Abi tutamadım kendimi otobüsün yarısı beni izliyor şimdi ya ahahaha :D
Mükemmel insanlarsınız seviyorum bu forumu :D
Printable View
Orhan Amca gitgellerde yaa.
Onun değilde yaratıcı arkadaşların şiirler efsane olmuş :D
Benim bu konuyla ilgili hakkınızda şikayette bulunma hakkım yok, hem arkadaşa, hem de size bilgi olsun diye belirttim. En basitinden hakkınızda haksız şikayetten manevi tazminat talebinde de bulunulabilir. Her ne kadar şikayetinize takipsizlik verilecek olsa da anlayıp dinlemeden, üzerinize vazife olmayan bir konu sebebiyle arkadaşı uğraştırma gayretindesiniz. Ancak bilin ki o sizi, haklı konumda, güzelce uğraştırabilir. Bununla beraber olayı yargılayabilecek makam da değilsiniz. Burada gelip "sükut ikrardan ibaret" gibi ifadeler ile herhangi bir kişiye suç isnat edemezsiniz. Kaldı ki hukukta sükut da ikrardan ibaret falan değildir.
Ve evet ben avukat olalı baya oldu.
Ben bi ara merak ettim troll mü acaba diye araştırdım amcamızın trdeki forumların çoğunda üyeliği var.
İslami forumlarda tut motosiklet forumlarına kadar.
Azmine hayran kaldım.
Şiirlerini de çok sevemedim açıkcası kendi konusu vardı şiirlerini paylaşsın diye ona rağmen her şiiri için ayrı başlık açması da manidar.
Ulaa aklıma erenköyde otururkenki yan apartmandaki türkan teyze geldi
Çok küçükken top oynardık kızardı
Biraz büyüdük bisiklete laf etti
Ehliyeti almadan 2 kolon taktık arabaya ona sardı
Sonra ehliyet aldık egzoza kızdı.
En sonunda o ölmedi, kendi evime çıktım.
Orhan amcada o misal,aynı jenarasyonlar zaten
Orhan Amca'ya ilk defa illet oldum bu şiir konusu altındaki yorumlarından sonra. Ne inat laf anlamaz dikine gider bi amcaymış :D
orhan amca , tatli tontis amca olmak varken neden böyle yapiyorsun.
Bak biraz suyumuza gitsen sana temiz vti de bulurduk hayatin renklenirdi ne güzel.
valla sözün bittiği yerdeyiz tamam amcacım cezasını ödeyip arabasını otoparktan çıkaran adamı ihbar et sen. Eğer vicdanın rahat edecekse. Artık trafikte bi hata yapıp ceza yersen cezayı ödediğinde kendini rüşvet vermiş gibi gör. Yaptığın İNSANlık değil. Kanunun gerektirdiğini yapıyorum diyorsanız beni de ihbar edin. 2 sene önce park cezası yedim sonra da o cezayı ödedim. Sanırım suçluyum ödememem lazımdı. Allah ıslah etsin seni amca.
amcamızın foruma karşı herhangi bir sempatisi olmasını beklemek saçma :) herhalde her forumda üyeliği var, buda bi tutunma taktiği heralde :)
Pardon yanis konuya attim. Kuzenim telefonumu karistirirken
"Sevgili polis amca"
Öğrencilerden Osman Efe S, "Sevgili polis amca" diye başladığı mektubunda şu duygularını paylaştı: "Mektubumu size İstanbul'dan, sıcak odamdan gönderiyorum. Buradaki rahatımı ve ülkemizdeki huzur ve güveni siz değerli polis amcalarımıza borçluyuz. Bölgede görev yapan polislerin zor şartlarda çalıştığını haberlerden takip ediyoruz. Her gün sizler için dua ediyorum. Allah kolaylık versin. Umarım en yakın zamanda terör olayları biter, sizler de ailenizle rahat vakit geçirirsiniz."
Aynı okulun ikinci sınıf öğrencisi Havvanur Ç. ise mektubunda, "Sevgili polis ağabeylerim, yapmış olduğunuz operasyonlarda ve gittiğiniz görev yerlerinde sizlere başarılar dilerim. Allah'a emanet olunuz. Allah sizleri çocuklarınıza, anne ve babanıza bağışlasın. Bu güzel vatanımızı koruduğunuz için hepinize teşekkür eder, ellerinizden öperim" ifadelerine yer verdi.
-----
bu mektubu yazan çocuk kadar olamıyorsunuz.