Orhan emmi bunlar 20 kişi sanayide sabah akşam bira içen adamlar ne anlar bunlar öyle erkek erkeğe takılan tipler bunlar. Sen boşver bunları ya.
Hepsi keko, köylü. Sen haklısın amcacım. Adamında hasısın.
Printable View
Orhan emmi bunlar 20 kişi sanayide sabah akşam bira içen adamlar ne anlar bunlar öyle erkek erkeğe takılan tipler bunlar. Sen boşver bunları ya.
Hepsi keko, köylü. Sen haklısın amcacım. Adamında hasısın.
Değil mi olamıyoruz cidden işimiz gücümüz yok anca suçsuz adamı rüşvet verdi diye bimere ihbar etmekle uğraşıyoruz. Sonrasında da özür bile dilemeyip abuk sabuk sosyal mesajlar veriyoruz. SEN çocuk kadar bile olamıyorsun en azından bu çocuk birşeylerin farkında.
Arkadaşa özür dilerim mesajı yanlış anlamışım kusura bakma demek ne kadar zor olabilir ki?
yoksa siz de her zaman haklı olanlardan mısınız?
Yazdigim hersey kisisel fikirlerim ve bende olusturdugunuz intibadir.
Yazdığınız siirlerin şu bunlar kadar olamıyorsunuz dediginiz mektuplar kadar bile edebi değeri yok. İlk okul seviyesinde saçma sapan siirerinizi paylasmadiginiz forum kalmadı memlekette. Yaşını olan saygıdan kimsede bu ne arkadaş bu nasıl şiir sacmalamissiniz demedi şu ana kadar. Ayrıca şu çocukların mektubu dediğiniz şey bildigimiz trol.
Siir yazmayı hobi bile olsa bırakın , insanlari şiir den sogutmayin . Ajan provakotorluk isinde daha başarılı olabilirsiniz . Bence o konuya yogunlasin , ciddi potansiyeliniz ve takip ettiğiniz forum sayısı itibari ile ciddi haber alma yeteneginiz var.
Birde ya ben neyle uğraşıyorum ne yapıyorum böyle diye sorgulasaniz süper olur
bir çocuğun ""sevgili polis amca """diye yazdığı mektubu şiire konu edindim.
ikinci veya üçüncü yorumcu olan-BuğraTuna34 BuğraTuna34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
BuğraTuna34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Üyelik
22.Şubat.2013
Post Thanks / Like
Arabamı 400 mt çekip sabah sabah 100 liramı tokatlayan polis amca. İyi mi günler?-----diye yorum
yazan kişi direkman polisi rüşvetle suçluyor.Yaptıkları terbiyesizlik ipe sapa sığmaz,birde avukat çıktı. yorumcu yandaş.
En iyisi ölü taklidi yapmak.
şiir felan da yazdık karşılık ortalık yumaşın diye ama orhan amca hala inatlaşıyorsun.
TAM bu yüzden senin bu forumda işin yok anlam karmaşaları oluyor. o adam polise rüşvetçi felan demedi, bi sen öyle anladın.
asker polis edebiyatıda yapma, sinan çetin in oğlu 1 polisi şehit etti bugün kazada, git yapış adamın yakasına çok derdindeysen
boş muhabbet yapma artık burda on adamdan onuda yaşına hürmeten susuyor. tadında bırak amcaCIM
cem yılmaz boşuna demiyor ya
Siz anca sanayide toplanın 50 kişi bira için, ne anlarsınız sanattan zaten.
Adam sanat yapıyor, şiir yapıyor. Adama saygınız yoksa bari sanata saygınız olsun.
Hıh.
Orhan amca takma sen bunları yine diyorum. Yaptığın sanatı kıskanıyorlar hiç biri bi baltaya sap değil. Avukatım diyende kandırıyor seni aklı sıra. Sanayide lastik değiştiriyor o cocuk biliyorum ben.
paraleeeel bunlar paraleeeel
Filiz akin ne guzel kadindi ve dimi uncle orphan ?
Bahçelerde maydanoz
Bu ne biçim pırasa
Ben yarime doymadım
Yaşasın Orhan amca.
Nasıl Orhan amca yetenek var mı. :D
Dedi ünlü şair
"Neo-Beş Hececi" Orhan Afacan (Ad soyad 5 heceli dikkatinizi çekerim)
Orhan amca sarma bize bak apartmanın girişine filan araba park etmişlerdir git sileceklerini filan kaldır
Ne biliyim apartman yöneticisi paraları yiyodur çal kapısını defterlere bakıcam de
Köpek besleyen komuşuyu belediyeye şikayet et ama bize sarma böyle
http://i.hizliresim.com/vnDW6A.png
Orhan Amca twitterda ateş ediyorsun.
Badcat , finish him !
:p