User Tag List

Sayfa 183/231 İlkİlk ... 83133173181182183184185193 ... SonSon
4382 sonuçtan 3.459 ile 3.477 arası

Konu: Elektronik Sigara Kullananlar / Tavsiye / Öneri / Sorular(Satış Yasaktır)

arabasızadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamlar beyler ,daha öncede sizden tavsiye istemiştim ama alamadım bitürlü , güncel olsun 200-250 civarı bi ürün tavsiye edermisiniz bu konu hakkında hiç bilgim yok, günde iki paket sigara içiyorum artık bırakmak istiyorum ,nikotini olan güzel bi likit yanında almam gereken yedek parça vs. ne gerekiyorsa yazarsanız çok sevinirim, daha önce netten hiç alışveriş yapmadım almam gerekenleri link olarak verirseniz yarın sipariş geçicem ,dumanı bil veren bu ürün varsa iyi olur,biraz uzun oldu sanırım şimdiden teşekkürler.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

serkanokan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arabasızadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar beyler ,daha öncede sizden tavsiye istemiştim ama alamadım bitürlü , güncel olsun 200-250 civarı bi ürün tavsiye edermisiniz bu konu hakkında hiç bilgim yok, günde iki paket sigara içiyorum artık bırakmak istiyorum ,nikotini olan güzel bi likit yanında almam gereken yedek parça vs. ne gerekiyorsa yazarsanız çok sevinirim, daha önce netten hiç alışveriş yapmadım almam gerekenleri link olarak verirseniz yarın sipariş geçicem ,dumanı bil veren bu ürün varsa iyi olur,biraz uzun oldu sanırım şimdiden teşekkürler.
    Ben ilk elektronik sigaraya kalem tipi olanlarla başladım. Hiç kafanızı karıştırmadan likit bitince likiti doldur, şarjı bitince şarjı doldur modunda takılabilirsiniz.
    Anneme ve babama Innokin T-18 almıştım. Günde 2 paket uzun sigara içen babam Innokin T-18 ile 7 aydır ağzına sigara sürmedi, annem de aynı şekilde. İkisi de 6mg tütün aromalı likit ile başlamışlardı, şu an 3mg tütün aromalı likit ile devam ediyorlar. Modeller sürekli güncelleniyor ama annem de babam da yazdığım model ile hala çok memnunlar. İlla ki bir marka - model tavsiyesi istiyorsanız ben bu ürünü tavsiye edebilirim. Şu anda 150-180-200TL civarlarına bulunabiliyor sanırım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 önceki sayfada fotoğrafını yüklediğim likitlerim gelince tadını tam alabilmek adına TVF8 Baby Beast atomizerimde 1 aydır kullandığım 0.4ohm'luk hazır coili, herhangi bir tat sıkıntısı yaşamamama rağmen, yine kutu içeriğinde gelen 0.15ohm'luk hazır coil ile değiştirdim. Yarım saat coil ıslanmasını bekledikten sonra 1 saatte ortalama 2-3 puf yaparak(onlar da art arda değil) içmeye başladım. O kadar az sıklıkta kullanmama rağmen aynı günün akşamı anlamadığım bir şekilde coilim yandı, likitten önce plastik, sonra da yanık tadı gelmeye başladı.Ben de doğal olarak içmeyi bıraktım.

TVF8 Baby Beast için RBA coil satılıyormuş, inceleme videolarını izledim, fena bir ürün değil. Atomizer değiştirmeden, veya hazır coil almadan(hazır coilin 5'li paket fiyatı 13 sterlin, Türkiye'de 1 adet fiyatı 35tl) telini kendim sarıp, pamuğunu kendim yerleştireceğim bir coil almaya karar verdim.

Coil'in kendisi, pamuk, tel, cımbız vs. için fiyat listesi oluştururken, tek tek alıp daha çok fiyat vermek yerine bu iş için hazırlanmış olan dijital ohm metre ve farklı çaplarda kılavuzları bulunan coil sarma makinesi dahil tüm gerekli malzemeleri içeren özel hazırlanmış bir D.I.Y çantası aldım. Ancak yaşadığım yerde fiyatlar Türkiye'nin kimi ürünlerde yarı, kimi ürünlerde 3'te 1'i fiyatında olmasına rağmen bu ihtiyaç/hobi/keyif adı her neyse git gide daha da pahalı bir hal almaya başladı. Artık kendimi tek avuttuğum nokta elektronik sigaranın, bilinen kadarıyla sağlığa zararının sigaraya göre çok daha az olması.

Bazen, ilk başladığım kalem tipi elektronik sigarama geri dönmeyi, hem bu işe çok kafa yormamak hem de maddi olarak bu kadar fazla harcama yapmamak adına istemiyor değilim açıkçası

Silence45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkanokan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 önceki sayfada fotoğrafını yüklediğim likitlerim gelince tadını tam alabilmek adına TVF8 Baby Beast atomizerimde 1 aydır kullandığım 0.4ohm'luk hazır coili, herhangi bir tat sıkıntısı yaşamamama rağmen, yine kutu içeriğinde gelen 0.15ohm'luk hazır coil ile değiştirdim. Yarım saat coil ıslanmasını bekledikten sonra 1 saatte ortalama 2-3 puf yaparak(onlar da art arda değil) içmeye başladım. O kadar az sıklıkta kullanmama rağmen aynı günün akşamı anlamadığım bir şekilde coilim yandı, likitten önce plastik, sonra da yanık tadı gelmeye başladı.Ben de doğal olarak içmeyi bıraktım.

TVF8 Baby Beast için RBA coil satılıyormuş, inceleme videolarını izledim, fena bir ürün değil. Atomizer değiştirmeden, veya hazır coil almadan(hazır coilin 5'li paket fiyatı 13 sterlin, Türkiye'de 1 adet fiyatı 35tl) telini kendim sarıp, pamuğunu kendim yerleştireceğim bir coil almaya karar verdim.

Coil'in kendisi, pamuk, tel, cımbız vs. için fiyat listesi oluştururken, tek tek alıp daha çok fiyat vermek yerine bu iş için hazırlanmış olan dijital ohm metre ve farklı çaplarda kılavuzları bulunan coil sarma makinesi dahil tüm gerekli malzemeleri içeren özel hazırlanmış bir D.I.Y çantası aldım. Ancak yaşadığım yerde fiyatlar Türkiye'nin kimi ürünlerde yarı, kimi ürünlerde 3'te 1'i fiyatında olmasına rağmen bu ihtiyaç/hobi/keyif adı her neyse git gide daha da pahalı bir hal almaya başladı. Artık kendimi tek avuttuğum nokta elektronik sigaranın, bilinen kadarıyla sağlığa zararının sigaraya göre çok daha az olması.

Bazen, ilk başladığım kalem tipi elektronik sigarama geri dönmeyi, hem bu işe çok kafa yormamak hem de maddi olarak bu kadar fazla harcama yapmamak adına istemiyor değilim açıkçası
    Türkiye'de hazır 5'li coiller T8 harici olanlar 75-85 TL aralığında. Tek almak istersenizde 20 TL civarında. Bahsettiğiniz rakamlar bayağı yüksek kalıyor.
    Ve son yazınıza kesinlikle katılıyorum ve çevremedeki yüksek maliyetli mod araştıranlara da direk tavsiyem o dur. Sonuçta niyet belli ve en basit şekilde içip keyif alabilmek varken bu kadar uğraşmak bir yerden sonra kesinlikle hem maddi hem de uğraş olarak yorucu oluyor.

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Revolution Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nereden bulacaz bu bmi modları link var mı?
    Valla bi ara burak belin getirdi satti,harici gormedim acayip ozel bi mod yakalamak lazim
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Revolution - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sti_Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla bi ara burak belin getirdi satti,harici gormedim acayip ozel bi mod yakalamak lazim
    Kendı sıtesınde bıle olmayan bır mod cok garıp
    Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
    Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendı sıtesınde bıle olmayan bır mod cok garıp
    Arastirmaci ruhumuzu disarimi cikaralim illa
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arastirmaci ruhumuzu disarimi cikaralim illa
    Bayramda yaklaşıyor Bulursan yolla bana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bayramda yaklaşıyor Bulursan yolla bana
    tamamdir abi gorursem haberleselim,yanliz simdiden soyliyim stok 2 tane olursa haber veririm. Yoksa inceden indiririm modu
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamamdir abi gorursem haberleselim,yanliz simdiden soyliyim stok 2 tane olursa haber veririm. Yoksa inceden indiririm modu
    bi arap sitesi vardı okl orda satılıyordu da şimdi bulamıyorum siteyi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi arap sitesi vardı okl orda satılıyordu da şimdi bulamıyorum siteyi
    Araplara kaldiysak is yas
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    coilart mage mech mod aldım bakalım ne zaman gelecek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aliexpte falan 180 liraydi,burda 750 den falan satti ilk saplamaci tayfa valla bi deneyinde yorumlari merak ediyorum yoksa tsunami mech mod alicam
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kuzen yorumlarını bekliyorum aldıktan sonra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Sti_Ozan @serkanokan bakalm gelsin yazarim burayada bmi alacam da bulamiyoruz tsunami atomizer oldugu icin onu almak istemedim bide mage nin deck daha cok hosuma gidiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bakalm gelsin yazarim burayada bmi alacam da bulamiyoruz tsunami atomizer oldugu icin onu almak istemedim bide mage nin deck daha cok hosuma gidiyor
    Bmi icin sana pm den bi isim veriyin onunla mutlaka gorus abi
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selam arkadaşlar. sigarayı bırakmak için evic aio aldım bugün geçti elime ama bir türlü kullanmayı beceremedim. Bir yardımcı olursanız sevinirim.içinden çıkan ss316 0.5 lik atomizeri taktım. düğmesine basınca buhar atıyor ama tam dik konumdayken atmıyor. hafif yan tutarsam duman çıkıyor sıkıntı yok. her çekişimde ağzıma sıvısı geliyor bir türlü çözemedim. ayarları 230 derece 20 watt. ayarları mı sıkıntılı acaba. içinden pamuk gibi bişey çıktı, onu biyerlerine sokuşturmak mı lazım ne lazım bir türlü çözemedim. kısacası nasıl kullanacam ben bu aleti, ağzıma sıvı gelmemesi için ne yapmam lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son bir şansımı deneyim dedim içindeki tüm sıvıyı püskürttü. dlim damağım uyuştu. sanki tıkanır gibi oluyor buhar çıkmıyor sonra bir anda sıvı püskürtüp duman çıkartmaya başlıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yesil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son bir şansımı deneyim dedim içindeki tüm sıvıyı püskürttü. dlim damağım uyuştu. sanki tıkanır gibi oluyor buhar çıkmıyor sonra bir anda sıvı püskürtüp duman çıkartmaya başlıyor
    Video belki yardımcı olur.

Joyetech Evic Aio -Yeni Yakışıklı (Turkce Tanıtım) - YouTube

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)