User Tag List

Sayfa 33/42 İlkİlk ... 233132333435 ... SonSon
785 sonuçtan 609 ile 627 arası

Konu: VW ve AUDİ'ye 18milyar dolar ceza kapıda

cnzdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı streetracer_nos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şöyle düşünün o zaman içecek sektörü denince akla direk cola fanta cappy nescafe
    Dondurma vs diyince Algida
    Kozmetikte braun colgate
    Pilde duracel
    Sigarada marlboro,parlement vs.
    Fast food burger&Mc

Yani farklı sektörlerin tepelerinde hep yahudi markaları var fakat otomobilse bu durum geçerli değil .Otomotiv sektörünün almanyaya inanılmaz bir maddi getiri ve güç sağlıyor dolayısıyla israil yada amerikayı iplemiyor.
    Bu markaların bir çoğu musevi kökenli değilde hadi konu o değil

Musevi kökenli olan markalarında en başarılı markalar olduğunu söyleyebiliriz.,

Adamlar iyiler arkadaşlar yapacak bir şey yok.

Almanlarda araç üretiminde makinada başarılı ama yalan söyleyince birilerini bile bile aldatınca olmuyo o zaman.

Adamın tepesine binerler. Koskoca VW de aciz bir marka olduğunu gösterdi böylelikle.

Bile bile böyle bir hata nasıl yapabilir koca firma?

Hadi yaptın nasıl sessiz kalır üst yönetim, dur kimse anlamayana kadar çakalım biz bu araçları oraya buraya demek nasıl bir kafanın ürünü?

Bıktım bu gereksiz Alman hayranlığı ve sevdasından, adamlar şıçtı iste en sonunda en iyi üretmekle olmuyor bu işler.

En şeffaf en dürüst şekilde tüketicine bilgileri sunman lazım. Etik lazım etik...

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Honda hayat onda.

Civicler +10 değerlenmeli şeffaf üretim. Aracımız şeffaf japon üretimdir, diğerleriyle kıyaslamayın.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konunun bir israil ve yahudilere bağlanmadığı kalmıştı o da oldu..
    yahu koskoca firma hile hurda yapmış, bunu kabul etmiş doğal olarak da ister rakipleri diyin isterseniz hükümet bazında konuyu ele alın bu açıktan yararlanıyorlar ve son derece de haklılar.
    başınıza taş düşse israilden bileceksiniz, adamlar sanki vw araçların emisyonunu gizlice arttırmışlar da sonra dava etmişler vw'i..
    bir ülke ya da şirket doğal olarak çıkarlarını düşünür ve buna göre hareket eder. dolandırıcılık yapmış firmaya da hoşgörü ile bakmayacaklardı herhalde di mi?
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

cnzdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Honda hayat onda.

Civicler +10 değerlenmeli şeffaf üretim. Aracımız şeffaf japon üretimdir, diğerleriyle kıyaslamayın.
    Hondayı mondayı geçiniz şuanda rocco kullanıyorum vw.

Yarın öbürgün Japonlar böyle salaklık yaparsa onlara sallarız.

Bile isteye olayın üstünü kapayan hangi firma olursa olsun tepesine binerler böyle.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöyle düşünün o zaman içecek sektörü denince akla direk cola fanta cappy nescafe
    Dondurma vs diyince Algida
    Kozmetikte braun colgate
    Pilde duracel
    Sigarada marlboro,parlement vs.
    Fast food burger&Mc

Yani farklı sektörlerin tepelerinde hep yahudi markaları var fakat otomobilse bu durum geçerli değil .Otomotiv sektörünün almanyaya inanılmaz bir maddi getiri ve güç sağlıyor dolayısıyla israil yada amerikayı iplemiyor.

hocam yanlış anlama ama eğer Almanya Amerikayı ve İsraili iplemiyor sanıyorsan ben bir şey diyemiyorum

sana şöyle söylim firma firma olarak konuşmuyorum ama hükümet ve uluslar arası ticaretde Amerika Almanyaya sıçma desin Almanya sıçma fonksiyonunu unutur..

streetracer_nos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cnzdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu markaların bir çoğu musevi kökenli değilde hadi konu o değil

Musevi kökenli olan markalarında en başarılı markalar olduğunu söyleyebiliriz.,

Adamlar iyiler arkadaşlar yapacak bir şey yok.

Almanlarda araç üretiminde makinada başarılı ama yalan söyleyince birilerini bile bile aldatınca olmuyo o zaman.

Adamın tepesine binerler. Koskoca VW de aciz bir marka olduğunu gösterdi böylelikle.

Bile bile böyle bir hata nasıl yapabilir koca firma?

Hadi yaptın nasıl sessiz kalır üst yönetim, dur kimse anlamayana kadar çakalım biz bu araçları oraya buraya demek nasıl bir kafanın ürünü?

Bıktım bu gereksiz Alman hayranlığı ve sevdasından, adamlar şıçtı iste en sonunda en iyi üretmekle olmuyor bu işler.

En şeffaf en dürüst şekilde tüketicine bilgileri sunman lazım. Etik lazım etik...

Markalar museviydi değildi o konuyu uzatmayacam...Medyaya göre hata değil de bilinçli yapılan bişey bu yanıltmaca.Benim inanmak istemediğim koskoca firma bunu kimse çakmaz diyip böyle bi risk almaz...Alman hayranlığım var ama vosvosa yok

Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam yanlış anlama ama eğer Almanya Amerikayı ve İsraili iplemiyor sanıyorsan ben bir şey diyemiyorum

sana şöyle söylim firma firma olarak konuşmuyorum ama hükümet ve uluslar arası ticaretde Amerika Almanyaya sıçma desin Almanya sıçma fonksiyonunu unutur..
    Herkez herkezi çıkarları doğrultusunda bi nebze katlanıyor .. ben sizden çok karlı bi mal alcam fakat sürekli sağa sola ota boka küfrediyorum umursarmısınız ? Hayır..Bu ilişkiler buna benziyor..

İlk yazdığım sebeplerden ötürü rusyaya,bize yaptığı gibi bi yaptırım yaptıramıyor.Yani almanyanında işine gelirse yapıyor yoksa sallamıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Markalar museviydi değildi o konuyu uzatmayacam...Medyaya göre hata değil de bilinçli yapılan bişey bu yanıltmaca.Benim inanmak istemediğim koskoca firma bunu kimse çakmaz diyip böyle bi risk almaz...Alman hayranlığım var ama vosvosa yok

Herkez herkezi çıkarları doğrultusunda bi nebze katlanıyor .. ben sizden çok karlı bi mal alcam fakat sürekli sağa sola ota boka küfrediyorum umursarmısınız ? Hayır..Bu ilişkiler buna benziyor..

İlk yazdığım sebeplerden ötürü rusyaya,bize yaptığı gibi bi yaptırım yaptıramıyor.Yani almanyanında işine gelirse yapıyor yoksa sallamıyor

abi yanlış anlama ama bu bilgileri net yazılan çizilen verilermi yoksa sizin düşünceleriniz sizin derlerdiniz şeylermi? bana sanki biraz ikinci şık gibi geliyor.

Amerikanın Rusya için koyduğu ambargo süresi boyunca VW gibi birçok Alman üreticisi tarihin düşünü yaşamış adeta %40 gibi anormal derece ağır bedelleri olan düşüşler yaşamış, yaptırımları olmuş.

onu geçtim kanunen ve fiziken zaten Rusyada üretim yapan bir firmaya Amerika zaten itiraz edemezki? siz bu saydığınız birçok Alman markasının Rusya'da üretim tesislerine sahip olduğunun farkındasınız değilmi? yani var olan ambargonun buradaki yaptırım neredeyse yok gibi bir şey ve ona rağmen %40 gerileme yaşamış.

hayır onu geçtim söylediğiniz bir firma bir hükümet değilki? ambargo süreci boyunca kaçtane Avrupa firması bize geldi biz size yollayalım siz rusyaya iş makinası kovasını yollayın evraklarını hazırlayın dedi ve yine Avrupa malı oralara gitti ama bu o Avrupa ülkesi hükümeti amerikayı sallamadı demek değilki aksine salladı ama altındaki firma dalavere yaptı demek aynen bu vw skandalındada gördüğümüz gibi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buda o düşüşlerin hakkında yazılmış yazılar meseala:

https://www.wsws.org/en/articles/201.../auto-a04.html

http://russia-insider.com/en/2015/02/17/3573

neyse konu ile pek alakası olan bir durum değil biz boşverebilim artık yahudisini be kardeşim

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Israil oyunlarina gelmeyin,israili protesto icin her eve bir vw alin.
    Sahibinden,siparisi ve satisi kapanmis,isteseniz bile alamayacaginiz son nesil dizel golf keyfe keder satiliktir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada şöyle bir test yapmışlar.
    -Yol testi:4 çeker dynoda arka tekerlekleride döndererek yoldaymış efekti :138.5hp 260footpunds yani 352nm
    -Normal Test: Burda sadece ön tekerleri döndermişleri,yani dynoda olduğunu anlıyor araba.Bu testte 136.5hp 228.4 lbft yani 310nm
    -Yanlız son dynoyu 3. viteste yaptı ne kadar doğru bunada siz karar verin.
    -Güç değişmiyor ama tork neredeyse 40nm gidiyor ama güçlere bakmayıp çıkan haritalara baktığımızda tamamen farklı olduğu gözüküyor.
    -Ne kadar doğru ne kadar değil ama en azından fikir verebilir
    https://www.youtube.com/watch?v=GhvI2oeBPtY

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada şöyle bir test yapmışlar.
    -Yol testi:4 çeker dynoda arka tekerlekleride döndererek yoldaymış efekti :138.5hp 260footpunds yani 352nm
    -Normal Test: Burda sadece ön tekerleri döndermişleri,yani dynoda olduğunu anlıyor araba.Bu testte 136.5hp 228.4 lbft yani 310nm
    -Yanlız son dynoyu 3. viteste yaptı ne kadar doğru bunada siz karar verin.
    -Güç değişmiyor ama tork neredeyse 40nm gidiyor ama güçlere bakmayıp çıkan haritalara baktığımızda tamamen farklı olduğu gözüküyor.
    -Ne kadar doğru ne kadar değil ama en azından fikir verebilir
    https://www.youtube.com/watch?v=GhvI2oeBPtY
    Videoda kadının da söylediği gibi hileli yazılım olabilir ama VW TDI kullanmak gerçekten düşük yakıt tüketimi, yüksek performans ve konforlu sürüş sağlıyor..
    VW kulanıcıları kolay kolay vazgeçmezler ancak markanın yükselişi biraz geriye gidecek ardından tekrar toplayacaklardır diye düşünüyorum.. Tabi bu toparlanma kısa vadede olmayacaktır..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Simdilik "Vurur yuze ifadesi,emisyonda hilemi yaptin bitanesi" modunda herkes zaten,dalga koy koy bittikten sonra toplayacaklardir

melihyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Simdilik "Vurur yuze ifadesi,emisyonda hilemi yaptin bitanesi" modunda herkes zaten,dalga koy koy bittikten sonra toplayacaklardir
    Musadenle imza yapmak istoyorum

TechTurkey Ogedov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İsrailin Almanya'ya oyunu konusunda bir mantık hatası var. Alman arabaları diyelim ki bir felaket senaryosuyla battı yandı bitti satılmayacak artık.
    Bunun sonucunda israil hangi arabayı satacak dünyaya? Araba mı üretiyor İsrail?

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ogedov Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İsrailin Almanya'ya oyunu konusunda bir mantık hatası var. Alman arabaları diyelim ki bir felaket senaryosuyla battı yandı bitti satılmayacak artık.
    Bunun sonucunda israil hangi arabayı satacak dünyaya? Araba mı üretiyor İsrail?
    Daha önceki mesajlarda Berkan ile yazmıştık North America Toyota distrübütörü Rockefeller ailesiymiş ve amerikanın Teslaya 20 milyar dolars yardımı söz konusu yani adamlar burda kendi arabalarını satmanın derdinde.

Alman bunlara Amerika için distrübütörk vermediyse olayların böyle gelişmesi kaçınılmazdı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ekim 2015
    VOLKSWAGEN A.G. EA 189 EU5 DİZEL ARAÇLAR HAKKINDA AÇIKLAMA
    Volkswagen A.G tarafından yapılan açıklama üzerine kamuoyunun bilgisinde olan EA 189 EU5 motor tipindeki dizel araçlar ile ilgili olarak Doğuş Otomotiv'in açıklamasıdır:
    Volkswagen Grubu markaları tarafından yapılan açıklama uyarınca; etkilenen araçlar dahil olmak üzere Türkiye’de satışa sunulan tüm araçlarımızın ülkemizin resmi mevzuatlarına, sürüş ve yol güvenliğine uygun olduğunu belirtiriz.
    Üretici firmaların devam eden çalışmaları doğrultusunda teknik güncellemeler yapılabilecektir. Gelişmelerle ilgili müşterilerimizle iletişime geçilecektir.
    Doğuş Otomotiv
    http://www.dogusotomotiv.com.tr/tr/b...ultenleri.aspx

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiye ye gelen tdi'lara özel muamele mi yapmislar da sorun yokmuş.

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ağalar paşalar kendinize gelin bir
    VW gibi, zaten sürekli durduk yere sorun çıkaran, sorunlu, sıkıntılı bir firmanın, hiç bir durumda müşterisini sallamayan, her şeye para gözüyle bakan bir firmanın, yaptığı bir dolandırıcılık sonucu, insanları ve ülkeleri kandırarak eski teknolojisini daha çevreci, daha yeniymiş gibi piyasaya sunarak, haksız kazanç elde etmesi ve ayıplı mal satması sorunu bu. Olaylar rockefellerlara geldi israile bilmem nereye geldi. Küresel komplo teorileri sunuluyor. Marka fanatizminin böyle saçma bir noktada olduğunu bilmiyordum hakikaten. Sadece VW mi almanyanın lokomotifi? Sadece otomobil konusunda biraz bilgi sahibisiniz diye böyle düşünüyorsunuz. Her proje bile ya stahlbau profile'e göre ya da rusunkine göre yapılıyor avrupada. Bu ülkenin bosch'u var siemensi var airbus'ı var aegsi var BMWsi var Mercedes'i var otu var boku var. Siz sanıyorsunuz ki vw'a darbe vurmak Almanya'yı bitirme planı. Tabi ki tökezletir fakat uluslararası bir soğuk savaş içine çekiliyorsa o ülke sadece VW ile çekilmez. Güvendiğiniz firma hile yaptı, hepinizle alay etti işte. Bu saatten sonra bir daha sizi kazıklayan kandıran firmanın ürününü almazsınız, başka marka otomobiller alırsınız olur biter.

Bir kere tüm forum kendisiyle çelişiyor. Önceki sayfalarda bu kepazeliği sadece vw değil bütün firmalar yapıyor diye bir iddia attınız ortaya, şimdi vw üzerinden oyunlar dönüyor diyorsunuz, çünkü hemen üstümdeki posta göre rockefeller toyota satıyormuş. Şimdi toyota da önceki mesajlardaki gibi hile yapıyorsa bu adam neyi satacak? Böyle bir savaş başlatırsa kendi ayağına sıkar bu adamlar?

Elin almanının firmasının fanatikliğini bırakın. Ben japon araçlarını seviyorum, ama onlar da böyle saçmalıklara girerse ben onlara da kızar, ve bir daha bir şeylerini almam. Hiç bir firma bizim aile şirketimiz değil beyler. Sadece şirket bunlar. O firmanın araçları çok iyi diye bir algı yaratırsanız toplumda, bunun için uğraşırsanız siz kazanmıyorsunuz. Adamlar kazanıyor.

Yarın bir gün, çok şüphelerim var ama, ülke olarak, Türkiye olarak baştan bir araç tasarlayıp, üretimini montajını testlerini burada yapıp, dünya pazarına çıkarırsak, bütün dünya forumlarında, araç kötü de olsa iyi de olsa mükemmel şekilde propagandasını reklamını yapmak durumundayız. Bizim tek fanatiklik yapmamız gereken yer burası. El alemin toyotasının vw'inin opelinin geleceği değil.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Almanyadaki polo'nun bizim pololardan daha pahali ve daha kaliteli olduğunu bizzat almanyada yaşayan bi abimden duymustum yakin zamanda.
    Kimse TR'ye sorunsuz araç girdiğini iddaa etmesin bence..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)