süper film gerçekten kıbrısa geç geldigi için daha yeni gidebildim, etkisinden çıkmak epey zaman alıcak gibi gözüküyo :)
Printable View
süper film gerçekten kıbrısa geç geldigi için daha yeni gidebildim, etkisinden çıkmak epey zaman alıcak gibi gözüküyo :)
yorumları okudukça iyice duygusuz bir adam olduğuma karar verdim :D tamam bende etkilendim biraz ama çok fazla değil...
I'm Isssız :D
Hepimiz Issız Adamız :D
ıssızlara oynuyoruz :) şarkılarını dinlemek bile insanı etkiliyo bu zamandan sonra:o
Ben arabalarımı seviyorum, istediğim zaman sevişiyorum, istediğim zaman parkediyorum duruyor kenarda. Yiyorsa sevgilinize böyle davranın... :D
gürsel doğru bi yaklaşım :hahaha:
http://www.youtube.com/watch?v=coHceajm7Ac bu tarz mı yane?:D
dun ıkıncı kez ızledım ılk yarı yıne bol atraksyonlu ıkınıcı yarı love story :) ı,m ıssız adam hehehe :D
herkes ıssızmıs ya...ı ** from hanımkoy:)
bugün iki film salonundada yer bulmadık yuh dedim
ben tekrar izledim valla bu seferde etkilendim ben :( süper yapmışlar filmi gerçekten müzikler dokunuyo insana
gitmedim gitmicem:)
burda anlatılanlar dumur etti beni gidersem kötü olurum:D
galeria'daki salonda 20 kişi bile yoktu..
duygularımı kaybettiğimdenmidir nedir hic etkilenmedim :))
ama film güzel, mekanlar güzel..
çok duygusal olduğunu söylediler bazı arkadaşlarım ağlamış bile ama filmin bir sözü mü ne wardı reklam gibi yok sen dizime yattın ben bilmem naptım :D hala vizyonda olsa dahi gitmeyi düşünmediğim film
ya ada nın ne kabahati var terk edilmek için ben anlamadım :D
ama tabi ki ağlayan kendine ağlıyor filmde,zaten amaç da bu ada alper ilişkisi üzerinden insanlara bi ayna tutmak kendilerini görmek için. bnu da başarmış bana kalırsa...
www.gunlukfilm.com bu siteden çok kaliteli izledim filmi gerçekten güzel ama çok ağladım diyebilirim neyse yazmaya kalkışınca çok şey yazılır buraya herkesin anlatmak istediği bir aşkı vardır herkes sevdiğinin kıymetini bilsin kavuşsun diyorum ii seyirler .
önceki sayfadaki yorumları okudumda emocular =) verse kaşar dersiniz vermese vermedi kaşar dersiniz kızcağaz napsın =)
Bu arada bende izlediğimde 2gün etkisinden çıkamamıştım.elimi hisset sahneside saçma değil çoğu erkek yatakta kontrolden çıkabilir ama kızlar öyle değil.Onlarda duygusal o sıra birazdaha ağır basıyo:)Az çekmedim ara sıra tam diyorum tamam kenara bitane aldık,tak 2.ye ben yapamıyorum bağlanmaya başlıyorum sana:heyoo: