walla bende PS3 var en beyazından
siddetlede tavsıye ederım bu aleti xbox falanda kullandım hatta 2006 yılında amerıkadan almıstım ama yok PS3 kadar tat vermedı.
Alında artık su zıkkımı netten oyun oynayalım beraber![]()
KA Style
Burak peki beyazı her yerde bulunuyor mu?
Emre sende alda artık oyuna göre bir ekip kurar oynarız hep birlikte. Countercılara nispet![]()
yaw burak sen cihazı nerden almıştın? bugun bimeks, teknosa, sony center a sordum tr ye hiç beyaz gelmemiş.
www.hizlial.com'dan 790/10 ytl lik fiyat aldım![]()
Konu hafif hortlicak ama hazır konu varken kirliliğe gerek yok
ps3 almak istiyorum,biraz araştırdım fiyat açısından,şöyle bir ilan var anlayan arkadaşlar inceler ve yorum yaparsa sevinirim..Hangisi makbuldür nedir,ne değildir?Teşekkürler şimdiden..
İlan:
http://www.sahibinden.com/_5_ad_orj_...em&keyword=ps3
orj kutuda tek kol + 1 oyun çıkıyo arkadaşım 800 ytl ye aldı 40gb, sonra gt5 prologue aldı 180 ytl, şimdi de tek kol daha aldı tabiki kablosuz, o da 130 civarı birşey böyle kıyaslama yapabilirsinorj haricinde oyun çalışmıyo ztn blu-ray teknolojisinden dolayı diye biliyorum bide chip yapamadılar daha yapılamaz da deniliyor ps3 lere
![]()
biz arkadaşıma wii almıştık oynama şansım oldu konsullar hakkında düşüncem değişti o wiisport çok eğlenceli konsol düşünürsem kesinlikle wii alırım..
geçen hafta hepsiburadadan 2 oyun, 80gb ps3 , 2 kablosuz ko,l hdmi kablo falan filan 1300ytl 12 taksite aldık
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)