User Tag List

Sayfa 13/16 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
300 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: Son zamanların en güzel haberi

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    http://www.sozcu.com.tr/mobil/home/d...22&slug=gundem

Habere bahhhh yaaaaaa

Güzel günler göreceğiz edip akbayramdan hediyem olsun

Laaa bi sıçrasın burayaaaa heleeee allah diyorum bu dava...

Bu ülke mike mike adalet ogretseler keskeee
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokayy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Modern hırsız
    Reis ayıp oluyo, hırsız kelimesini espri içinde bile kullanmayın.
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yukarıda yanlış anlaşılmışım, bişey sorduk diye bikeç kişinin demediği kalmamış.
    Neyse bu adam paket olmuş gerisi hikaye
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

mrbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shkodra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cevap hakkı doğduğu için yazmak zorunda kaldım..
    Benim dunya gorusum ile sizlerin düşünceleri çok farklı.

1- İstanbulda veya Ankarada patlama oldu diye konu açtınız. Diyarbakırda veya Anadolunun herhangi bir ilinde patlama oldu diye niye konu açmadınız. İstanbulda ölen can'da Diyarbakır'da ölen patlıcan mı ?

2- Televizyonlar İstanbulda kar yağdığında olay olay diye haber yapar uyarılar yorumlar bir sürü hikaye Anadoluda herhangi bir ile kar yağdığında niye haber olmaz..

3- Sporu sadece Futbol dan oluştuğunu sanırsınız ve bu uğurda dünya paraları bir kişi alır sesiniz çıkmaz..Aksine desteklersiniz.. Büyük şehir takımlarının müsabakalarını tartışırsınızda neden başka herhangi bir musabakaya konu açmazsınız...

4- Mustafa Koç için ağladınız ağıtlar yaktınız.. Diğer vefat eden insanlarımızdan farkı nedir Holding sahibi olmasımı.. Allah rahmet eylesin dersin ülkemiz insanlarına iş ve ekmek sağladığı için saygı ile anarsın geçer gidersin.. Bu kadar şakşakçılık ne için..Holding sahibi olduğu içinmi..

5- İstanbul Park F1 ücretleri ''uçak ile yurtdışına gidecek imkanı olanların'' canını yakacak şekilde fiyat düzenlemesine gidince olay oldu'da.. Bu güne kadar 250 tl ücreti zar zor veren insanlarımız için neden sesiniz çıkmadı..

Bunun gibi bir çok konu var. Sizler ile benim aramdaki fark.
    Üstadım, dünya görüşüm farklı demişsin ancak senin dünya görüşün olarak adlandırdığın olgu, "tüm insanlar eşittir ve hepimiz empati yapmalıyız" merkezine dayandırdığın ama aslında anti-popülerizm dışında bir hiçbir parlak ışık görülmeyen bir durum.

Tüm yorumların, hep genel düşüncenin aksine inadına yada kasten yelken açan hemen herkesin ilk karşılaştığı sığ kayalıklara çıkıyor. Kayalıkları geçip de güzel bir kumsala gelsek, vay üstad da rüzgarın tersine gitti ama haklıymış diyeceğiz.

Mesajlarına baktığımda sürekli ayrı postlar, bir yukarıda yazdığını destekleyici yada değiştirici yada yumuşatıcı cümleler görüyorum. Bu kadar ek beyanat zaten işin özünde kendi içinde tam ve olgun bir fikrin oluşmadığının göstergesi. Zıplayarak çıkılabilen merdivenler gibi beyan edilmiş cümlecikler ve fikirler bırak sosyal medyayı ve forumları, yüzyüze iletişimde dahi antipatiklik yaratır. Bu antipati sebebiyle de, aynı fikirde yelken açmış yada açabilecek kişiler dahi yorum ve fikirlerine eleştirel yaklaşıyor. Anti popülerlik zor meslektir; çok sağlam hitabet ve kale gibi sağlam örülmüş düşünce topluluğu gerektirir. Sekerek ilerleyen düşünce yapısıyla ne hitabet olur ne fikir enjeksiyonu olur.

Anti popülere yönelip, arkadan da bu anti popülerizmi destekleyen çıkmayınca da, yine ilk sığ kayalıklar gibi; herkes ben farklıyım, ben sizden farklıyım, benim dünya görüşüm, benim dünyam, benim, ben, bene toslar.

Nacizane fikrim ve tavsiyem; bir soluklanın artık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Reza ya kızmış bazıları şimdiden
    Dr.ECU

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Güzel olasılıklar güzel tespitler. Gerçekleşmesi ümidiyle biraz uzun okumakta fayda var.

https://www.facebook.com/adenizyurda...53899659079845

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel olasılıklar güzel tespitler. Gerçekleşmesi ümidiyle biraz uzun okumakta fayda var.

Gerçekleşirmi bilmiyorum ama dediğiniz gibi güzel tespitler..

Bu tarz adamları bu kadar uzun soruşturmalarda tatile geldi yakaladık yapamaz kimse.

Bi fırıldak var yakındır çıkar kokusu..

Daha doğrusu Reza ne kadar işbirliği yapacak göreceğiz.. Zencani nin idam kararından sonra şu anda belkide en güvenli yerde A.B.D. hapishanesinde Reza..

Eğer tam işbirliği yapar herşeyi anlatırsa devlet bankası üzerinden İran la illegal ticaret yaptığımızı ortaya çıkarırlarsa ya tayyipe istediklerini yaptırırlar ya tayyibi harcarlar.

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nası bi ülke oldu böyle hayır olsun sonumuz ( :

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaş ben ciddi ciddi AKP li olsun olmasın ağzında iki de bir namaz vs kelimesi duyduğum adamlardan artık nefret ediyorum. Hepsi yalancı hepsi kalleş ve hepsi dolandırıcı. Herifin iki lafından biri sabah namazı ile güne başlarım olduğu zaman anla ki düzenbazın önde gideni. Yaptıkları günahı namaz kılarak ve bunu insanların gözüne sokarak bertaraf etmeye çalışıyorlar diye düşünüyorum.
    IN BOOST WE TRUST

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunlar müslüman mı şimdi?
    Bu lafı diye diye dünya üstünde bi tane müslüman kalmıcak yakında ona göre.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Reza THY tarifeli uçağı ile gitti onu çok net biliyorum. Aynı uçakta Adriana Lima da varmış. Hödük yanında ebru varken Adriana ya bakmaktan kendini alamamış. Ebru hiç aldırmamış bile. Bizim arkadaşta kendi içinden nasıl bir ilişkidir bu arkadaş herif yanında karısı varken gözü sürekli başkasında ve karısı gık demiyor diye geçirmiş.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün a haberde gördüm, adam çıkmış rte Türkiye"de son 100 yılda gelmiş en büyük liderdir diyor.
    Bunları görünce direk aklıma İlber Ortaylı geliyor.
    Komedi filmi tavsiyesi vereyim size, a haber

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlahiyatçı Ali Rıza Demircan: Tapeleri dinlemek, o tapelere inanmak haramdır, o tapeleri dinleyenler dinimize göre yoldan çıkmıştır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı _Emre_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlahiyatçı Ali Rıza Demircan: Tapeleri dinlemek, o tapelere inanmak haramdır, o tapeleri dinleyenler dinimize göre yoldan çıkmıştır.

Cehenneme giderken business uçacak rahat olsun o zaad
    Dr.ECU

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    mütahit bir abimiz vardı..

çiller dönemi koyu dyp li idi.. sonra anapçı oldu bir gün bir gördük sakalı uzatmış elinde tespih hamdolsun inşallah maşallah ağzından eksik olmuyor dönem erbakancı olmuşdu sonra bir ara gene gördük bu hep kesik kesik tabi sakalı falan kesmiş takımları çekmiş önde kendi arabası konvoyun başında gözün aydın türkiyem ak güvercin geliyor şarkısı çalıyor minübüsde koyu dsp li olmuş sonra ak parti dönemi başladı başda kestiremedi herhalde ak partinin kalıcı olucağını chp liydi sonradan bakdıki ak parti kalıcı koyu ak partili oldu..

ben böylelerine günün adamı diyorum rüzgar nerden eserse o yöne direk kendini ayak uyduruyor..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Şimdi benim bunların hepsinden anladığım bu zarraf efendi iş birliği yaparsa bizim devlet cari açığı usulsüz olarak kapadığı ve bankacılık kanalında usulsüzlük yaptığı bize büyük yaptırımları olacak.

Yani bunun ucu yine vatandaşa yani bize girecek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bunlar aşılacağını bilsem 10 sene kuru ekmekle geçinirim diyen bir ton vatandaş çıkar sıkıntı yok

Bedenden kanserli hücreyi kesip atmak gerekirse kesilip atılır sukredilir allaha bence
    Dr.ECU

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir yusuf yusuf olayı var gibi bakalım.

Yargıtay 5. Ceza Dairesi, 17 Aralık soruşturmasını yürüten ve meslekten ihraç edilen Cumhuriyet savcısı Celal Kara hakkında "yakalama emri düzenlenmesini" kararlaştırdı.

shkodra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shkodra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cevap hakkı doğduğu için yazmak zorunda kaldım..
    Benim dunya gorusum ile sizlerin düşünceleri çok farklı.

1- İstanbulda veya Ankarada patlama oldu diye konu açtınız. Diyarbakırda veya Anadolunun herhangi bir ilinde patlama oldu diye niye konu açmadınız. İstanbulda ölen can'da Diyarbakır'da ölen patlıcan mı ?

2- Televizyonlar İstanbulda kar yağdığında olay olay diye haber yapar uyarılar yorumlar bir sürü hikaye Anadoluda herhangi bir ile kar yağdığında niye haber olmaz..

3- Sporu sadece Futbol dan oluştuğunu sanırsınız ve bu uğurda dünya paraları bir kişi alır sesiniz çıkmaz..Aksine desteklersiniz.. Büyük şehir takımlarının müsabakalarını tartışırsınızda neden başka herhangi bir musabakaya konu açmazsınız...

4- Mustafa Koç için ağladınız ağıtlar yaktınız.. Diğer vefat eden insanlarımızdan farkı nedir Holding sahibi olmasımı.. Allah rahmet eylesin dersin ülkemiz insanlarına iş ve ekmek sağladığı için saygı ile anarsın geçer gidersin.. Bu kadar şakşakçılık ne için..Holding sahibi olduğu içinmi..

5- İstanbul Park F1 ücretleri ''uçak ile yurtdışına gidecek imkanı olanların'' canını yakacak şekilde fiyat düzenlemesine gidince olay oldu'da.. Bu güne kadar 250 tl ücreti zar zor veren insanlarımız için neden sesiniz çıkmadı..

Bunun gibi bir çok konu var. Sizler ile benim aramdaki fark.
    Gulmekten oldum. Ceza almisimalmisim. Gerekce : Mesaj sayisini yuksetmek icin bosa mesaj yazmak. Buda bosa yazi yazmak ise ben daha ne yazayim...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)