Kendinizi de şikayet edebiliyor musunuz?
Printable View
Kendinizi de şikayet edebiliyor musunuz?
Orhan amca;yaş 65 mi gerçekten?
ne polis amcaymış be...
Burada dursun.
"Madde 267- (1) Yetkili makamlara ihbar veya şikayette bulunarak ya da basın ve yayın yoluyla, işlemediğini bildiği
halde, hakkında soruşturma ve kovuşturma başlatılmasını ya da idari bir yaptırım uygulanmasını sağlamak için bir kimseye
hukuka aykırı bir fiil isnat eden kişi, bir yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır."
Orhan amca mahallenin emekli albayı spec şikayete hazır ve nazır bekliyormuş demekki
Sabah ıhlamur içerim,
Sokaktaki park eden arabaları izlerim,
başlar çarpıntım öğlen olmadan,
Bimeri arar herkesi sikayet ederim.
Tokat lafına uyuz olurum,
Kadir inanıra kıl olurum,
Her filmde birini tokatlar
Bimeri arar herkesi şikayet ederim.
Şiirleriyle bizi tuzağa düşürdü :D
aramızdan biri bizi fena trollüyor gibi geliyor bana ama neyse :)
Bi siir daha geldi aklima.
Soda ictim gazim var,
3 tane torunum var,
Adim orhan soyadim afacan,
Vaadetmiyorum yaziyorum.
adım orhan soyadım ölüm
bu şehir girdap gülüm
aştım yine dil altının dozajı
yaş 65 bitirdim ömrün rodajı
milleti ederim şikayet
azrailden aldım icazet
bak dilimde dil altı
şiirlerim 13 yaş altı
sardım teche
akranlarım azgın teke
ben şakira gençler pike
kaldırdım silecekleri dumur oldu bizim site
Site posta gazetesine dondu :D ne cok sairimiz varmis. Yalniz bazilari gercekten tebessum ettirdi.
Hayırlı Cumalar Orhan amca afacan amcam benim :)
Sabah sabah güldüm yine..
Elvis binayi terkedince....
Orhan amca hatalıyım yanlış anlamışım demek ne kadar zor. şiirlerini okuyunca bakıyorum ki iyi niyetli bir insansın ama şu yaptıklarının iyi niyetle alakası yok resmen suçu günahı olmayan bir adamı yalan yere ihbar esiyorsunuz. gençlerle dolu şu forumun büyük bir kısmı olgunca davranıyor burada insanlar saygıdan sizi kırmamaya çalışıyor. Sizin yaptığınız bu insanların yüzüne tükürmek gibi birşey. 65 yaşın olgunluğundaki birinin yapacağı işler değil. Ne diyeyim madem ihbarı çok seviyorsunuz gidin abuk sabuk bir mahalleye saçma sapan işler yapan insanlar dolu onları ihbar edin.
banlayın şu adamı da kurtulalım. suçu günahı olmayan insanlara ihale patlatacak durduk yere.