User Tag List

Sayfa 26/31 İlkİlk ... 162425262728 ... SonSon
589 sonuçtan 476 ile 494 arası

Konu: Ankarada Patlama 13 mart 2016

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim benim medet umduğum bir siyasi parti yok artık . Ben hepsinin doğru ya da yanlışlarını savunabilecek kapasiteye sahip biriyim ama çoğu kişi değil. A partisinin yanlışını da söylerim B partisinin doğrusunuda. Bu düşünebilen normal İNSANların kolaylıkla yapabileceği bir eylemdir .

Terör ve onun gibi yığın oluşturacak şekilde sorunumuzu çözebilecek hiçbir lider yok şu an inşallah Allah gönderir bir şekilde . Benim sinirim millet utanmadan hala kalkmış İNADINA diyor ya İNADINAAAAAAAAAAAAAAAAA

10 Tane daha bomba patlasın banane modundalar sana yemin ediyorum bak . Sorgulamak yok , düşünmek yok , ya bizim adam da iyi şeyler yapıyorda ama artık yetmez mi bi durması gerekmiyor mu ? Diye sorgulayan yok . Ondan sonra gelip milletten saygı bekliyorlar ne saygısı be emmioğlu .

Herkes döt korkusuyla yaşamaya başladı yarının garantisi yok ,senin desteklediğin adamların gözünde değerimiz yok . Benim anamın bacımın babamın herhangi bir değeri yoksa senin yüzünden sen de saygı bekleme . Bu kadar basit.

Senin ve çok değer verdiğin adamların egoları yüzünden benim değer verdiğim İNSANLIK VE TÜRKLÜK yerle bir edilemez bunun da dünya dilinde saygısı olamaz .
    Kesinlikle, tüm partileri sorguladığını eğrisi doğrusu hepsini açık ve net bildiğini biliyorum. bundan şüphem yok.

Evet haklısın, adamların çoğu halen istikrardan kaynaklanıyor bütün bunlar kafasını yaşıyor.

Ölümüne sataşmalar var, o da kesin, bütün değerlerimize aleni tehdit bu kafadaki adamların varlığı o da kabul.

Ama sadece şunu söylüyorum siyasilerin hiç birinden bize bi hayır geleceğini düşünmüyorum.

Yarın Chp ya da Mhp gelse onlarıda böyle acımasız eleştiricem, sende öylesin ama artık halk olarak adımlar atmamız gerekli

durum cidden çok vahim..

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu yapıyada hayranım chp mhp gelse onlarda yapacak kim yapmıcak ki gerçekten kim yapmıcak ki acaba bunu öğrenmek için denemek gerekmezmi adam gelmiş bana ankaradaki patlamada ölenlere alın yazısı diyo benim bunla oyum eşit sayılıyo kafayı yiyicem yukarda dendiği gibi bunlar kaçıcak destekleyenler kalıcak ozaman merak ediyorum ne halt yicekler benim doğmamış çocuğumun geleceği ile oynuyoalar kendilerini düşünüp.....

fransada terör saldırısı oldu her yer yasta adamlar yerinde oturamadı burda ülkenin başkentinde patlama oldu yayın yasağı geldi ölenlerin sayısı kesin değil yapılan açıklama ferhat göçeri dinlicektik dinleyemedik.......
    Hükümet hakkında tekrar tekrar yazmak istemiyorum demediğimi bırakmadım iç yapılarını biliyorum.

Kimin saf niyetlerle bu partiye oy verdiğini biliyorum, kimin çıkarları için peşinden koştuğunu da biliyorum.

O yüzden diyorum ki insanları oy verdikleri partilerle sınırlamayın, çıkın siyasi kafan, onca yıl hepsi denedik ne oldu ?

İçindeki vatan sevgisine bizzat kefil olduğum Osman Pamukoğlu'nu neden desteklemedik ben dahil ?

Adam barajı geçemem diye seçime bile girmedi en son, bu adam terörü bitiremez miydi ? sade bir askerken nasıl darbeler verdiğini bu örgüt daha iyi bilir ..

Biz samimi değiliz kardeşim, kimse kusura bakmasın, Halk birliğini kaybetti, sebebi akp dir chp dir mhp dir tartışmak artık bişe kazandırmaaaaz.

İyi idrak etmemiz gereken tek konu, şu parti sevdasından vazgeçmemiz gerektiğidir.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hükümet hakkında tekrar tekrar yazmak istemiyorum demediğimi bırakmadım iç yapılarını biliyorum.

Kimin saf niyetlerle bu partiye oy verdiğini biliyorum, kimin çıkarları için peşinden koştuğunu da biliyorum.

O yüzden diyorum ki insanları oy verdikleri partilerle sınırlamayın, çıkın siyasi kafan, onca yıl hepsi denedik ne oldu ?

İçindeki vatan sevgisine bizzat kefil olduğum Osman Pamukoğlu'nu neden desteklemedik ben dahil ?

Adam barajı geçemem diye seçime bile girmedi en son, bu adam terörü bitiremez miydi ? sade bir askerken nasıl darbeler verdiğini bu örgüt daha iyi bilir ..

Biz samimi değiliz kardeşim, kimse kusura bakmasın, Halk birliğini kaybetti, sebebi akp dir chp dir mhp dir tartışmak artık bişe kazandırmaaaaz.

İyi idrak etmemiz gereken tek konu, şu parti sevdasından vazgeçmemiz gerektiğidir.
    Ben herhan gibi bir parti savunmadım yukar da zaten parti ismi söylemedim ben bunlar gitsinde kim gelirse gelsin umrumda değil her gün acaba ülkemde nolucak diye korkarak uyanır oldum başkanlık sistemi gelirse naparız diye düşünmeye başladım bende net iyi biliyorum kimin neden desteklediğini zaten onlara sövüyorum bu vatanda hepimizin hakkı var atam bu vatanı bize bıraktı ama bunlar benimde doğmamış çocuğumunda ali nin de velinin de hakkını yiyor haram zıkkım olsun bunlarada destekleyenlerede.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi hep eleştiriyoruz adamları ama şunu çok net söyleyebilirim.

Yakın siyasi tarih içerisinde bu kadar iyi organize olup, iletişi kanallarını bu kadar iyi kullanıp, hedef kitle tayinini çok iyi belirleyip istediği amaca ulaşan çok az parti var.

Hatta yaşanan onca olumsuzluğa (krizler vs) rağmen bu denli ilerleyebilmiş olmaları kesinlike başarıdır.

Ben bu başarıyı "biat" kültürüne bağlıyorum. Ayrıca taraf olan bertaraf olur da diğer bir bakış açısı olabilir.

Ayrıca sevmiyor/tasvip etmiyor olsamda reis-i Cumhur'un liderlik konusunda ciddi bir yeterliliği var. Bkz: Belagat sanatı.

Bakın 17/25 olduğunda Çevre-şehircilik bakanı ne dedi "ben ne yaptıysam x'in bilgisi " dahilinde yaptım.

Kurdukları sisteme kendi içlerinde fire de verseler asla dışarıya yansıtmıyorlar.

Arınç'ın i.Gökçek için Ankarayı parsel parsel sattı dedikten sonra suspus olması gibi.

Adamların başarılı olmaları satın alma gücünün (borçlandırarak) ülke de yükselmiş olması, biraz konjonktür olarak dünyanın iyi seyretmesi ve tabiki en önemli aktivatör olan "DİN" sömürüsü.

Bu kulaklar "T.'in g_ö_tünün kılıyım" dan tut "Çalıyor ama Müslüman çalıyor" mantığındaki insanların toplumda izan/irfan sahibi olanlardan çok daha fazla sayıda olmasından kaynaklanıyor.

Yazımın başına belirttiğim gibi adamların hedef kitlesi belli Cahil/araştırmayan/okumayan/yeniliğe kapalı (haşa) ağzından çıkanı Kur'an ayeti sanacak derecede kör bir bakış açısına sahip insanlar.

Dikkat edin bu ülkede okur yazarlık nicelik olarak artsa da nitelik olarak çok geriye gidiyor. Amaç sorgulayan bir nesil yetişmesini engellemek.

Yine bir bakınız gelsin gezi olayları. Toplumun bir çoğu gezi olaylarını üç-beş ağacın kesilmesi olarak gördü ve eminim hala öyle sananlar var.

Dolayısı ile olayın ana fikrini anlamadan eleştiren bir toplumsal güruh oluştu. Tabi bunda yapılan algı yönetiminin ciddi etkisi var. (nefret ediyorum bu kelimeden)

Sonuç olarak ki açılım ile ilgili bir sorudan 2. sınıf emniyet amiri tarafından elenmiş bir aday polis memuru olarak yazıyorum.

Kesinlikle gereksiz olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu toplumda ayrışma isteyecek o kadar çok etnik kimlik var iken bunun sadece bu topraklarda yaşayan kürt vatandaşlar tarafından talep ediliyor olması zaten bir sıkıntı olduğunun kanıtı benim gözümde.

Taviz tavizi doğurur cümlesini hep sevmişimdir. Siz dün açılım adı altında bu ülkeye hizmet etmek için görev yapan askere/polise/kamu görevlisine kurşun sıkan katilleri davul zurna ile karşıladınız. Zaten toplumu bu işi yaparak bir noktada ayrıştırdınız.

Belki ailesinde şehit olan bir insan kürt komşusuna kötü bir his beslemiyordu ama bu durumdan sonra düşüncesi değişti.

Bir tarafı yaparken diğer tarafı yıkmamak önemlidir. Bunu başaramadılar. Hatta görülen tablo çok açık eline yüzüne bulaştırdılar.

Kişisel hırslar toplumun refah ve huzurundan önemli hale geldi, çıkar ön plana çıktı.

Bunun neticesinde ufacık dahi nemalanan insanlar gidişatın yanlış olduğunu gördüğü halde sesini çıkarmadı.

Şahsi kanaatim devlet kadrolarında yapılan liyakat'a aykırı atamalar, toplum nezdinde polisin askerin gücünün zayıflatılması onarılmaz yaralar açtı idari açıdan.

Bundan 10 yıl önce ağızlarına almaktan korktukları kelimeleri fütursuzca şehit cenazesi / açılış demeden sarf ettiler. Biz de toplum olarak buna göz yumduk,

neden biz blok halinde olan %49'un dışıydık. Yani taraf olmadığımız için bertaraf olmaya layık görülen kısımda kalıyorduk.

Şimdi burada sayfalar dolusu yazarım ama öncelikle bu yazı dahil uzun metinleri okumayı seven bir toplum değiliz.

Ben yaşadıklarımızın öncelikle kişisel çıkarlarımızı ön planda tutmamızdan ikincil olarak ta eğitimli fakat cahil nesiller yetiştirmemizden kaynaklandığını düşünüyorum.

Din evet toplumda inanan insanlar için ciddi bir güdüleyici unsurdur fakat siyasi açıdan bunun kullanılmasını etik bulmuyorum.

Temelde baktığınızda tüm dinlerin öğretisi ortaktır. Adamın hangi dine mensup olduğunu düşünmezsek

*iyi insan olmak,
    *dürüst insan olmak
    *başkalarının hakkını gasp etmemek
    *kendine ait olmayan bir şeyi almamak
    *canlılara zarar vermemek gibi temel öğretileri vardır. Ama bunları konuşurken sık tekrarlayıp yapmayan insanlar olduk maalesef.

Dolayısıyla çok uzun oldu, başlayıp yarıda kesen sonra da oha olm adam destan yazmış diyen arkadaşlar için hemen bitiriyorum.

Biz iyi insan olursak, çocuğumuzu bilinçli yetiştirirsek (dinsiz değil bilinçli) empati yapmayı öğrenir bencilliği bırakırsak.

Tarihten ders alıp birlik ve bütünlüğün en büyük kazanım olduğuna inanırsak sanıyorum ki çok daha iyi bir yaşam kalitesine ulaşacağız.

Tamamını okumak için vakit ayıran arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim. Sevgiler saygılar.

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O bu değilde ne kadar saf, temiz, masum halkımız var.
    Halkımıza ekmek vermesen bişey demez, hep iyi niyetle yaklaşır.
    Bu zamana kadar siyasilerin çoğu halkın iyi niyetinden faydalandı, bu maalesef acı bir gerçek.
    Halk olarak başımıza ne geliyorsa hep iyi niyetimizden geliyor, bu "Osmanlı Devletimiz" zamanından beri böyleydi.
    Yakaladığımız düşmanlarımıza, ne olursa olsun onlar düşman demedik.
    Genede ne olursa olsun düşmana bile iyi niyetle davrandık.
    Biyeri işgal etmedik hep fethettik. Genede elimizdeki esirlere iyi davranıp onlara hertürlü özgürlüğü verdik.
    Sonradan ne oldu, hepsi iyi niyetimizden faydalanıp "Osmanlı Devleti"nin ardından kuyu kazdılar.
    O zamanki iyi niyetimiz olmasaydı ve acımasız olsaydık şu an dünyanın en güçlü ve en refahlı ülkesi olurduk.
    Şu anda aynı şey devam ediyor, iyi niyetimizden kaybediyoruz her zaman...
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sakin ol Cüneyt Arkın ya sizden ya bizden ? İki sayfa ne güzel tartışmış fikir beyan etmiş güzelce konuşmuşlar ne güzel dedik, ama adamın biri çıkıyor AKP'ye oy vereni asacak kesecek ya sizden ya bizden

Ben senin yazdıklarından 2 şey anlarım

1 bu çocuk cahil ne dediğini bilmiyor o yüzden kaale almam...
    2 bu çocuk insanların sinirlerini körükleyip olay çıkartmaya çalışan iç savaş destekçisi ve iç savaş çıkması için 4 gözle bekleyen bi varlık

Senin için iyi birşey anlamak istediğimden dolayı 3 ekliyorum

3 sinirli ve sinirlendiği için ne dediği ile alakalı en ufak bir fikri yok.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konudan bya uzak kalmışım. okurken cok alıntı yaptım yazdım ama geri sildim tek şuna güldüm kutuplaşmadan bahsedenler oy verenler çekse demiş... gerçekten kuracak cümle bulamdım allah yolunu acık etsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı günün akşamı aradım ben o adamı, gündüz zaten telefonumu vermiştim konuşmuştuk ama içim rahat etmedi yeniden sakin kafa ile helallik aldım gönlüm rahat... Sende mi iç savaş isteyenlerdensin ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AKPye oy verenlere koyun diyip yarın öbürgün kaçacaklar ve biz AKP'ye oy verenler ile vermeyenler karşı karşıya gelicez ya sizden ya bizden diye ahkam kesenler boş konuşmayın, sende boş konuşma benim dinim İmanım ile alakalı senin laf söylemeye haddin yok....

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı thedevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    AKPye oy verenlere koyun diyip yarın öbürgün kaçacaklar ve biz AKP'ye oy verenler ile vermeyenler karşı karşıya gelicez ya sizden ya bizden diye ahkam kesenler boş konuşmayın, sende boş konuşma benim dinim İmanım ile alakalı senin laf söylemeye haddin yok....
    yani şimdi diyorsun ki, ben iyi ki de oyumu onlara vermişim, ülkenin bu hale gelmesinde zerre günahları yok! Şam'da namaz kılacağız diyenlerin Suriye iç savaşına hiç katkısı olmadı, ülkemize gelen 3milyon Suriyeli de ülkemizin gelişmesinde çok büyük katkılar yaptı, açılım dedi binlerce PKK lıya göz yumdu, analar ağlamasın dedi, operasyonları durdurdu şehirleri bomba deposu haline getidi ama bunların hepsini Türk halkı için yaptı...

muhalefet böyle olursa, CHP PKK lı olursa, MHP faşist olursa vs vs... paralel evrende değiliz, 13 senedir ülkeyi yönetenler bellidir, insan tuttuğu takımı bile eleştiriyor ama ne hikmetse iktidarı eleştirmek tamamen tabu oldu bu ülkede...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karekterimin nesi varmış ? Sen dolumusun ? Senin haddin yeter mi benim karakterimi sorgulamaya ?

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar Allah c.c chp'liyide mhp'liyide akp'liyide bilmem ne partiliyide korusun,dikkatli olun lütfen hepiniz..
    İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen ruh hastasısın inandım buna.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok kardeşim AKPye oy vereni çoluğunu çocuğunu (tövbeler olsun) korumasın ölsün gebersin onlar

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı thedevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sakin ol Cüneyt Arkın ya sizden ya bizden ? İki sayfa ne güzel tartışmış fikir beyan etmiş güzelce konuşmuşlar ne güzel dedik, ama adamın biri çıkıyor AKP'ye oy vereni asacak kesecek ya sizden ya bizden

Ben senin yazdıklarından 2 şey anlarım

1 bu çocuk cahil ne dediğini bilmiyor o yüzden kaale almam...
    2 bu çocuk insanların sinirlerini körükleyip olay çıkartmaya çalışan iç savaş destekçisi ve iç savaş çıkması için 4 gözle bekleyen bi varlık

Senin için iyi birşey anlamak istediğimden dolayı 3 ekliyorum

3 sinirli ve sinirlendiği için ne dediği ile alakalı en ufak bir fikri yok.....
    Sana gore her muhalefet olan oc savas mi cokartmaya calisiyor ? Nasil bir kafa var sende hayirli olsun gule gule kullan. Kimdi otele adam doldurup yakanlar ara sokakda 21 yasinda cocugu arka sokakta 5 kisi dovup olduren. Ben daha duymadim bunun tam tersi olaylari nedense. Simdi kim ic savas cikartmaya calisiyormus hayirdir ?

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bu ülkede sokakda yürümek , işlek caddelerde ,meydanlarda ve tarihi yerlerde gezmek güvenli idi.

Cumhuriyet tarihinin en büyük polis teşkilatına sahibiz

Ne b.ka yararlar bunlar.Paralel operasyon , yukarıdakilerin sokaklardaki maşalığını yaparlar ve bizim hakkımız yeniyor derler.

Bu ülke hiç bu kadar güvenlik zafiyeti olmamıştı.

İstihbarat milletvekili olmak için istifa eder.

Güreşçi basketbolcu cumhurbaşkanına başdanışman olur.

Ya bu ulkenin beynini s.kmisler benimkini neden s.kmemisler kafayi yiyecem.

Bunlari normal karsilayan insanlara laf edince cahil savunmasina geçmeleri.

Ya allah parayı buldursa terk edip gideceğim.

Bazen atatürk e bile sovuyorum niye kurtardilar bu ülkeyi serefsizlerin dolu olduğu bu toprakları.atam bilse kafasina sikardi sanirim.

Bu ulkeyi ne hale getirdiler be amk...
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben o adamı arayıp helallik istediğimi söylemişmiydim? Yahu arkadaş sen AKP'ye oy verenlerin başına gelsin bilmem ne olsun onu bi aç bana sen ne çekiyorsun bizim çekmediğimiz ? Ben Rusya'ya ihracat yapan bir kaban firmasına sadece birine sezonluk 50 dolarlık aksesuar yapıyorum Rusya uçağının vurulması benim işimi etkiledi çekiyorum... Birdaha hava sahamıza girip laf dinlemez ise birdaha vursunlar...
    Şimdi sen ne çekiyorsun bizim çekmediğimiz ne geldi başına de hele ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya arkadaş fikir özgürlüğü demokrasi yok mu sizin dilinizde herkes özgür değil mi ? Benim AKP'ye oy vermem sana benim Hakkımda koyun diyip hakaret etme yetkisi veriyor mu? Sen git inandığın kişilere oy ver biri çıkıp bunlar koyun gidip MHP'ye oy veriyorlar konuşmayı bile bilmeyen Adama derse ben o adamada aynı tavrı koyarım bu kadar basit bunda anlaşılmayan birşey var mı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sana göre mualefet ben AKPye oy verdiğim Zaman ya sizden gider ya bizden gider karşı karşıya geliriz demek mi? Yani şimdi diyelim iktidarda olanlar kaçtı senin benim karşıma çıkıp beni vurman öldürmen mi mualefet ? Bide ergenlik yapıp kafan güzelmiş güle güle kullan laflarını bırakın kardeşim gerek yok komik olmuyor...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)