User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
92 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Aramızda avukat varmı? Darp edildim.

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim yapıcağın en iyi şey vurabildiğin kadar adamlara vurmak sonra arabadan inöekti mahkeme filan uğraşma bezdirirler bi dahada kimseye ucuz iyilk yapma fakirlerden uzak dur

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhametten maraz doğar.Geçmiş olsun.
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

turboman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun allahtan son 15 yıldır şehir içi otobüs dolmuş kullanmıyorum katil ederler insanı sen davandan vazgeçme sen tek kişisin sonuçta her durumda sen haklı çıkarsın.
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

Otto_Skorzeny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun
    Hepiniz hızlısınız ama bayır aşağı

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Süründür kardeşim, anlasınlar insan olmanın neden gerektiğini.
    Instagram: mutusgarage

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmis olsun demek ses cikaran kariya yer vermeyeceksin. Karsi tarafa en fazla verecekleri para cezasi olur sanirim onlarin sicile isler sana bisi olacagini sanmiyorum

Er34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence bunu fırsat olarak gör. Bir dövüş branşının kursuna başla. Hafiften spor işlerine yönel. Artık kişisel savunma önemli. Zaten bunlar sen kendine güvenen ve iri biriysen saldıramaz.

Emrecan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Er34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence bunu fırsat olarak gör. Bir dövüş branşının kursuna başla. Hafiften spor işlerine yönel. Artık kişisel savunma önemli. Zaten bunlar sen kendine güvenen ve iri biriysen saldıramaz.
    Abi zaten sporcuyum 188 boyum,yuzucuyum vs ama orda bi caprazimda aldim darbeyi gormedim zaten 4 5 kisi vurmaya basladi bende kendimi korumayi kardesim dovuscu oldugu icin ogrendim , kapadim heryerimi suan birseyim yok allaha sukur . Universitede ogrenmeyi dusunuyorum.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardesim cok gecmis olsun...

Ulkede gücü yettgine gaddar gucu yetmedigine sevkatli bir toplum yetisiyor. Umarim hakkini mahkemede alirsin.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum cok buyuk gecmis olsun. Bu tur cazgir kadinlara gunahimi vermem hele 3 4 tanesi toplanirsa SS ordusu gibi, metroda falan da asla beyaz koltuklara (yasli veya hamileler icin) oturmuyorum. Bir keresinde hasta hasta teyzenin tekine yer verdim, kendi kalkti cocugunu oturttu. Boyle yapacaksan niye ben kalktim diye sordum, demedigini birakmadi. Artik neredeyse hic kimseye yer vermiyorum.

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emrecan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkesin bayramını kutlarım.
    Dün aksam 7 de kadiköyden otobüse bindim arkada oturuyorum, kulaklık takılı gidiyorum ,onumdede birisi duruyor hic bir sey göremiyorum.Bir kadin sesi duydum kimse yer vermemis filan soyleniyordu ,ben duyar duymaz kalktım yer verdim hic tesekkur filan yok.

Gectim kapinin onune kadın hala soyleniyordu"illaki bağırmamız lazim"gibi bircok kelime söyledi.Bende dayanamadım "abla gormemistim verdim iste yer" dedim.
    Kocası girdi araya
    -gencler kimseye yer vermiyor gormemezlikten geliyor"
    -sen benim icimi nerden biliyorsun dedim.
    -Kadikoyden beri oturuyorsun dedi.
    -benimi takip ediyorsun dedim.

Sonra ellerim normal vaziyette oldugu halde cocugu kolumu tuttu yasi 20 civarıdır.Bende kolumu kurtardım "ne tutuyorsun" dedim(burda sinirlendim tavrim sert oldu ama asla hakaret filan etmedim.
    Anladigim kadariyla cocuga baktigim an babasi gelmis yakinima bi darbe aldim ,sonra 4 5 kisi bana vurmaya basladı ben kapandım ,yanimda bi kadin vardı oda arada kaldı sıkıştım kapıya yere almaya calistilar dusmedim.
    Yanımda kadın var diye biraktilar.Kadin olay olurken yanimdaydi gordü olayı kurtardı beni söför geldı öne aldı bizi polisi aradık babamı aradık.
    Babamla kardesim geldiginde , inmediler assagi arka taraftaydilar sonra olaya polis dahil oldu.
    Otobus karakola gitti orda indik.Karakolda filan
    Kardesim filan diyip konusup cozmek istediler ,ilk ben tekme atmisim kufur etmisim ,yanimizda beni kurtaran abla olmasa taciz etti bile derlerdi. Sikayetci oldum ,hastaneden darp raporu aldım cocuk oldugum icin cocuk subeye gittik eve gece 4 te dondum.

Simdi ben napmaliyim avukatin dedigine göre bende karsilik verdigim icin karsilikli filan oluyormus,kamera kayitlarindan belli olur hersey. Şahit kadında ifade verir.
    Ben kapandigim ve etkisiz oldugum halde kadinin kocası hayalarima tekme atti bende bosluk buldum attım.
    Cok zor duruma dustum iyilik yapmak istedim darp edildim diger insanlar niye vurdu anlamadim serefsizler surü psikolojisi yapti heralde.
    Hayatim boyu 1 tane olaya karismadim okul hayatim dahil.Sicilime islenicek heralde mahkeme filan olcagı icin,askeri sinavlarda sorun olurmu?
    Ben durusmada filan ne soylemeliyim bana bi akıl verin lütfen %100hakliyım cocuk gordüler vurdular.Benim psikolojim bozuldu.
    Yazida hatalarim var cok sinirliyim kusura bakmayın yazacak durumda degilim.
    Yaşın küçük madem hep haklı konumdasn. Merak etme olay sana dönmez. Sadece darp olursa karşı taraf ceza almayacak. Yaralama varsa eger kemik kırığı bıçaklama flan kamu davasına döner para cezası alırlar. Eğer benden para istediler vermeyince vurdular deyip yağma suçuna sokabilirsen ceza evinden çıkamazlar net 7 sene yatari var yağma suçunun bilgin olsun. Savci ifadeni alacak duruşmadan önce. Para istediler dersen direk tutuklama talep edebilir. Tabi ikna kabiliyeti önemli
    SWAT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı suk3b3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaşın küçük madem hep haklı konumdasn. Merak etme olay sana dönmez. Sadece darp olursa karşı taraf ceza almayacak. Yaralama varsa eger kemik kırığı bıçaklama flan kamu davasına döner para cezası alırlar. Eğer benden para istediler vermeyince vurdular deyip yağma suçuna sokabilirsen ceza evinden çıkamazlar net 7 sene yatari var yağma suçunun bilgin olsun. Savci ifadeni alacak duruşmadan önce. Para istediler dersen direk tutuklama talep edebilir. Tabi ikna kabiliyeti önemli
    çocuk öğretmenlerine saygılı efendi biriyim diyor, sen tutmuş mahkemede yalan söyle diyrosun. vereceğin akla tüküreyim senin.
    If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı suk3b3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    guzel kardesım bu kafayı degıstır ıyı bı kafa degıl bu kafa.
    ]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok

zgnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boyle durumlar da pata kute gireceksin sende. Amk memleketinde savunmasiz gorundugun zaman daha cok gaza geliyo o.. evlatlari. Gecmis olsun kardesim bu isin pesini birakma, surunsun serefsizler hatta bizi de aydinlat gidisattan

Emrecan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grimlord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum cok buyuk gecmis olsun. Bu tur cazgir kadinlara gunahimi vermem hele 3 4 tanesi toplanirsa SS ordusu gibi, metroda falan da asla beyaz koltuklara (yasli veya hamileler icin) oturmuyorum. Bir keresinde hasta hasta teyzenin tekine yer verdim, kendi kalkti cocugunu oturttu. Boyle yapacaksan niye ben kalktim diye sordum, demedigini birakmadi. Artik neredeyse hic kimseye yer vermiyorum.
    Abi birde karakolda allah belanu verisn diyor bana kadın allahindan bul filan dedi. Kapalı kadın.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Katıksız ****** cocukları. Ben yer vermeye niyetlendiğim zaman kadinin suratina bakiyorum iyi niyetli birine benziyorsa yer veriyorum. Bazen öyle nemrut kadinlar oluyor ki anliyorsun sıfatından nasil bi insan olduğunu. Bu gözler yer verdiği için kadına sarkıntılık yaptığı iddaasıyla birine girişmeye çalışanları da gördü. Sonra aldı boyunun ölçüsünü tabi.
    Allah evlerden ırak etsin boş dolaşmıyorum 2 senedir sırf bu karaktersizler yuzunden.

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ah be kardeşim sen niye iyilik yapıyon ki. Geçmiş olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emrecan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi birde karakolda allah belanu verisn diyor bana kadın allahindan bul filan dedi. Kapalı kadın.
    Çok geçmiş olsun, iyilikten marazat doğar şeklinde olmuş malesef. Ancak geçen sigara içtiği için dayak yiyen çocuk konusunda da yazmıştım; bu işin kapalisi açık başlisi yok. İnsan olmadiktan sonra isterse Cumhurbaşkanı olsun .
    Allah korkusu olmayan , kul hakkı yemeyi kâr sayan bir millet olduk . Allah korkusunu geçtim evrensel ahlak kuralları bile çöp kadar değerli değil memlekette.
    Tekrar geçmiş olsun , mahkemede ne oldu ise onu anlatın bence . İnsan evladı bir hakime denk gelirsiniz inşallah.

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Geçmiş olsun kardeşim..
    Ceza yok ki memlekette ;korksunlar böyle şeylere kalkışmaktan..Allah belalarını versin,hayatları boyunca oturamazlar inşallah

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)