bende dedim adama coil yazma resistance head falan yaznerde o eski shipmentlar ilk ftden kanger topbox aldığımda 14 günde gelmişti negüzel, her hareketini de takip ediyoduk pttden
beyler bende yakın zamanda smok alien 3 ml kit ile elektronık camıasına katılıcam ınsallah, sorum bıraz farklı olabilir winston light iciyorum normalde bu aldıgım sıstem bu sıgara kadar doygunluk hissi verecek mi cok merak ediyorum yada 0,2 nıkotunlı sigaralar gibi cek cek bos mu gelecek bu konudakı hassas nokta nedir bilgilendirirseniz cok sevinirim ?
Beyler yokmu benim kangertech topbox mini yi (atomizer hariç) pil kılıf dahil ıjust s ile takas yapacak yanında kangertech 2 veya 3 tanede 1,2 ohm coil
Smok un ürünlerini ankarada nerden alırız? Tvf v8 yada alien mod alıcam hangisi daha iyi?
Hepiniz hızlısınız ama bayır aşağı
Hadi hayırlı olsun gbden i just s geçti gümrüğü31/01/2017 14:37:12 PTT İşyerine Sevk Edildi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)ozaman tekrar hatırlatayım satılık vtwo mini tron s tank vtc5 pil set halinde
![]()
9MG mangolu lıkıt var bızde ama cıddı agır geldı bu.
sormak ıstedıgım bırsey var bu mg olayı nıkotın sevıyesımı? farzı mısal 0 mg olanlar var ondan alsak sadece aroma tadımı alıyoruz bu lıkıtlerde? nargılede nıkotın yok mesela o kafada ıcebılıyormuyuz?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)