktirin diyorum her seferinde :)
Bayağı geyik görüyordum internette bununla alakalı. Eğer VW aracınızın arıza ışığı yanmıyorsa yüksek ihtimalle arıza ışığınız bozulmuştur diyorlardı :D Önce inanmıyordum ama kendim de VW aldıktan sonra gördüm ki gerçekten haklılarmış. Garip garip arıza ışığı yakıyor, canı sıkılıyor sönüyor falan :)
Ne saçma bir yorum bu ya.
O zaman ne gerek var diye hiç bir şey geliştirilmesin i-shift kullansın herkes. Al bozulmuyorda cayır cayır kullan sen. Veya 4 ile otomatiği?
DSG'ye *** atanlar (doğru sorunları olan bir şanzıman) EDC'nin ve Powershift'in çok daha sorunlu olduğunu ama DSG'nin 10'da 1 i kadar satıldığı için kimsenin haber olmadığını biliyor mu acaba?
VW'ye sıraya giren girer (VW'im yok sırayada girmedim) bu insanların cahil olduğu anlamına gelmiyor elbette bilmeden etmeden "ben golf alcam" diyen cahillerde var ama bu araçları motor şanzıman kombinasyonundan iç aksam kalitesinden sürüş konforundan tercih edenlerde var.
Sanki dünyada bir tek burda VW satıyor da diğer ülkeler VW'nin üstüne bakmıyor gibi konuşmuşsun:) Tüm Avrupa bu şekilde bilgin var mı? Onlarda mı cahil?
Zamanında gurbetçiler gidip w123lere e30lara binip beğenmeyecekti de accord mu beğenecekti 929 mu beğenecekti? Söylediğin araçlar dönemin en iyi alman araçları değil dönemin en iyi araçlarından zaten. Adam gibi araç yaparsan millette gidip bekler beklemden alması en doğru olanı ama bekler işte. 2 ay Clio 4 bekleyen insan tanıyorum ben hemde yerli onu napıcaz:) popiler kültür mü ele geçirmiş onuda:)
Birde şöyle bir şey söyleyeyim. Türkiye Avrupa pazarında olan Avrupa standartlarının belirlediği ölçüde araç satılan bir pazar öyle Belçikada orda burda satılamayan araçları buraya resmi olarak kakalamak zor biraz. ,
Sonuç olarak VW çok ciddi bir hata yaptı ve cezasını çekecek çekmelide. Ama bunu bir tek VAG grubunun da yaptığını zannetmiyorum ben.
vw ile alakam yok ama b.k atanlara bakıyorumda çoğu / bir kısmı düzboru sonda egsoz ile gezenler. yapmayın beyler yaa :) komik oluyor....
https://d37nk263jfz2p8.cloudfront.ne...8aa8ea7ad2.jpg
Avrupada insanların normal kullanım için bindiği marka bizim ülkede prestij göstergesi oldu.Kaliteli bi marka değil yurtdışındaki otomobil forumlarında sürekli makarası döner zaten beklenen oldu bizim ülkede bişey değişmez.Hatta fiyatları zamlanr cezanın çoğunu bizim millet öder
dogru ya. edc sanzumanli bir arac hic satmadi bu ulkede :)
Hocam çok güzel bir yazı yazmıssın.Amacım bu yazıya muhalafet olmak değil yanlış anlaşılmasın.Ama otomotiv dünyasında özellikle son 15 yılda VW darbesi var.Buna kimse hayır diyemez.Küçük hacim ve aşırı beslemeye ilk geçen, çift kavramayı binek araçlara ilk yerleştiren, dizel otomatik kombinasyonunu hemen hemen tüm araçlarında uygulayan bir marka.Bu sayade pastanın çok büyük bir kısmını yediler.Tabi bu yenilikler sorunsuz bir şekilde gelemezdi ve nitekim gelmedide.Bundan daha normal bir durum yok.Yeni typer ilk turbo beslemeli honda.Konusunda homojen bir şekilde güç sunmadığı çabuk şiştiği vs vs bir takım eksiklikleri yazılıyor.Bu da çok normal bir durum.1.4 dizel toyotalar ilk serisinde yağ yakıyordu.İlk motorlarda hata olması kadar doğal bir durum yok.VW ilk küçük hacim turbo beslemeyi yaptı taşa tuttular şuan tüm markalar yapıyor, çift kavrama çok eleştirildi tüm markalar tek tek geçiyor.Kimse 1.6 dizel yapamazken adamlar yaptı polodan passata kadar her arabasına çift kavramayla koydu.Napsın satılmasın mı?İnsanlar tüplü honda mı, vergi mağduru 1.7 hyundai mi yoksa 1.3 motor opelleri mi alsaydı?Çift kavrama teknolojisi gelmeseydi 8-9 litre yakan otomatik dizellerle mi gezseydik?Bakınız hyundai.Onlar bile şimdi dct şanzımana geçti.Bu geçiş kolay olmadı.Sorunlarla karşılaşıldı.Bu da normal bir durum.Ama normal olmayan doğuşun kazıkçı geçirmeci tutumuydu.Doğuş yüzünden tüm ülke vw'e düşman oldu.Belki müşterinin yanında olan bir tutum sergileselerdi, 8 ay sıra vermeselerdi bir bu kadar daha satarlardı.Demek istediğim o ki VW rekabeti çok iyi bir yere çekti.VW sayesinde honda 1.5 turbo motor, hyundai ford çift kavrama şanzıman, opel honda 1.6 dizel yaptı.Ki şuan tsı teknolojisi de dsglerde çok iyi bir yere geldi neredeyse sorunlar yok denecek kadar aza indi..
Emisyon olayı da VW'nin suçu.Kimse arkasında duramaz.Cezası neyse çekmeye başladı bile.