User Tag List

Sayfa 9/12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
216 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Basık Araç Kullanmak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ciddi basık araç kullanmak mazoşistlik bence. Tarifsiz bir mutluluğu var ama aynı anda acı da çekiyorsun.

Bugün yolda bir gürültü geldi ön taraf hafifçe zıplar gibi oldu alttan birşeyler yuvarlandı gitti, yer vardı hemen sağa çektim dedim heralde birşeyleri sıkmayı unuttum coili takarken Sonra bir baktım ben de fark etmemişim yumruğumun yarısı kadar bir taş parçası yuvarlanmış alttan. Neyse ki damlayan sarkan birşeyler yoktu devam ettim.

Tek kişiyken şu an evin sokağı eğimli diye garajdan 5 manevrada falan çıkıyorum esneyince ön tekerler dönmüyor. Düz yolda sorun yok ama ufak bir engebe olsun hemen 4 tekerden ayrı ayrı sürtme sesleri geliyor. Pazar günü 3 kişi bir yere gidelim dedik düz yolda bile sürtmeler vardı. Kasisler yalan oldu zaten düz olarak boyuna çook uzun kasis olmadıkça katiyyen geçmiyor şu an.

Ama araba park halindeyken dönüp de bir baktığımda; F&F 3'te yeşil VW Touran'ın garajdan çıkarken çalan "My Life Be Like" şarkısı kafamda çalıyor her seferinde, o zaman diyorum hepsine değer
    Punto ile yaşamıştım o durumu yolda gidiyoruz 2 kişi ufacık bir şey var normalde hep etrafından dolaşırdım ortaladım bu defa BAAAMMM! etti içim cız etti
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

STHL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zor iş.özellikle tr yollarında hem araca, hem size yazık.şuan aracımda sadece eibach yay var, ben apt. garajının bir kısmına giremiyorum çukur kasis vs. aşırı dikkat etmek zorunda kalıyorum.dip basılmış şekilde trafikte gezmek tehlikeli olabilir, kazaya sebebiyet verebilir ( bana göre ) .istisna olarak organizasyonlar , buluşmalar , fotoğraf çekimi yada fazla kullanılmayan araçlarda doya doya dip basılabilir.bu internet biraz gaza getiriyor insanları galiba.gunluk araçta bi hava atma , meydan okuma , kıyas ve bi basıklık yarışı içine girmek olgun insanlara yakışmıyor bence.
    MKIV TDI

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaklaşık 4 senedir basık araç kullanıyorum. Artık yolda önümdeki herhangi bir tümsekte engelde daha gelmeden kafada hesap yapıyor insan şurası daha yumuşak kafayı şuraya veririm diye. Geçen gün arkadaşın aracına bindim sağ koltuktayım, yerin altındaki kapalı otoparktan çıkıyoruz tam konuşuyoruz o ara, normal hızda otopark çıkışına girdik benim her yerim kasılmaya başladı refleks olarak aha tamponu kırdık bıraktık diye. Sonra ne kadar kafayı sıyırdığımın farkına vardım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaklaşık 4 senedir basık araç kullanıyorum. Artık yolda önümdeki herhangi bir tümsekte engelde daha gelmeden kafada hesap yapıyor insan şurası daha yumuşak kafayı şuraya veririm diye. Geçen gün arkadaşın aracına bindim sağ koltuktayım, yerin altındaki kapalı otoparktan çıkıyoruz tam konuşuyoruz o ara, normal hızda otopark çıkışına girdik benim her yerim kasılmaya başladı refleks olarak aha tamponu kırdık bıraktık diye. Sonra ne kadar kafayı sıyırdığımın farkına vardım.
    Aynı durumu yaşıyorum. Normal bir arabada olayım bir şeyi ortalayıp geçerken ayaklarım uyuşur gibi çekiliyor
    Araba kullanırken mesela yüksek bile olsa asla bir şeyi ortalayıp geçemem, geçemiyorum.
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ciddi basık araç kullanmak mazoşistlik bence. Tarifsiz bir mutluluğu var ama aynı anda acı da çekiyorsun.

Bugün yolda bir gürültü geldi ön taraf hafifçe zıplar gibi oldu alttan birşeyler yuvarlandı gitti, yer vardı hemen sağa çektim dedim heralde birşeyleri sıkmayı unuttum coili takarken Sonra bir baktım ben de fark etmemişim yumruğumun yarısı kadar bir taş parçası yuvarlanmış alttan. Neyse ki damlayan sarkan birşeyler yoktu devam ettim.

Tek kişiyken şu an evin sokağı eğimli diye garajdan 5 manevrada falan çıkıyorum esneyince ön tekerler dönmüyor. Düz yolda sorun yok ama ufak bir engebe olsun hemen 4 tekerden ayrı ayrı sürtme sesleri geliyor. Pazar günü 3 kişi bir yere gidelim dedik düz yolda bile sürtmeler vardı. Kasisler yalan oldu zaten düz olarak boyuna çook uzun kasis olmadıkça katiyyen geçmiyor şu an.

Ama araba park halindeyken dönüp de bir baktığımda; F&F 3'te yeşil VW Touran'ın garajdan çıkarken çalan "My Life Be Like" şarkısı kafamda çalıyor her seferinde, o zaman diyorum hepsine değer
    Bende dönüp bakıp sapık gibi ehhh seni bee diyorum hahahah

ciddi sorunlarımız mevcut

ozzywan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki genel olarak kaç cm indiriyorsunuz araçları arkadaslar?
    Miata
    Is
    Always
    The
    Answer ------ https://www.instagram.com/ozanbalta/

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben pederin aracı kullanırken oluyo bana genelde, bazı logar kapakları yüksek kalıyo refleksen ortalıyorum sonra altını vurcam diye hazırlıyorum kendimi vurmayınca derin bir oh çekiyorum, sonra kendi arabamda olmadığımı hatırlıyorum, rahatlıyorum

Gerçekten büyük eziyet araç için, şöför için ama ben basmadığım arabaya binemiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozzywan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki genel olarak kaç cm indiriyorsunuz araçları arkadaslar?
    80 mm inik benim
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

CNR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Basmanın ucu bucağı yok galiba 35mm vogtlandla girdik araba leylek gelmeye başladı gözüme, şimdi coilover arıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CNR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Basmanın ucu bucağı yok galiba 35mm vogtlandla girdik araba leylek gelmeye başladı gözüme, şimdi coilover arıyorum
    Hastalık işte bu sıfıra sıfır basarsın sonra parmak neden yukarı doğru giriyor az daha basayım dersin o zaman sürter işte
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    132 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Draniela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hastalık işte bu sıfıra sıfır basarsın sonra parmak neden yukarı doğru giriyor az daha basayım dersin o zaman sürter işte
    Profildeki 500'ü görünce geçen senin konuyu gördüğümü hatırladım. Sen arabayı basmamışsın gömmüşsün resmen

İyi ki burada yaşamıyorsun ömrü uzun olmazdı arabanın, ben yeri geliyor std yükseklite c4 ile sürtme tehlikesi atlatıyorum.

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Antalyada şuan yollar gene kötüleşti . standart polo gti ile çok dikkatli sürmek zorunda kalıyorum içim acıyo ladtiklerde 40 yanak ***** .. 4 gündür arabaya binemiyom doğru dürüst.

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit: lastiklerde 40 yanak m.alum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Profildeki 500'ü görünce geçen senin konuyu gördüğümü hatırladım. Sen arabayı basmamışsın gömmüşsün resmen

İyi ki burada yaşamıyorsun ömrü uzun olmazdı arabanın, ben yeri geliyor std yükseklite c4 ile sürtme tehlikesi atlatıyorum.
    Yalnız ben daha basacağım arabayı şu coili bir halledeyim

Bursa'da da çok bozuk yollar var girmiyorum ki
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir zaman sonra insan alışıyo sürtme seslerine dobloyu bastık altı çok alçak tampondan görenler biraz daha bas diyo muhafaza nın altına 2 parmak ya girer ya girmez altına baktıkları zaman surat ifadeleri değişiyo
    e34 m50b25

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Draniela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    80 mm inik benim
    dostum naptın sen ya ben de 30 mu 50 mi yapsam diye dusunuyorum, nasıl geziyorsun o kadar basık?
    Miata
    Is
    Always
    The

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozzywan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum naptın sen ya ben de 30 mu 50 mi yapsam diye dusunuyorum, nasıl geziyorsun o kadar basık?
    Araba bizi gezdirmiyor biz onu gezdiriyoruz onun istediği yerlere gidebiliyoruz sokak seçiyoruz ,evden çıkmadan rota belirleyip öyle çıkıyoruz Benimkide hemen hemen 8-9 cm basık coille delinin şeyiyle oynar gibi oynuyorum her gün 1 cm daha derken dibe inicem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araba bizi gezdirmiyor biz onu gezdiriyoruz onun istediği yerlere gidebiliyoruz sokak seçiyoruz ,evden çıkmadan rota belirleyip öyle çıkıyoruz Benimkide hemen hemen 8-9 cm basık coille delinin şeyiyle oynar gibi oynuyorum her gün 1 cm daha derken dibe inicem
    haha supermiş ben de indircem dayanamıyorum, ama 30mm var mazda'da orjinal, benim arabanın aftermarket parcalarını bulmakta zor. o yuzden biraz kafam karısık aslında. 30 cok mu az kalır acepp.
    Miata
    Is
    Always
    The

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)