kardeşim yapıcağın en iyi şey vurabildiğin kadar adamlara vurmak sonra arabadan inöekti mahkeme filan uğraşma bezdirirler bi dahada kimseye ucuz iyilk yapma fakirlerden uzak dur
kardeşim yapıcağın en iyi şey vurabildiğin kadar adamlara vurmak sonra arabadan inöekti mahkeme filan uğraşma bezdirirler bi dahada kimseye ucuz iyilk yapma fakirlerden uzak dur
Geçmiş olsun allahtan son 15 yıldır şehir içi otobüs dolmuş kullanmıyorum katil ederler insanı sen davandan vazgeçme sen tek kişisin sonuçta her durumda sen haklı çıkarsın.
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Gecmis olsun demek ses cikaran kariya yer vermeyeceksin. Karsi tarafa en fazla verecekleri para cezasi olur sanirim onlarin sicile isler sana bisi olacagini sanmiyorum
Bence bunu fırsat olarak gör. Bir dövüş branşının kursuna başla. Hafiften spor işlerine yönel. Artık kişisel savunma önemli. Zaten bunlar sen kendine güvenen ve iri biriysen saldıramaz.
Kardesim cok gecmis olsun...
Ulkede gücü yettgine gaddar gucu yetmedigine sevkatli bir toplum yetisiyor. Umarim hakkini mahkemede alirsin.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Dostum cok buyuk gecmis olsun. Bu tur cazgir kadinlara gunahimi vermem hele 3 4 tanesi toplanirsa SS ordusu gibi, metroda falan da asla beyaz koltuklara (yasli veya hamileler icin) oturmuyorum. Bir keresinde hasta hasta teyzenin tekine yer verdim, kendi kalkti cocugunu oturttu. Boyle yapacaksan niye ben kalktim diye sordum, demedigini birakmadi. Artik neredeyse hic kimseye yer vermiyorum.
Yaşın küçük madem hep haklı konumdasn. Merak etme olay sana dönmez. Sadece darp olursa karşı taraf ceza almayacak. Yaralama varsa eger kemik kırığı bıçaklama flan kamu davasına döner para cezası alırlar. Eğer benden para istediler vermeyince vurdular deyip yağma suçuna sokabilirsen ceza evinden çıkamazlar net 7 sene yatari var yağma suçunun bilgin olsun. Savci ifadeni alacak duruşmadan önce. Para istediler dersen direk tutuklama talep edebilir. Tabi ikna kabiliyeti önemli
SWAT
Boyle durumlar da pata kute gireceksin sende. Amk memleketinde savunmasiz gorundugun zaman daha cok gaza geliyo o.. evlatlari. Gecmis olsun kardesim bu isin pesini birakma, surunsun serefsizler hatta bizi de aydinlat gidisattan
Katıksız ****** cocukları. Ben yer vermeye niyetlendiğim zaman kadinin suratina bakiyorum iyi niyetli birine benziyorsa yer veriyorum. Bazen öyle nemrut kadinlar oluyor ki anliyorsun sıfatından nasil bi insan olduğunu. Bu gözler yer verdiği için kadına sarkıntılık yaptığı iddaasıyla birine girişmeye çalışanları da gördü. Sonra aldı boyunun ölçüsünü tabi.
Allah evlerden ırak etsin boş dolaşmıyorum 2 senedir sırf bu karaktersizler yuzunden.
Çok geçmiş olsun, iyilikten marazat doğar şeklinde olmuş malesef. Ancak geçen sigara içtiği için dayak yiyen çocuk konusunda da yazmıştım; bu işin kapalisi açık başlisi yok. İnsan olmadiktan sonra isterse Cumhurbaşkanı olsun .
Allah korkusu olmayan , kul hakkı yemeyi kâr sayan bir millet olduk . Allah korkusunu geçtim evrensel ahlak kuralları bile çöp kadar değerli değil memlekette.
Tekrar geçmiş olsun , mahkemede ne oldu ise onu anlatın bence . İnsan evladı bir hakime denk gelirsiniz inşallah.
Geçmiş olsun kardeşim..
Ceza yok ki memlekette ;korksunlar böyle şeylere kalkışmaktan..Allah belalarını versin,hayatları boyunca oturamazlar inşallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)