joyetech ego a10 kullanýyorum 1 haftadýr, günde 1 paket sigara içen adamým normalde.
cihaz 200 lira piyasadan zerre haberim yok telefon aksesuar iþi yapan komþum getirdi kendide bundan içiyor
þarjý doldurduðumda dolu dolu 2 gün gitti ama kaç miliampermidir nedir onu bilmiyorum
valla baya baya memnunum hem daha keyifli hemde maliyetimi oldukça düþürdü
1 haftayi geçti 40 liralýk sývý tüpümün yarýsý doluyor cihazdada sývý full dolu sayýlýr þuan
ürün bu tam olarak
![]()
- Bize Her Yer TRABZON
elden likit alabileceðim yerler varmý dogubanka güvenemiyorum yada kaliteli likit satan bildiðiniz biyer? yoksa evyapa geçicem![]()
kanku buradaki amaç sigaraya verdiðin paradan tasarruf etmek deðil daha ziyade, daha zararsýz bir þey tüketmek
yurtdýþý patladý cihazý buradan almak istesen modeline göre 150-250 arasý likit iþi de karýþýk o da 15-150 arasý hahaha
Baya okudum izledim bu iþin sonu yok gibi,
Cihaz hadi neyse bir þekilde alýnýyor da þu likit iþi dipsiz kuyu.
Ne alýyým ne yapayým bilemedim.Beðendiðimi bulana kadar çok para harcýyacaðým gibi geliyor![]()
En son cihazýmýn gümrükten dönmesinden sonra kanger topbox mini sipariþi geçtim az önce. Bu gümrük olayý çok kiþinin canýný sýkacak gibi.
Benim de baþlayasým var ama sanki sakata gelecekmiþim gibi hissediyorum nedenseSigara daha saðlýklýymýþ gibi geliyor
Bu arada bir kaç kere çektim elektronik zamazingoyu öksürmemek için zor tuttum.
Not: Bunu alýnca nargile içer gibi keþ gibi bütün gün tüttüre tüttüre gezmeyelim sonra ?![]()
Semih Kurtulmuþ
Adventurer Engineer
Amper farký var sadece
Vtc5 aþýrý pahalý ve gereksiz. Ben forumdan Uður'un tavsiye ile LG HE2 IMR 18650 pil aldým 2 adet aþaðýdaki linkten. Þarj cihazýný 25 lira olandan diðeri ekranlý mekranlý ama gereksiz sonuçta ayný iþi görüyor ikiside. Pillerden aþýrý memnunum 3-4 gün çok çok rahat gidiyor þarjlarý.
ORJİNAL▬SONY VTC5, VTC4▬LG HG2, HB2, HE2, HE4►ŞARJ ALETİ ▬ XTAR VC2 PLUS ▬ XTAR MC1 | Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu
Bizden bir yýldýz kaydý, yine gökler aldý... Hepimizin baþý saðolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)