Beyler biri bir zahmet baksın yukarda verğim cumhuriyet gazetesi amkara bürosunda otopark var mı?
Beyler biri bir zahmet baksın yukarda verğim cumhuriyet gazetesi amkara bürosunda otopark var mı?
Imla hatası ićin özür. Telefondan yazıyorum.
Doğru söylüyorsunuz. Şimdi dediğiniz adrese baktım. Binanın 1. Katı sanırım Cumhuriyet Gazetesi diğer katların tabelsı varken burası yok. Belki de taşıdılar büroyu adres değiştirdiler bilemiyorum ama buranın otoparkı öbürkünden daha büyük.
Siz de kontrol edin doğru adrese mi gittim binanın sağı ve solu 6-10 numara buyrun link.
https://www.google.com.tr/maps/@39.8...!6m1!1e1?hl=tr
Birde halktan zorla oy toplayan belediyeler var.
Adam arsa almış ev yapacak, oy vermessen yaptırmam diyor.
Bu bir toplum gerçeği, devletin yetkili kurumlarında çalışan o kadar çok cahil insan gördümki.
Adam milletvekili, tutup akrabasını devlet kurumuna sorgusuz sualsiz işe aldırıyor.
Bu kadar cahillik, bu kadar vurdumduymazlık olmaz.
Doğru düzgün okuma yazma bilmeyen adamlar sadece akrabaları ***** patiden milletvekili diye 5-6 bin "TL" maaşlı işlerde çalışıyorlar.
Yanlış anlaşılmasın okuma yazma bilmiyor diye küçümsemiyorum kimseyi ama her işin kuralları vardır.
Devlet kurumları hata kabul etmez, devlet kurumlarında çalışabilmek için o konuda eğitim almak kısacası okumak gerekir.
Ama ülkenin hali ortada, ***** partinin yalakalığını yaparsan belediye başkanıda olursun, valide.
Atin atin baskasina suc atmaya alisiksiniz siz agababalarinizdan bilirsiniz. Hedef sasirtma konu dagitma bunlar sizin uzmanlik alanlariniz sasirmiyoruz.. Isimiz derdimiz gucumuz suan otopark mi degil mi v s bunlara dondu dimi.
Hani cumhuriyet gazetesinin böyle bir b_o_k yeme ihtimalini geçtim de,
Yukarıda olay yerini bilip gören bir sürü insanın ortak yargısı neticesinde 30 kişi den çok daha fazla kayıp olacağını yazdığı bir ortamda.
140 lı rakamlar konuşulurken gelmiş burda ne idüğü belirsiz bir adamın yazdıklarını doğru çıkarma peşindesiniz ?
Hayırdır arkadaşlar ya, ÖLEN hatta ölmekle kalmayıp parçalanan insanlardan bahsediyoruz.
Bi silkinin kendinize gelin, insanlığınızdan bu kadar mı vazgeçtiniz ?
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
sosyal medyada anormal yalan ve yanlış haber dönüyor. birinci veya en azından ikinci dereceden şahit değilseniz her yazılana inanmamak lazım,
Yıllar önce, binbir güçlükle vatanın kurtarıldığı, kurulduğu yerlerde, şimdi birer birer bombalar patlayıp, vatan yok edilmeye çalışılıyor. Kimse buna karşı çıkamıyor, çok yazık.. Dağdaki eli silahlı hainleri öldürüp, terörü yok ettiklerini sanıyorlar, halbuki şehirlerdeki kravatlı p*uştları göz ardı ediyorlar.. Diyecek birşey yok, çekildim kenara, daha önümüzde yıl sonuna kadar 9 ay var, hangi ayda bombalı saldırıda ölürüm, onu düşünüyorum.
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Sonradan Ankara da yaşayan biri olarak gözlemlediğim kışın el donduran buz gibi soğuğunda patlamanın olduğu saatlerde yine pazar günü aynı yerden akrabamı otobüse bindirdim. Görüdüğüm inanılmaz bir kalabalık yaşlısından gencine, taksi bekleyenine, otobüs bekleyenine, otobüse binen inen, yakınını bekleyen kilit nokta denilmez, kilit nokta.
Dünkü güzel hava ve sınav sonrası stres atımı herkes öğrencilik döneminde yapmıştır arkadaş çevresi ve aile ile dolaşmayı eminim o gördüğüm görüntünün misli kalabalıktı o akşam.
Koskoca metal yığını parçalanıyor arkadaşlar insan bedeni nasıl dayansın. Ama ekmeklerine yağ sürmemek lazım gurur duydurmamak lazım varsın öyle desinler varsın yalan sayı versinler. Bilen bilsin birde onun tartışmasını yapmayalım. Allah bir daha yaşatmasın, fırsat vermesin, aman vermesin.
-_-_-_-
Bir arkadaşımın gencecik kardeşi dünkü saldırıda malesef öldü. O an orda sen,ben,ailen,kuzenlerin,arkadaşların olabilirdi.K afası çalışanın değilde yalaka olanların belli bir konuma getirildiği ülkede yaşıyoruz, açın şu gözlerinizi.
Ölen onca insanın bir ailesi var, yüzlerce hayali-umudu var. Hani resim felan paylaşmayın demişler ya tam tersini söylüyorum paylaşılsın. Paylaşılsınki insanların bir hiç uğruna nasıl acımasızca öldürüldüğü görülsün. Paylaşılsın ki gördükçe bazılarının içi titresin, yarın benim başımada gelebilir deyip korksun. Paylaşalım ki insanlarımız bilinçlensin, gözü açılsın.
Yazacak, anlatacak onca şey var fakat ellerim titriyor, gözlerim doluyor. Ankarada yaşayanların bile çoğunun umrunda değil bu olay ve 1 hafta sonra yine unutulacak. Zamanında kanıyla bu vatanı kurtaranların bize bıraktığı mirasa sahip çıkamamaktan utanıyorum, bir olamamaktan utanıyorum. Hala birbirlerini suçlayıp kendini aklama peşinde olanlarada hakkımı helal etmiyorum.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Bu arada bugün kırşehirdeki pazar yerinin altındaki otoparkta bombalı araç ihbarı yapılmış. O araçtan bomba çıktımı bilmiyorum ama eğer patlama olsaydı bugün yüzlerce kişiyi kaybedebilirdik.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Birde her olaydan sonra hep kuzey ırağa, ucaklarımız tespit edilen yerelere bombalıyor. Yahu anlamıyorum niye bir olaydan sonra birşey yapıyoruz madem tespit ettiniz bunu o zaman yapın. Bi olaydan sonra mı karşılık vereceğiz saçmalık
Elleme Sekelesin...
Lise hocam ve müdür yardımcımız olan Yaşar Duraoğlu da patlamada hayatını kaybetmişbütün hayatını öğrencilerine ada, sonra da EGO durağında..... ben anlamıyorum ki, herkes bir yakınını yazıyor öld diye topluyorum o bile resmi açıklamadan fazla!
üzülerek kahrolarak izliyoruz izettiriliyoruz ama acı gerçek bunlar hep ''başkanlık sistemi'' için oynanan oyunlar gibi geliyor
Yarın Yeşilhisar'dan Umut abinin babası Kemal amca için son görevimizi yapıcaz, tekrardan patlamada yaşamını yitiren tüm halkımı rahmetle anıyorum..
teröristlerin istediği buymuş...
peki; nezle oldum burnum aktı diye iptal edilen programlar, bu milletin elinden alınan ulusal bayramlar kimin istediği idi?
gencecik fidanları başkanlık uğruna yitirdik, yitirmeye devam ediyoruz.
![]()
Bu ulkede kici kirik Arap seyhi icin bile ulusal yas ilan edildi
5 ayda 3 patlama oldu ne bir onlem var ne bir care.
Sinirlar desen kevgir olmus,kim giriyor kim cikiyor belli degil.
Yazik bu insanlara,yazik bize.
Turkiye tarihinin belkide en kotu donemlerini yasiyor.. O insanlar olmeseydi de keske ekmek,tup kuyrugunda bekleselerdi..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)