Bende dun gıttım fılme cok guzel olmus :D sınemada athenadan bır elemanda vardı :D
Printable View
Bende dun gıttım fılme cok guzel olmus :D sınemada athenadan bır elemanda vardı :D
İllaki sonu yarım yamalak mı bitmeliydi;2.'si çekilir bunun:D:D
Metropol kaşabalığı içinde yaşarken farkında olmadığımız, kaybettikten sonra değerini anladığımız insanlara, günlere ve daha birçok şeye dair buruk ama yine de umut dolu bir hikaye...
http://www.issizadam.com/
(arada özleyinler için)
ya sormayın nerden gittim filma hanım biyandan ağlıyo ben zor tuttum kendimi çiziliyodu karizma :D
geçen gün yine gittim
çıkıncada aldım 1 şişe kırmızı şarap,içe içe geldim.şarap içmeyen adamım 3 kere gittim filme,3nün çıkışındada şarap içtiğimi yeni farkettim
hafta sonu gitti ilk yarısı biraz sıktı ama sonu gerçekten adamı oturtuyo :)
bakalım bugün izleyecem istemeye istemeye de olsa... her giden bunalım çıkıyor filmden:)
valla keyfim kaçar, moralim bozulur, efkar yaparsam eğer, sorumlusu sensın ona göre:D
bende yarın gidecem
Bende gitmeyi düşünüyorum okdar acıklı filmidir ya??
bundan önce bir film uğruna 25 sayfa yazıldığını görmüşmüydün bir otomobil forumunda :)
denilenleri iyi okumak lazım. cidden bir gönül yaran bir unutulamayan varsa kalbinde. bu filme gitme demeyeceğim. herkesin yaşayamadığı bu acıyı tadını çıkara çıkara yaşa derim. gerek mey olsun yanında gerek olmasın. bunun tadı bi ayrı muhterem.
harbiden hızlı öfkkeliyi bukadar tartışmadınız ne oluyo size beyler :D kendinize gelin hehehe
sürekli baskı altında 3. gidişim duygulanmamak elde değil.. :D:D
güzelmiş cidden:)
dün 2. kez seyrettim ama ilki kadar tat vermedi :)
bende 2.yi izlemek istiyordum?
bozmasın büyüsünü:)