Siz konuya hakim gibisiniz de o yüzden alıntı yaparak sormak istedim. Bugün biriyle karşılaştım elektronik sigara abi harika bişey dedi. Bi firt çektim ağır geldi. Abi var her çeşidi flan dedi fazla konuşamadık. Bende bu sigaraya dönsem.suan tütün mamulu içiyorum da vicdanim sızlıyor 12 senedir içiyorum. Bu elektronik sigara 1 tütün kadar zararlimi 2 nerden temin edebilirim.
SWAT
Tütün gibi zararlı değil ama uzun süreli zararı var mı bende bilmiyorum . Kullanan birisinin her yıl akciğer filmi çektirip paylaştığına şahit olmuştum, ciğerlerde olumlu yönde iyileşme vardı . Genelde ilk çeken
öksürüyor ama zamanla alışılıyor. Alım için yurt dışı aliexpress gibi siteler var yerli forum sitesi var esigaram.us buralara bak .
Herkese merhaba.Dün Smoke marka bir cihaz aldım.Her şeyinden memnunum ancak likit konusunda bilgim hiç yok.Bi 10 sayfaya geriye okudum ama istediğimi bulamadim.Natural marka bir likit verdiler ama beğenmedim.(Redbull,Kavun,çift elma).Bu likitleri nerden temin edebilirim kaliteli sevebileceğim devamlı kullanacağım bir likit istiyorum.Yer mekan marka tavsiye verebilecek varsa şimdiden teşekkür ediyorum.
Savaş MotorSports
sigaradan yüde 95 daha az zararlı.. bir kere içinde katran zifir gibi ağır zehirler yok ve içmeye başlayıp sigaraya bıraktığınızda o yaşama dönüş hissi bile yeterli gelecektir aradaki farkı anlamanıza..
ağır gelen şey yüzde 90 likitten kaynaklanıyor.. ya yüksek nikotinlidir ya da kalitesiz evyap (evde kendi yaptığın) ya da kalitesiz evyaptan bile dandik natura gibi marka olmasındandır..
esf die bi forum var orda takılırsanız bu sorularınızın cevaplarının kat kat fazlası orada daha detaylı bir şekilde anlatılıyor.. ürün alışverişini ise facebook gruplarından, esf grubundan ya da yurtdışından alacaksınız. ancak yurtdışından aldığınız ürünün gümrükten geçmesi biraz zor sıkı denetim var esigaraya karşı bu yüzden de burda satılan ürünler genelde üzerine yüzde 100 kar konulmuş oluyor.
aklınızda bir cihaz varsa marka model görürseniz söyleyin piyasası hakkında bilgi verelim.. yoksa insanların bilgisizliğini kullanıp 10 dolarlık ürünü 200-250 liraya satmaya çalışan tiplerden geçilmiyor ortalık..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
esf forumda oswald yanlış hatırlamıyorsam kullanıcı adı hesinberg adı altında likit üretiyor ben hiç kullanmadım ama kendisi marka olmuş durumda forum üzerinden kendisine ulaşabilirsiniz, bir de likitim.com onu da kullanmadım onlar da marka olmuş durumda.. ben yerel bi kaç satıcıyı denedim beğenmeyince kendim üretmeye başladım.. para sıkıntısı yok diyorsanız ya da yurtdışı bağlantınız varsa da amerikan malı likitler bir başka dünya denemenizi tavsiye ederim..
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Daha önceki sayfalarda belki konusu geçmiştir, elektronik nargileler için ciğerde su buharı tutuyo deniliyordu, elektronik sigara için de aynı şey geçerli mi acaba ? Muhtemelen çalışma prensipleri üç aşağı beş yukarı aynıdır diye tahmin ediyorum.
yurtdışından gelen bir kişi yanında rahatlıkla getirebiliyor onda hiçbir sıkıntı yok. sitelerden alışverişle almanız sıkıntılı sadece.. amerikadan gelecek varsa deli gibi likit getirsin size rahat edersiniz..
Home - One Hit Wonder
bu markanın likitleri dünya çapında kendini kanıtlamış, kaliteli aroması, süper buharı ve premiumlar arasında fiyat olarak nerdeyse en uygunu olanı. piyasada 40 dolara falan tedarik edilebilir. burda 240-270 lira arasına satıyorlar..
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Hocam varsa bildigim diger premium likit markalarini paylasman mumkun olur mu? Simdiye kadar, Vampire Vape ve One hit Wonder my man denedim. Kargoda halinde olan cuttwood unicorn milk'im var. Ondan sonra da suicide bunny'den mother's milk'i denemek istiyorum. Baska fiyat performans denkleminde kaliteli likit ureticileri varsa onlari da denemek isterim![]()
"Korkmadık, savaştık"
Benim bu güne kadar denediğim en güzel likitler High Rollers Sweets, Five Pawns, Alice in vapeLand ha bir de unutmadan boba's ve gorillas vardı ama aroma üreticisi kapatmış ondan dolayı üretilmiyordu .
En orijinal aromalar bence alice in vapeland
sen zaten kare ası tamamlamışsın =)
five pawns, cosmig fog, flawless, naked 100 ve kilo sağlam markalardır..
unicorn milk müdavimi çok ama ben pek sevemedim fazla hamur işi tadı var ohw'nin milk mani ondan çok daha lezzetli buluyorum..
alice in vapelandi çok duydum ama sitesi o kadar amatör ve kötü ki bizim evyap markaları gibi bi şeydir diye düşünüyorum =)
bir de aklıma gelmişken denemedim ama kullananı çok olan bir likit de the milk man diye süt kutusunda olan bir likit..
senin olay UK'de bitiyor sanırım yoksa bunları burda kırk yılda bir buluyoruz da içiyoruz getirenler de maşallah insaf sahibi arkadaşlar 2 kat kar kazanmazlarsa olmuyor![]()
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
güncel satılık rx200s (3 sony vtc5) + griffin 25 top afc + tel likit pamuk hediyesi
Beyler bir sandalye de benim için koyun bakalım.
Ciddi olarak düşünmekteyim artık bu meredi. Yakın arkadaşım da başladı. İlk defa onun vesilesiyle içtim. Şimdi zam felan muhabbeti ve benim sigara sayısını arttırmam bu düşünceye itti. En büyük hedefim tamamen bırakmak tabi ki. Başlangıç olarak ne tavsiye edersiniz cihaz likit vs. Yurt dışı olayım biraz yaş ama Ankara'da alabileceğim yerler ve marka model vs var mı? birde fiyatları nedir? (tam takım olarak) taksitli alma şansı var mıdır? Her soru yüz puan değerinde olup şimdiden teşekkürler![]()
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
Dusunen olursa elimde 1 aylik wismec rx2/3,griffin 25 Taf ve henuz 4-5 gunluk serpent mini 25mm var.
Hız,sonsuz bir tutkudur.
ürünüm geri gönderildi çin'e... yakalandık.. aliexpress den satıcıya para iade isticem kısmet.Başka satıcıdan deneycem bakalım
01/12/2016 15:37:04 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb) - - China
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)