Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı
Ya mesele guc degil ona kalirsa su anda passatta 2.0 tdi 240hp satiliyor.140-150-177-190 secenek cok fazla.Demek istedigim mesele guc degil.Simdilik sadece 2.0 TDIlarda kabul ettiler ama 1.6 tdi yada 3.0 tdi hakkinda bilgi yok.Hatta bazi yazilarda araba dyno modunda oldugunu algilayinca adblue basiyormus.1.6TDIlarda adblue yok mesela bazi 2.0 TDIlardada yok.Testle de atiyorum soyle oluyormus salliyorum
20km/h hiza 10snde hizlan
10km/h hiza 5snde yavasla
50km/h hiza 30 saniyede cik gibi 5-6 km yol yapiyorlarmis iki testte.Araba bunu algilayinca basiyormus adblue sivisini.Adblue olmayanlarda ise yakiti falan kisip birseyler yapiyordur.
Ben bunun sadece vwe ozgu olmadigini dusunuyorum,birde gecen sure kisa bir sure degil neredeyse 4 yildir satiyorlarmis.Bunu fark etmemek zor olmasa gerek kimlere ne para verildi yada nasil susturuldu bilinemez.Yazilim yapan firmalar bile boyle haritalar oldugunun farkindadir bence kaldiki diger test kurumlarinin 4 yil sonra kesfetmesinr anlam veremedim.Baska markalarada sicrayacagindan eminim ben bekleyip gorecegiz