Aynen bir süre sonra coil alman gerekecek ama coil burada oldukça pahalı (69 lira 5 tanesi)
Bu arada önerdiğim cihazda 0.5 ohm coillerden hiç memnun kalmadım 1-2 tanesi bir günde yandı çöp oldu. Tavsiyem 1 ohm'luk sarılabilir coil alıp. Tel pamuk edinip sarmayı öğrenmen olur yakın vadede. Hemn performans daha iyi hemde masrafı oldukça düşürmüş olursun.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Ya bir konuyu okuyayım dedim heves ettim belki bende alırım diye Xort yine olayı bir abartmış ki bildiğin Subaru'nun Dogbox konusu gibi yapmış![]()
Hayır ilgi duyduğun bir şeyi de bu kadar inciğine cinciğine kadar kurcalama ya, beynim dolanı yemin ederim. Sigara yaktım.![]()
![]()
fasttech mi ? Kargoyu Dhl seçmemişim konuyu dikkatli okuyup. Kargo bilgilerinde shipping yazısı hariç bişey göremeyince gözü karartıp burdan aldım
Bu arada ben bunu nargile gibi içiyorum-halka çıkarıyorum falan, bu kullanımla coil çok dayanmaz gibi3.günümdeyim, günde 1 cihaz tankı bitiriyorum sanki normal olmayan bişeyler var
![]()
Keyfi içince coil biraz hızlı gidiyorMillet halka çıkartıp ortasına duman atıp deniz atası yapıyor hayranlıkla bakıyorum
![]()
Yedek coil siparişini hemen ver bence kardeşim sonra benim gibi buradan almak zorunda kalırsın
Üzerinde 1.0 takılı olması lazım fabrika çıkışı. Yedek olanda 0.5'lik ama daha öncede yazdığım gibi 0.5'den hiç memnun kalmadım 1 günde bayılttığım coil bile olduSiparişleri 1.0 ohm vermenizi tavsiye ederim
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Koray abi konuyu baştan sona okudum olayı kaptım.
Cihazı likiti tavsiye ettiklerinden alıcam.
Bu ısı ayarlanabilirden alsam diyorum onun teferruatı daha fazla sanırım.
Isı ayarlanabilene 1ohmluk coil sipariş etsem taksam kullanabilirmiyim ilerki zamanlarda yoksa nikel falan demişssiniz o işe mi girmem gerekir?
Bu işe girmek ticaretini yapmak isteyen olursa toptan(gümrüklü şekilde) getirte bilirim lojistik işiyle uğraşıyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)