Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı
Corollayla Octavianin dokunmatik ekranini kiyaslamak bile hata.Corollaninki bildigimiz basmatik,grafikleri falan Sanki teypciye gitmisinizde abi suna bir duble tak demisiniz gibi.Ses sistemide buna ek olarak cok zayif insan bass ariyor resmen nerede diye :)
Ayrica ahahqvsha corollo 90hp neyin bekleneni veriyor acaba soruyorum,bayiden cikarttik araci(kiralik) yapmadigimiz sey kalmadi 1 hafta boyunca.Araba ben gitmem diye agliyor resmen,otobanda 3 kisi 160-170max duz yolda bumu sizi tatmin ediyor bilmiyorum.
Adamlae bir gozluk kabi yapmislar yemin ediyorum bildiginiz plastik disli koymuslar ya,gozumun onunde disli donuyor.Bir Muhendislik var ama bunh nasil ucuza uretirirz muhendisligi resmen.Soyle azicik zorlasan kirilicak.
Kime neye gore yakisikli,bana gore cok tipsiz bir arac.Kimine gorede cok guzeldir.O ondeki ledleri falan komedi...
Birde corollanin cok degisik bir espsi var yada arabanin dinamigi oyle.Once deli gibi bir yatiyoruz nereyye donuyorsak,aha diyorum takla aticak birazdan.Sonra araba direkt kafadan aciyor,oyle olunca ya gazdan cekiyorsun ayagini yada frene dokunuyorsun arkasi gelsin diye.Arkasi gelince kontra veriyorsun ama bu sirada esp hic evde varmi yokmu arabayi topladiktan sonra gum diye bir vuruyor.Birde el freni falan denemeyin,biz onu denedik arabada hemen el freni isigi+abs+esp hepsi hataya dustu :)
Sanzumani anlatmaya gerek yok,MMT Sanzuman aslinda Memati sanzumandir,Sanzumani kesfeden Memati ustadir.Musluman olmayan yabancilarin,ozellikle cekik gozlulerin dusmanidir.Oyleki arabanin her vites atisini ozellikle hissettiirip secdeye yatma efekti verdirmektedir.Boylelikle inceden memati usta yabancilari alistirmaktadir.