User Tag List

Sayfa 9/12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
228 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Alman Otomobil Dergilerinin Zehirlediği Nesil ve Algı Operasyonu

Korollacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kansız almanlar soykırımı kabul ettı. bakalım basta sayın cumhurbaskanımız dahıl ve dıgerlerı basbakan olsun mıllet vekıllerı olsun bakalnlar olsun butun devlet daırelerınde mersedesı bmwyı passatı kaldıracaklarmı. bu durumda bız vatandaslara da gorev dusuyor almayın arkadas bu kopeklerın urunlerını. almayın dıyorum ama namussuzlar 4 bır yanımızı sarmıs butun kalıte seylerı uretıyorlar ama vazgecılmez degıller. arkadasım jetta alacaktı vazgecırdım sızde boykot edın saygılar.
    Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
    KARS Atasözü..

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende çok kişiyi vazgeçirdim alman mallarından.

Ama çoğuda umursamıyor, ülkemize en büyük zararı uzun zamandır almanlar veriyor.
    terör örgütüne silahı almanlar yolluyor, almanyada terör örgütlerine yardımı bunlar topluyor, sözde ermeni soykırımını bunlar yapıyor.
    Almayın arkadaş, almayın...
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

kurtlukaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Korollacı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kansız almanlar soykırımı kabul ettı. bakalım basta sayın cumhurbaskanımız dahıl ve dıgerlerı basbakan olsun mıllet vekıllerı olsun bakalnlar olsun butun devlet daırelerınde mersedesı bmwyı passatı kaldıracaklarmı. bu durumda bız vatandaslara da gorev dusuyor almayın arkadas bu kopeklerın urunlerını. almayın dıyorum ama namussuzlar 4 bır yanımızı sarmıs butun kalıte seylerı uretıyorlar ama vazgecılmez degıller. arkadasım jetta alacaktı vazgecırdım sızde boykot edın saygılar.
    güzel diyorsun da çıkıp ülenin tepesindekiler arabaraları lexus filan yapmış olsalar yani boykota onlar başlasalar halk daha farklı bir gözle bakar

Wankel Batu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

auto motor und sport temmuz baskisi
    sizce tesaduf mü
    Best German Engineering

Vorsprung durch Technik

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    dünyada en tarafsız kendi markasınıda gömen almanı amerikanıda gömen en tarafsız ülke bence ingilizler. ingilizlerin testlerine ayrı önem veririm ve yeni bir araba çıktığında ilk ingizlizlerin testlerine bakarım ..

özellikle alman markalarında yabancı pek çok avrupa menşeili dergiler programlar bile firmaya yaranma amaçlı suni pof pof lama yapıp aracın eksilerini söylemeye biliyor. ingilizler bildiğin kötüyse yerin dibine gömüyor..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

buristyle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tayyib duymasin, satar bütün mercolari...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cem.B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son 7-8 ayda 4 adet araç kullandım ve sıfır araçlar sırasıyla: jetta,octavia,ford focus,toyota corolla

Jetta kullanımı ve yol tutuşu efsane zevkli ama direksiyon ve dsg den başka birşey yoktu araçta boşline idi

Octavia geldi sıfır 1.6 tdi optimal paket jettadan tek eksisi yol tutuş çünkü araç yüksek amortisör yapısı olarak,ama ben bu kadar rahat kullanımı olan ses sistemi olsun,renkli ve dokunmatik ekranı olsun,bluetooth olsun,hızlanma,elektronik kilidin verdiği zevk ve araca alıştıktan sonraki yol tutuş tek kelimeyle müthiş

Octavia yı dokundurup servise bırakınca 2016 ford focus 1.5 tdi powershift verdiler.Araç vites güzel ama DSG kadar iyi ve hızlı değil,hızlanma ve yol tutuş totalde skoda dan kötü ama ilk binen kişi ani direksiyon hareketlerinde bu araba ne yol tutuo amk vs diyebilir ama octavia ile girdiğin süratlerde viraja girince kendinş kaybediyor focus

Gel gelelim 2016 model Toyota Corolla sıfır aracı kompresyona bırak bayır aşağı inerden tavan lambası zırıldıyor şanzıma efsane 2000 li yılların başlarına beni geri döndürdü.Çukura bir düşüyorsun 2005 model beton gibi Minim daha az ses çıkarıyordu ön takımdan ama en çok etkileyini ne kadar basarsan bas araba ben gitmiycem diyor 140-150 oda anasını bellersen geçiyor 160 a ama oda kelle koltuk direksiyonu kırsan takla atarsın

He birde geçen egea kiraladım oda sıfır denk geldi o arabaya o parayı verene helal olsun harbi zengin

Sonuç olarak Octavia ağır ezer hepsini,onun bir tık üstü comfortline golf 7 dsg tadından yenmez ondan sonrada a3 diye gider

Sanırım almanlar iyi
    Kesinlikle yanlış anlama abi de Corolla yüksek hızlarda 1.4 90 hp den beklenenden fazlasını veriyor bence araç yakışıklı ,geniş ,az yakıyor sakin kullanıma uygun . aslında yazmıcaktım ama Octavia nın ses sistemi dokunmatik ekranı gibi özelliklerini yazıp Corolladada bu özellikler olmasına rağmen sadece kötülemişsiniz. Çukur ve kelle koltuk olaylarınada katılmıyorum ama o parayı ediceğinide düşünmuyorum aracın

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Corollayla Octavianin dokunmatik ekranini kiyaslamak bile hata.Corollaninki bildigimiz basmatik,grafikleri falan Sanki teypciye gitmisinizde abi suna bir duble tak demisiniz gibi.Ses sistemide buna ek olarak cok zayif insan bass ariyor resmen nerede diye

Ayrica ahahqvsha corollo 90hp neyin bekleneni veriyor acaba soruyorum,bayiden cikarttik araci(kiralik) yapmadigimiz sey kalmadi 1 hafta boyunca.Araba ben gitmem diye agliyor resmen,otobanda 3 kisi 160-170max duz yolda bumu sizi tatmin ediyor bilmiyorum.

Adamlae bir gozluk kabi yapmislar yemin ediyorum bildiginiz plastik disli koymuslar ya,gozumun onunde disli donuyor.Bir Muhendislik var ama bunh nasil ucuza uretirirz muhendisligi resmen.Soyle azicik zorlasan kirilicak.

Kime neye gore yakisikli,bana gore cok tipsiz bir arac.Kimine gorede cok guzeldir.O ondeki ledleri falan komedi...

Birde corollanin cok degisik bir espsi var yada arabanin dinamigi oyle.Once deli gibi bir yatiyoruz nereyye donuyorsak,aha diyorum takla aticak birazdan.Sonra araba direkt kafadan aciyor,oyle olunca ya gazdan cekiyorsun ayagini yada frene dokunuyorsun arkasi gelsin diye.Arkasi gelince kontra veriyorsun ama bu sirada esp hic evde varmi yokmu arabayi topladiktan sonra gum diye bir vuruyor.Birde el freni falan denemeyin,biz onu denedik arabada hemen el freni isigi+abs+esp hepsi hataya dustu

Sanzumani anlatmaya gerek yok,MMT Sanzuman aslinda Memati sanzumandir,Sanzumani kesfeden Memati ustadir.Musluman olmayan yabancilarin,ozellikle cekik gozlulerin dusmanidir.Oyleki arabanin her vites atisini ozellikle hissettiirip secdeye yatma efekti verdirmektedir.Boylelikle inceden memati usta yabancilari alistirmaktadir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Komik olmayın Toyota Corolla kadar sorunsuz araba bulamazsınız.

Bunu sadece ben söylemiyorum bunu Tarih söylüyor.

Gözümde amaroku sınıf lideri eden tayfayla hiçbir farkınız yok.
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben ne alman malı almayacam la. Doğru dürüst dış politika izlesin bizi bu duruma sokmasın. Başkası işini düzgün yapmıyor diye cezasını ben niye çekiyorum?
    Ayrıca Almanya'da yaşayan milyonlarca Türk eşşek mi? Birlik olsunlar. Sendika olsunlar. Orda 500 binden fazla çalışan Türk var iki gün işe gitmeseler ekonominin yarısını felç ederler. Onlar bunu düşünmüyorsa benim hiç umurumda olmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimseyle tartışama amacım yok sadece babam kullanıyo bence gayet güzel araba roll yapıp el freni çekmek için corolla yı düşünüp eliyosanız oda sizin biliceğiniz iş

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Omer cok guzel birsey paylasmissin bilgine ve emegine saglik. 8 yil once falan106 gti imla senin fiesta st yi denemistik 1 boy fln gecmistin �������� neyse konuyu dagitmayayim aslinda cok haklisin toyota mazda ve bunun gbi bircok
    arabanin hakki yenmistir ama bizim milletimize de mustehak. sahine hala 20 bin tl verip de cok daha ustun araclari satin almayan bir milletiz. yalniz baska bir bakis acisi da motor dayanikliligi olmali.bir turboly alman aracini 2 3 kat guclendirdiginde stok motorla devam edebilmesi benim
    icin cok onemli. su an oyle bir izlenim olustyki bnde bir arac modifiye edeceksem kesinlikle alman tercih ediyorum. ve tusu solmus direksiyon boyasi atmis umrumda bile olmuyo . nihayetinde almanin dunyanin en iyi otomobil yreticisi oldugunu dusunuyorum. her ne kadar şike yapsada yapmasina gerek olmadigini dusunuyorum
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Omer cok guzel birsey paylasmissin bilgine ve emegine saglik. 8 yil once falan106 gti imla senin fiesta st yi denemistik 1 boy fln gecmistin �������� neyse konuyu dagitmayayim aslinda cok haklisin toyota mazda ve bunun gbi bircok
    arabanin hakki yenmistir ama bizim milletimize de mustehak. sahine hala 20 bin tl verip de cok daha ustun araclari satin almayan bir milletiz. yalniz baska bir bakis acisi da motor dayanikliligi olmali.bir turboly alman aracini 2 3 kat guclendirdiginde stok motorla devam edebilmesi benim
    icin cok onemli. su an oyle bir izlenim olustyki bnde bir arac modifiye edeceksem kesinlikle alman tercih ediyorum. ve tusu solmus direksiyon boyasi atmis umrumda bile olmuyo . nihayetinde almanin dunyanin en iyi otomobil yreticisi oldugunu dusunuyorum. her ne kadar şike yapsada yapmasina gerek olmadigini dusunuyorum
    hocam motor konusunda japonlar kadar yüklenen başka ülke aracı yoktur harelde,almana bile 2jz atıyolarsa düşünmek lazım?japon motorları çok dayanıklı,uzun ömürlü,kendini kanıtlamış makineler?

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her otomobıl uretıcısının amacı ve stılımfarklıdır...
    Genel uretım karakterlerı farklı olan sırketlerı karsılastırmak yanlıs.
    Bellı baslı uretıcılerı basa koyup,sınıf sınıf ayırıp karsılastırmak gerek....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Corollayla Octavianin dokunmatik ekranini kiyaslamak bile hata.Corollaninki bildigimiz basmatik,grafikleri falan Sanki teypciye gitmisinizde abi suna bir duble tak demisiniz gibi.Ses sistemide buna ek olarak cok zayif insan bass ariyor resmen nerede diye

Ayrica ahahqvsha corollo 90hp neyin bekleneni veriyor acaba soruyorum,bayiden cikarttik araci(kiralik) yapmadigimiz sey kalmadi 1 hafta boyunca.Araba ben gitmem diye agliyor resmen,otobanda 3 kisi 160-170max duz yolda bumu sizi tatmin ediyor bilmiyorum.

Adamlae bir gozluk kabi yapmislar yemin ediyorum bildiginiz plastik disli koymuslar ya,gozumun onunde disli donuyor.Bir Muhendislik var ama bunh nasil ucuza uretirirz muhendisligi resmen.Soyle azicik zorlasan kirilicak.

Kime neye gore yakisikli,bana gore cok tipsiz bir arac.Kimine gorede cok guzeldir.O ondeki ledleri falan komedi...

Birde corollanin cok degisik bir espsi var yada arabanin dinamigi oyle.Once deli gibi bir yatiyoruz nereyye donuyorsak,aha diyorum takla aticak birazdan.Sonra araba direkt kafadan aciyor,oyle olunca ya gazdan cekiyorsun ayagini yada frene dokunuyorsun arkasi gelsin diye.Arkasi gelince kontra veriyorsun ama bu sirada esp hic evde varmi yokmu arabayi topladiktan sonra gum diye bir vuruyor.Birde el freni falan denemeyin,biz onu denedik arabada hemen el freni isigi+abs+esp hepsi hataya dustu

Sanzumani anlatmaya gerek yok,MMT Sanzuman aslinda Memati sanzumandir,Sanzumani kesfeden Memati ustadir.Musluman olmayan yabancilarin,ozellikle cekik gozlulerin dusmanidir.Oyleki arabanin her vites atisini ozellikle hissettiirip secdeye yatma efekti verdirmektedir.Boylelikle inceden memati usta yabancilari alistirmaktadir.
    +1000

Son nesil Toyotaların iç mekanı resmen dökülüyor, Corolla auris (makyajlısı filan), yeni avensise binmedim ama eski nesillerin çok gerisindeler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilaloztkr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam motor konusunda japonlar kadar yüklenen başka ülke aracı yoktur harelde,almana bile 2jz atıyolarsa düşünmek lazım?japon motorları çok dayanıklı,uzun ömürlü,kendini kanıtlamış makineler?
    Dayanıklı değil verimli olmalarından ve modifiye parça üreticilerinin sürekli o modeller için al tak şeklinde parça üretmesinden dolayı kaynaklanıyor. Swap konusunda da herşeyleri mekanik ve ucuz olmasından dolayı tercih ediliyorlar. Almanlar gibi her tarafı elektronik sensörle kaplı değil motorun. Almanda nereye elini atsan sensör.
    IN BOOST WE TRUST

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aralıktan Beri Civic kullanıyorum ki 97 Model kndisi 3 Aydır baskı balatam kacırıyor ki hayvansı kacırıyor bu bayram 1 k yol yaptım,İnanın bana 10 yasındaki hondaya 40 da veririm 50 de veririm alman araclarını sadece kasa olarak begeniyorum oda jetta vs olarak yoksa bu kadar zorlamaya bu kadar sert kullanıma hicbir mensei diyorum Dayanamaz haa bide bende gömücem yasadıgım bi olay yüksel model cıtır modlu basık vs işte bi ww ile benim 20 yasındaki aracımı arka arkaya koydugumuzda genelde benim aracıma daha cok bakıyorlar. Bundan sonra fd6 mugen olur heralde

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Auto motor & sport dergisinin bu ayki sayısında Alfa Romeo Giulia ile Audi A4 karşılaştırması var. İri kıyım bir editör her iki otomobilin arka koltuğuna belliki güç bela oturmuş ama işin enteresan tarafı Alfa'da ön yolcu koltuğunu öne çekmemişler ama A4'ün iç hacmini biraz daha geniş göstermek ve övmek için ön yolcu koltuğunu bariz öne çekmişler. Birçok karşılaştırma da aynı tezgahı yapıyorlar. Bakıyorsunuz Japon otomobilinde koltuklar aynı hizada ama Alman otomobilinde koltukların hizası değişmiş ve B sütunundan öne doğru koltuğu itmişler ki baaak iç hacim nasıl da geniş demeye getiriyorlar.

Bu benim tespitimdir katılırsınız katılmasınız sizin kararınız ama ams dergisinde dikkat ediyorum özellikle iç hacim için böyle bir oyun yapıyorlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alper abi bari sen yapma, dayanıklı değil demek komik olmazmı?

JZ Serisi, RB Serisi, B Serisi, SR Serisi 20 yıl oldu üretileli; herkes taş gibi kullanıyor.

20 yıl önce üretilen motorların günümüzde swap için bolca kullanılması ve popüler olması bu motorların sağlam olduğunu göstermezmi.

Forumdaki project cars bölümüde bunu gösteriyor, bu işin içindesin biliyorum abi ama Japon arabalarına, Japon motorlarına sağlam değil demeniz biraz garibime gitti doğrusu.

Tam tersini söylemeni bekliyorduk abi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)