User Tag List

Sayfa 8/27 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
507 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Üst Komşu Krizi

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazmayım dedim duramadım

bizim hiç psikolojimiz yoktu arkadaş, gıkımızı çıkaramazdık.

1. katta otururduk ben çocukken aşağısı bos dükkanlardı . evde koşmam yasaktı

öyle bi delikanlıysan laftan çıkaydın hadi

bizler gayet sağlıklıyız bii boook olmadı.

bebenize sahip çıkın. bunu beceremiyorsanız hakkına girdiğiniz komsunuza artislik yapmayın.
    komşunun tavrına bişi demiyorum ama bebenize sahip çıkın demen yanlış olmuş.çok klişe ama gerçekten çocuğun olunca anlıyorsun bazı şeyleri.sendromları bitmiyor arkadaş.laf dinlemiyorlar.folik asit denen boku içiyor kadınlar çocuklar sapııtık doğuyor.

bizim çocukluğumuzla şuankı nesili hiç kıyaslama hiç alakası yok.

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Komşulukta ses olur, gürültü eksik olmaz. Hiç bir meseleyi kaba kuvvet veya bağırarak da çözemezsiniz. Karşınızdaki insan dünyanın en saçma insanı olsa bile en kötü muhattap olmadan bu işi çözmeli en fazla da yargıya taşımalısınız. Çocuğum yok, öğrenciyken sessiz takılmamıza rağmen finallerden sonraki ilk aksam arada toplanırdık. Aylarca ders çalışıp ses yapmıyor olmamıza rağmen saat 10'da aşağı inen ve sessiz konuşun diyen amcaya da vakitsiz ve yanlış gelmiş olsa da yanlış yapmadık tavrımızı bozmadık.

Çocuğa terbiye doğru anne baba tarafından doğru şekilde verilir orada hemfikiriz. Ama etrafta doğru düzgün parkın kalmadığı, çocukların sabah okulda veya bakıcı ile sıkıştırılıp sizleri tek gördüğü yerde oynamak istemelerini garipsemek de ancak bizim insanlarımıza yakışır.

Anlayışlı olmakta her zaman fayda var. Bugün senin "sana yanlış yaptığı için" şiddet uyguladığın adam yarın sana bir şey yapmaz da bunla övünürsen yarın karına çocuğuna babana annene bunlar olduğunda yanlış yapmışlar diyebilir misin? Ya da gücün yetmediğinde neyi seçersin söyle bana?

Bence bu konu kilitlensin. Aramızdaki mini canileri görmesek bilmesek en azından yokmuş gibi davranırız. Ah vah etmeyiz.

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Malesefki böyle dangalaklara çözüm yok.

Ataköyde otururken üstümüze bir kiracı geldi, çocuğu geceyarısı elektro gitar çalıyordu. Kapıya kaç kez çıktım çözüm olmadı.

Öyle beynim dönmüşki adam benim 2 katım ona rağmen yakasına yapıştım ama yine çözüm olmadı, inadına yapmaya devam ettiler.

Başka yere taşındım, evi de en üst kattan aldım o kadar huzurluyumki anlatamam, böyle bir rahatlık yok.

Taşının, mümkünse en üst kat olsun.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

AliDogukan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben çocuklar için bulduğum çözümü anlatayım.

Geçen yıl alt kata yeni bir aile taşındı.Bir de 4-5 yaşlarında çocukları var.Yalnız anne baba o kadar iyiler ki dost canlısı sıcakkanlı insanlar.Ama 4-5 yaşındaki çocuk alt katta olmasına rağmen nasıl başarıyor bilmiyorum rahatsız ediyor zannediyorum gollum gibi bir sağa bir sola bir yukarı bir aşağı zıplıyor.Çocuğun her zıplamasında bam,güm ses geliyor.Utandığımdan ben gidip uyaramıyorum da,annesi babası çok iyiler çünkü.Dedim bu böyle olmaz ben buna bi çözüm bulacağım.

***** forumda bulunmamızın bir ortak noktası da arabalar.Bu çocuk beni çok kez araba yıkarken,cilalarken filan görmüştü,baya dikkatli dikkatli incelemişti.Kafamda hemen bir ışık yandı.Baba x çocuk y olsun.Bir pazar günü arabayı yıkadıktan sonra gittim babasına x abi y nerde biraz gezdireyim dedim.Çocuk çok sevindi tabii.Çikolatalar dondurmalar şuydu buydu müzikti derken çocukla aram on numara oldu.

Bunu birkaç kez yaptıktan sonra ciddi görünerek bak y cim.Sen evde çok atlayıp zıplıyorsun,kendine zarar vereceksin,hem de çok ses çıkıyor.Evde bi yerden bi yere atlama zıplama ben seni ne zaman istersen gezdiririm dedim.O gün bugündür evden çıt ses çıkmıyor.Evde bulduğum markası bile yazmayan Android tableti ona verdim internet şifremi de verdim.Bir nevi çocuğa rüşvet verdim.Aylık 10-20 liraya sesten kurtuldum.

Sadece tek bir sorun ortaya çıktı.Çocuk biraz hiperaktif.Apartmanın girişinde gördüğü zaman Ali abiiii diye bağırarak koşuyor ta.aklarıma yumruk atıyor,acıtıyor da fırlama.Eğer sorun büyük hayvan değil de çocuksa böyle bir çözüm de üyelerin işini görebilir.

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seni çok iyi anlıyorum abi , imkanın varsa kesinlike taşınmalısın yoksa allah korusun takıntı haline geliyor ve nereye gidersen git en ufaksesi takmaya başlıyorsun, imkan varsa kaç kurtul o evden, ben ne ilaçlar kullandım neler ettim olmadı şerefsizin evladı alt komşu yüzünden gün boyu müzik dinlerdi evde bass vardı güm güm güm, tehdit ettim olmadı, bağırdım olmadı, silah sıktım balkondan sonra girdim evine silahla ( kurusıkı ) ondan sonra bi miktar duruldu 1 ay kadar sonra tekrar başladı,

keşke 2-3 uyarmadan sonra taşınıp gitseydim salak gibi kaldım durur durur diye, sonra bi baktım ki bende takıntı hastalığı gibi olmuş bu , üniversite bitti eve geldim bu sefer üst komşu tayin olmuş yerine allahın hanzosu dağlı bi aile gelmiş, güm güm güm güm , sürekli gacır gucur her dakika bişeyler çekme vs, bunları takmaya başladım, zor bi durum allah yardımcın olsun seni gayet anlıyorum, bazen bütün odağım acaba ses gelcekmi moduna giriyor, baktım olmuyor gittim hastaneye psikyatriye ilaç falan kullandım , bi nebze azaldı ama bence bi psikolog şart , çünkü annem babam hiç duymuyor bile o sesleri, olur diyorlar duysalarda ne bi sinir var ne stres, fakat ben terliyorum sinirleniyorum allah korusun katil bile olabilirim o an

diyeceğim o ki, imkan varsa taşının, taşınırsanız da komşuluk ilişkilerinizi iyi tutun üstle altla , samimi olursanız o ses koymaz size , umursamazsınız,

2. alternatif imkan yok dersenizde , manolya diye ankarada ünlü bi psikolog varmış oraya bi görünün size yardımcı olacaktır, aman takıntı haline getirmeyin size diyeceğim o , zor atlatırsınız

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliDogukan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Geçen yıl alt kata yeni bir aile taşındı.Bir de 4-5 yaşlarında çocukları var.Yalnız anne baba o kadar iyiler ki dost canlısı sıcakkanlı insanlar.Ama 4-5 yaşındaki çocuk alt katta olmasına rağmen nasıl başarıyor bilmiyorum rahatsız ediyor zannediyorum gollum gibi bir sağa bir sola bir yukarı bir aşağı zıplıyor.Çocuğun her zıplamasında bam,güm ses geliyor.Utandığımdan ben gidip uyaramıyorum da,annesi babası çok iyiler çünkü.Dedim bu böyle olmaz ben buna bi çözüm bulacağım.

***** forumda bulunmamızın bir ortak noktası da arabalar.Bu çocuk beni çok kez araba yıkarken,cilalarken filan görmüştü,baya dikkatli dikkatli incelemişti.Kafamda hemen bir ışık yandı.Baba x çocuk y olsun.Bir pazar günü arabayı yıkadıktan sonra gittim babasına x abi y nerde biraz gezdireyim dedim.Çocuk çok sevindi tabii.Çikolatalar dondurmalar şuydu buydu müzikti derken çocukla aram on numara oldu.

Bunu birkaç kez yaptıktan sonra ciddi görünerek bak y cim.Sen evde çok atlayıp zıplıyorsun,kendine zarar vereceksin,hem de çok ses çıkıyor.Evde bi yerden bi yere atlama zıplama ben seni ne zaman istersen gezdiririm dedim.O gün bugündür evden çıt ses çıkmıyor.Evde bulduğum markası bile yazmayan Android tableti ona verdim internet şifremi de verdim.Bir nevi çocuğa rüşvet verdim.Aylık 10-20 liraya sesten kurtuldum.

Sadece tek bir sorun ortaya çıktı.Çocuk biraz hiperaktif.Apartmanın girişinde gördüğü zaman Ali abiiii diye bağırarak koşuyor ta.aklarıma yumruk atıyor,acıtıyor da fırlama.Eğer sorun büyük hayvan değil de çocuksa böyle bir çözüm de üyelerin işini görebilir.
    Sonunda kahkaha attım resmen ya Ama güzel bir taktik bulmuşsun helal olsun da tableti alıp o kadar uğraltıktan sonra devam etse adama koyar be
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla biz bu konuda şanslıyız. 5 yaşında oğlum var, üst katta 3 yaşında bir çocuk, alt katta 6 ve 8 yaşlarında 2 çocuk var. Halimizden anlıyoruz .
    Okumadan imzalamam.....

AliDogukan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonunda kahkaha attım resmen ya Ama güzel bir taktik bulmuşsun helal olsun da tableti alıp o kadar uğraltıktan sonra devam etse adama koyar be
    Çocukları tavlamak lazım Tablet zaten ucuz yollu bir aletti ve atıl durumdaydı.Hiç mi hiç sıkıntı değil,feda olsun ona.Bugün iftardan önce yolladıkları içli köfte her şeye değerdi

Örneğin çocuk benim arabaya değer verdiğimi biliyor.Hani bir şeyler ısmarlıyorum gezdiriyorum filan ya,beni de seviyor.Geçen gün balkondan baktım diğer arkadaşlarına burda oynamayalım Ali abimin arabası çizilmesin diyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8 sayfa olmuş herkes üst kattakine sallamışta, cidden evde çocuk olunca anlıyo insan halden. Sizin evde çocuk olmadığı için delirmeniz normal. Empati yapın sadece; çocugunuza söz geçiremiyosunuz madursunuz alt kattanda siz ses yaptıgınız için taciz yiyosunuz, naparsınız ?

@AliDogukan nickli üye çok güzel çözüm bulmuş mesela. Çocuğun dilinden anlar şekilde yaklaşmış olaya. Hem komşusuyla arasını bozmamış hemde bi ufaklığı sevindirmiş olmuş, tebrik ederim
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Adam efsane yemin ediyorum
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Madem herkes yazmış bende eski evde başıma geleni anlatayım ve şunu ekleyeyim eski büyük binalarda nedense tık ses gelmiyor. Yeni binaların yapısı her sesi dağıtıyor etrafa.

Üst kata yeni evli bir çift taşındı geleni gideni eksik olmuyordu şarkılar playstation partileri vs.vs. bi gece saat 1 gibi dayanamadım fırladım yukarı, Babam gitme desede nevrim döndü çıktım yukarı açtı bi dalkürek dedim birader ben alt katta oturuyorum ve ne ses çıkartırsanız duyuluyor haberin olsun. Arkadaş akıllıymış kestiler seslerini ne demek istediğimi iyi anladı. Sorun çözüldü.

Şimdi aynı evde kardeşim oturuyor üst kattakiler yine aynı birde çocuk eklenmiş beni gördümü halen şekli değişiyor. Gel gelelim bizimkilerdede çocuk var ses arada kaynıyor 22:00 gibi çıt yok.

Son olarak yeni ev aldım üst kat alt kat boş sağım solum boş biri rusyada yaşıyor diğeri kabin memuru yani kimse yok huzurun cennetindeyim.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni binalarda yalitim var diyolar ama sadece isi icin sanirim. Her yer alcipan midir nedir yere bisi dusse ses yayiliyor direkt

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üst komşu yarım saat önce dolap çekiyordu galiba, üst duvar delinecek sandım.

Hayırlı Ramazan Ayı diye bişey demiyorum.

Alt komşu olmasa gecenin 3"ünü dinlemem açarım müzik sistemini, gece gece nerden aklınıza geldi sürukleyerek dolap taşımak...
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde üstte var bir komsu, kendisini kaç defa uyardim ama gram degismedi.

Gecenin 1-2"sinde elektrikli süpürge çalistiriyor, yetmiyor gecenin 12"sinde tepiniyorlar üst katta.

Oda yetmiyor bagirisiyorlar, nasil bir insan bunlar anlamiyorum arkadas.

Kadinin kocasina daha önce söyledim, tamam özür dileriz birdaha yapmayiz demek yerine "yok hayir biz ses yapmiyoruz" diyor.

11. kattaki komsuyu apartmanda ortak imza toplayip geçen sene göndermislerdi, onlarda artik 11. kattan 1. kattaki adami rahatsiz ediyorlardi, o derece yani.

Umarim bunuda ben gönderirim.

Çikip uyaracagim simdi ama kocasini 3-4 haftadir görmüyorum, bu sefer ben yanlis anlasilacagim.

Nasil bir illetler görmeniz lazim, ben alt komsu rahatsiz olmasin diye saat 9"dan sonra televizyonumun sesini bile asiri derecede kisayim yukaridakide elektrikli süpürge çalistirsin.

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saatten ötürü olsa gerek üst komşu kizi diye girdim konuya.

Geyik için açılan konu sandım emenike. =)
    Instagram: mutusgarage

Kullanıcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saatten ötürü olsa gerek üst komşu kizi diye girdim konuya.

Geyik için açılan konu sandım emenike. =)
    Yanlız değilsin

McKrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadece tek bir sorun ortaya çıktı.Çocuk biraz hiperaktif.Apartmanın girişinde gördüğü zaman Ali abiiii diye bağırarak koşuyor ta.aklarıma yumruk atıyor,acıtıyor da fırlama.
    Kurtarın beni asddalfkşis

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Yeni binalar cidden sıkıntı en son katil edecekler eski evimiz 3 katlı evin 2 inci kattıydı üst kattakinin gürültüsünden kafayı yiyorduk artık öyleydiki uyku uyuyamıyorduk uykudan uyanıyorduk. Enson sattık bu sefer ses olmasın dedik 3 katlı binanın 3 üncü kattını aldık bu seferde alt kattaki kafayı yediriyor. Her gün bir fasıl çocuklarının bağrışını çekiyoruz yetmiyor nasıl bir gürültüleri varsa bizim üstümüzde gibi ses çıkarıyor. Yine kesmiyor bizden ses olsun anında duvara vurmaya başlıyor. Geçen kış arabama bile zarar verdirtmeye çalışıyordu çocuğuna taa ki yazın babamla ikimizi havuzda görene kadar sanırım bizi bir arada görmemiş hiç arkadaş azıcık iri olduğumuz için ufak bir pısma oldu. Arabamdan uzak duruyorlar eskisi kadar sesleri yok duvara vurmada kesildi bilmeden etkilemişiz auhahahah ilginç bir çözüm oldu ama anlamadık
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dis gösterme vakti gelmiş

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)