User Tag List

Sayfa 17/31 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon
589 sonuçtan 305 ile 323 arası

Konu: Ankarada Patlama 13 mart 2016

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Memleket g.t, d.şak yalayıcısı dolmuş kimin umrundaki olanlar..

Daha geçtiğimiz ay olan patlama unutulmuş.. A. Selvi'de açık açık söylüyor.. "Terörle yaşamaya alışın" diye..
    Bunca senedir alışmamışız şimdi mi alışacak bu millet, ne zaman patlayacaz diye her an tetikte mi gezicez? İstanbul, Ankara şimdi sıra İzmir'e gelebilir diye herkes bir panik ailemde..

Bu korkunun sebebi teröristler pi.çler mi yoksa buna zemin hazırlayan yönetim mi? Kim bu kadar iltimas verdi bunlara ben mi?
    Mayınlar döşenirken, açılıma zarar gelmesin diye ses etmedik göz yumduk diyen kimdi?
    Kandilden gelen soysuzları davul zurna ile karşılayıp karılı kocalı göz yaşı döken kimdi?
    O tırlarda gönderilenler dönüp bizi vurmuş olmasın?

Bu böyle sürer gider.. Ama sorumlu olan var mı yok haşa hiç yanlış yaparlar mı, adamı zaten peygamber ilan etmiş ilahlaştırmışlar..

Gün gelecek o devran dönecek yaptıklarını bu dünyada ödeyecekler!..

Kendi yandaşları oy verenler asla ama asla sosyal medyada saldırıyı bile kınamıyorlar . Kınamak çocuk oyuncağı oldu ama bi ^#lanetolsun yazan bile yok bu kadar mı bu millet ? Dün adamlar televizyonda tartışma programı yapıyor,herkes birbirini uyarıyor çok detaya girmeyelim diye. Bu ne lan ? Yayın yasağı var tabii adamlar rahat konuşamıyor .
    O yandaş avukat bey diyor ki 80'lerde 90'larda pkk yok muydu o zaman akp iktidarda değildi??? Adamın yaptığı savunmaya bakın ya , sokaktaki cahil adam bile aynı yorumu yapar . Ahmet Hakan'da çok sağlam golünü attı. O zamanlarda pkk vardı ama iktidar eleştiriliyordu dedi .

Aman kimse bir şey demesin,aman o bitanedir o her şeyin en iyisini bilir . Çok ciddi diyorum oy verenlerin hiçbiri kınama mesajı bile atmamış çok dikkatli takip ettim adamların umrunda değil . Haa bu olayı paylaşmıyorlar ama neleri paylaşıyorlar biliyor musunuz ? Cumhuriyet gazetesi ve chp ile ilgili asparagas bilgiler ..

Nasıl bağlandıysanız bunlara inşallah aynı bela gelir sizi de bulur orada ölen gençlerin yaşlıların çocukların hiçbir suçu yok tüm suç sizin.
    imzasız..

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Asker olsaydı idamda getirirlerdi işler çözülürdü.

Şimdi tabloya bakıyoruz polisde askerde bitik malesef...
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    su konunun yanına diğerleriyle karışmasın diye tarih atmamız bile ne halde oldugumuzun göstergesi

İlker G.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Politikayi gecim kaynagi olarak goren zihniyet milletvekili oldugu surece bastakilerde onlardan hallice olacaktir bu bence degismez . Soyle konularda hayatta yorumumu esirgemem ki Forumdan sahsi tanisikligim olan cogu kisi bilir iktidarla ihale zamani calismisligimiz var devam da ediyor . Denk geldigim kadariyla bir tane bile elle tutulacak da ulkeye sahip cikacak adam yok . Sadece iktidar degil butun partiler ayni hepsi kolpaci sadece vatandasina , yandasina sov yapiyor . Net ornek vereyim daha 2015 nisan ayinda yumrukla birbirine girip meclisten 2 oturum uzaklastirma alan vekiller aksamina dikmende havalimani ihalesi icin yemege geliyordu ofise? Simdi kalkip bunlarin hangisine memleketi emanet edeceksin ya da seni savunacagina inanip neye gore saygi duyacaksin?

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anıl bir yorum görüyorum tam ben yazıcam, yerime zaten döktürmüşsün bütün düşüncelerimi, gönüller bir dostum ama kendini yorma,

bu adamlar öyle bir noktaya getirdiler ki ne olursa olsun bi şekilde sıyrılıp çıkıyorlar ben 3-4 sayfa önce uzun bi post yazdım tekrarlıyorum

açık ve net tehdit ediyorum

bugünki ağalar paşalar bir gün firar ederken bu ülkenin halkı yani biz, biz bize kalıcaz.

o zaman yanıldıklar, kandıklar sökmeyecek..

Durakta diri diri yanan Serap tan başlayacaz, ankaradaki patlamaya kadar hepsinin hesabını soracaz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün akşam kızılaydan eve yürüdüm hayalet şehir gibiydi resmen.. bugün patlamanın olduğu yer kısmen açılmıştı yol açık ama kaldırımın birisi tamamen kapalı.. otobüsten indim ve yerlerde ciddi cam kırıkları ve ölmüş güvercinleri gördüm.. içim acıdı yine gözlerim doldu.. bu arada arka sokaktaki bazı binaların da camları kırılmıştı..

770
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.bbc.com/turkce/haberler/2...ayik_mulakat_1

Şu röportajı okuyun.
    içinde bulunduğumuz durum akp ve pkk savaşı,masum insanlar ne için ölüyor belli değil,çözümü var mı dersen bence yok ama terör hiç bir zaman bu ülkede bu kadar zirve yapmadı.
    Eskiden dağdan inemeyenler verilen tavizlerden sonra sokaklarda,mecliste,üniversitelerde her yerde özgürlük safsatası altında her türlü eylemi yapmaya başladılar.
    Allah sonumuzu hayretsin.

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Asker olsaydı idamda getirirlerdi işler çözülürdü.

Şimdi tabloya bakıyoruz polisde askerde bitik malesef...
    askerin .nasini bellerlerken halk .otunu kaldirip tepki verseydi bu halde olmazdik...

770
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edit : link yanlış olmuş bu olacak.

http://www.bbc.com/turkce/haberler/2...mes_cemilbayik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara emniyet müdürü nün ilk beyanatı; Büyüklerimizin takdiri...

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse çok değil 1-2 bombadan sonra başkanlık garanti insanlar olmuş yarlanmış hayatlar gitmiş pekte onemli değil zaten başkanlık olsaydı zaten bunlar olmazdı

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ABD meşhur 11 eylül saldırı sonrası olağanüstü hal ilan etti resmen. Çok araştırdım adamların güvenlik zirvesi belki aylarca sürdü. Araştırdığım ve okuduğum kadarıyla dün ki programda ki konuğun anlattığı gibi sadece rapor özeti bir ansiklopedi kalınlığında.CIA nerde hata yaptı? FBI nerede hatalıydı ? Biz nasıl bir yanlış yaptık vs.. kendilerini suçladılar adamlar ne yapabiliriz dediler.

Şimdi ülkemize gelelim. Acil bir güvenlik zirvesi 1-2 saat hop ertesi gün cumhurureis i ziyaret tamamdııııırrrrr. Görev tamam basının karşısına çık klişe şeyleri söyle bir daha ki olayları bekle.

Bir cacık olmaz bu ülkeden.
    imzasız..

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buyuk usta kac yil oncesinden gormus vaziyeti...
    https://www.facebook.com/mikropbirsa...7290479353948/
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarım saat önce patlamanın olduğu yerdeydim kameralar,sivil polisler,yeni otobüs durağını tamamlayıp temizliğini yapan belediye işçileri,ve hızlı adımlarla arkasına bile bakmadan yürüyen insanlarımız.10 dk oturdum insanları seyrettim,otobüs şoförleri durağa tam yanaşmadan son yolcu daha ayağını atmadan tam gaz duraktan çıkıyor,yolcuların çoğu durakta beklemiyor otobüs gelince geriden koşup biniyorlar.Kendi toprağımızda kendi ülkemizde düştüğümüz duruma bak yazık

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ///M RIDER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarım saat önce patlamanın olduğu yerdeydim kameralar,sivil polisler,yeni otobüs durağını tamamlayıp temizliğini yapan belediye işçileri,ve hızlı adımlarla arkasına bile bakmadan yürüyen insanlarımız.10 dk oturdum insanları seyrettim,otobüs şoförleri durağa tam yanaşmadan son yolcu daha ayağını atmadan tam gaz duraktan çıkıyor,yolcuların çoğu durakta beklemiyor otobüs gelince geriden koşup biniyorlar.Kendi toprağımızda kendi ülkemizde düştüğümüz duruma bak yazık
    Nası anlattın öyle yaşadım resmen abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sorma kardeşim insanın içi titriyor bunu yapan ve bunlara sebep olan zaten insanı geçtim de hayvan desen Allah katında günaha girersin .Hayvanında bir onuru gururu var. Ne olduğu belirsiz iki ayaklı mahlukatlar işte

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tam bombanın patladığı yere idam sehpasını yerleştir. İmralı'ya askeri helikopterini gönder.Getir o köpeği as. Meclisteki terörist köpeklere kelepçeyi tak. Tüm ülkede 1 ay sokağa çıkma yasağı ilan et. Ülkemiz emniyet güçlerinin tamamına (asker,polis) yetki ver, her ilde eş zamanlı operasyonlar yapsın. Taş üstünde taş pkkya destek veren omuz üstünde baş kalmasın.
    Alıntıdır,çok doğru yazılmıştır.

Çözüm bu başka türlüsü yok,bunları yapamıyorsanda adamım diye,reisim diye ortada dolanma etek giy otur sarayda.

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ///M RIDER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha çok taze.
    Haftaya git birde otur izle geçen haftaki gibi aynı düzene girer.
    Balık hafızalı milletiz. Her şeyi unuttuğumuzdan dolayı şimdi otobuse koşarak biniyor, 20 martta nereden uzak duralım diye düşünüyoruz.

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diyarbakır sur'a pazarlama için giden kuzenimle konuştum, buranın milletinin gözü dönmüş , imkan olsa herkes kendisini patlatır , kuzenimi tehdit ediyolarmış daha bunlar bişey değil , heryere korku salıcaz patlatıcaz diyolarmış, daha gerillalarımız inmedi cocukları öldürdünüz surda, yazın gerillamız inicek o zaman görüceksiniz . O da korkudan bişey diyememiş
    Elleme Sekelesin...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)