1.7 corsa emekli öğretmen arabası gibi hocam biliyorum gidişini yükleyince. Ama ben daha yakışıklı spor bişi arıyorum. Araç fiyatları uçmuş benzin uçmuş neye bineceksek.
1.7 corsa emekli öğretmen arabası gibi hocam biliyorum gidişini yükleyince. Ama ben daha yakışıklı spor bişi arıyorum. Araç fiyatları uçmuş benzin uçmuş neye bineceksek.
Honda civic vti alıcam gazlamıcam demen çok zor ehh cidden gazlamassın ama yolda çok sıkıştırcaklar tampon yapıcaklar bende 1.4 civic vardı yavaş giderken devamlı tarik ediyolardı yok yanından geçip ara gazı falan verenler uuu150 lira az bir bütçe benim 1.4 bile 70 liralık benzinle maksimum 4 gün geziyodu c2 dizel lere bak bence 18 20 ye geri kalan paraylada dert tasa olmadan gezersin hemde modelli
corsa veya 1.5 dci clio mantikli olucaktir.Rahat rahat gezersin Gümüshane,Trabzon vs![]()
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
Ogrenciysen, hele de yil sonu, ay sonu hesabi yapiyorsan
accent era
fiat albea
renault symbol
fiat linea
taksi-filo-rent a car cikmasi olmayanlarini kovala.
yanliz kardesim vti ile zigana dagi cok zevkli olabilir aklini celmek gibi olmasinda gazlamayi seviyorsan vti de düsünebilirsin
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
100-150 lafın gelişi dedim hani sürekli gezicek değilim hafta sonları haricinde bi işim yok okula git gel her yere araçla giden biri değilim . Okula motosikletimle gittiğim halde motosikleti okulun içinde bırakıp gezen biriyim tabi ki siz daha iyi bilirsiniz.
Kardeşim senin ilacın Punto T-jet. Donanımı iyidir, çok yakmaz, sıkıntılı motor değildir, gideri de çok olmasa da tatmin eder bi bak derim. Ailen de kullanacaksa 4 kapılı tercih de yapabilirsin.
iki kapı Connecting site...
dört kapı Connecting site...
örnek olsun diye attım araştırılırsa cam tavanlı vs bulunabilir.
BMW E90 320d LCI
Yapma bunu:9
@Çöllü Seatlar çok pahalı geliyor gözüme istediğim performansı verebilir ama.
@Yigi-Y MK1 hangileri oluyor bu tür kısaltmalara yabancıyım.
@Wankel Batu Doğru burda tamirat konusunda büyük sıkıntı çekebilirim. Ortalık kuş serisinden geçilmiyor . Her kuş serisinin radyo anteni 4 metreye yakın. Bir hayli apaçi çok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)